Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، مهدخت كمال‌پور، مسئول کتابخانه قدمگاه حضرت ابوالفضل(ع) شیراز امروز، 3 دی‌ماه از وجود 10 هزار جلد کتاب در این کتابخانه خبر داد و گفت: این کتابخانه از ساعت 7 و نیم صبح تا 7 عصر پذیرای علاقه‌مندان کتاب است.
وی افزود: کتابخانه فوق که دارای 2300 عضو است، علاوه بر اجرای برنامه‌های مرتبط با کتاب‌خوانی مانند نشست کتاب‌خوان، برای علاقه‌مند کردن کودکان به کتاب‌خوانی نیز برنامه‌ریزی‌های زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمال‌پور گفت: با توجه به مشارکتی بودن کتابخانه قدمگاه حضرت ابوالفضل(ع) شیراز، همکاری‌های خوبی با کتابخانه‌های عمومی داریم و بسیاری از برنامه‌ها را با مشارکت همدیگر انجام می‌دهیم.
وی بیان كرد: در آخرین فعالیت‌های انجام‌شده درزمینه تشویق کودکان به کتاب‌خوانی و با حضور کودکان عضو کتابخانه رئیسی شیراز در شب یلدا، برنامه‌های زیبایی مانند قصه‌خوانی، نقاشی و کاردستی را به اجرا گذاشتیم که با استقبال کودکان عضو هر دو کتابخانه روبرو شد.
مسئول کتابخانه قدمگاه حضرت ابوالفضل(ع) شیراز افزود: علاوه بر آن، برنامه کارگاه روانشناسی را با استفاده از مشاوران مرکز مشاوره بامداد برای مادرانی که منتظر کودکان خود هستند در کتابخانه قدمگاه حضرت ابوالفضل (ع) برگزار می‌کنیم و آن‌ها نیز مشارکت خوبی دارند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فرهنگي كتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است