Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، بنابر اعلام گروه ژی، مدیران این اپلیکیشن‌ها حالا در تلاشند تا این مخاطبان را بیشتر با فرهنگ و ادبیات ایرانی آشنا کنند و آن‌ها را تشویق به خواندن کتاب‌های شاعران بزرگ کنند. در میان این شاعران، حافظ جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده و اکثر فعالیت‌های این اپلیکیشن‌ها برای معرفی حافظ به این قشر از خوانندگان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اپلیکیشن‌هایی که در این زمینه به طور جدی فعالیت می‌کند، اپلیکیشن کتابخوان کتاپ می‌باشد. اپلیکیشن کتاپ به کاربران خود اجازه می‌دهد تا با پرداخت حق اشتراک کتاب‌ها را به امانت بگیرند و همین ویژگی باعث شده تا هزینه کتابخوانی به طور قابل ملاحظه‌ای برای کاربران کاهش پیدا کند و اپلیکیشن کتاپ را ایده‌آل نوجوانان سازد. این اپلیکیشن تلاش زیادی برای آشناسازی کاربران نوجوان با حافظ کرده است که از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به برنامه آن‌ها برای شب یلدا اشاره کرد.

آن‌ها از کاربران خود خواستند تا بیتی از حضرت حافظ در شبکه‌های اجتماعی بخصوص اینستاگرام (که بیشتر کاربران آن از قشر نوجوان می‌باشند) را به اشتراک بگذارند.
​کاربرانی که اشعار حافظ را در آن روز به اشتراک گذاشتند یک کد هدیه ۱۰ هزار تومانی از طرف اپلیکیشن کتاپ دریافت کردند که به آنها اجازه می‌دهد به مدت ۴۰ روز از این برنامه به صورت رایگان استفاده کنند.

انتهای پیام

true برچسب ها : اپلیکیشن کتاپ حافظ‌خوانی كتاب‌خواني true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۲۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در هفدهمین روز ماه شوال سال پنجم هجرت در جنگ خندق، اسوه جوانمردی و شجاعت، حضرت علی علیه السلام، نماد شرک و بت پرستی، عمر بن عبدود را به خاک مذلت نشاند و رضایت پرودگار را بر هوای نفس ارجح دانست.
 امام علی علیه السلام همواره مظهر بزرگی و جوانمردی بوده، هست و خواهد بود و نام مبارکش همیشه بر زبان پهلوانان جاری است.
پهلوانان گود معرفت در کنار پرورش جسم و تن، روح را نیز از ناملایمات و صفات رذیله می‌زدایند.
قریشی رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در اراک گفت: هر سال در روز هفدهم شوال زورخانه‌های استان مرکزی با برگزاری مراسم جشن و نوای گرم مرشد، فرصتی است برای ذکر مبارک «یا علی» تا با ترویج فرهنگ این ورزش کهن، بر تقدم پهلوانی بر قهرمانی تأکید شود.
فرهنگ پهلوانی همواره در بین ورزشکاران زورخانه‌ای ترویج می‌شود و پیشکسوتان این ورزش کهن آداب آن را به نوجوانان می‌آموزند و این راه همچنان ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود