Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@03:21:39 GMT

هاشمی شاهرودی هنوز علائم حیاتی دارد +فیلم

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۹۳۴۳۶

هاشمی شاهرودی هنوز علائم حیاتی دارد +فیلم

رویداد۲۴  پرویز داوودی با حضور در جمع خبرنگاران در بیمارستان خاتم الانبیاء، در ارتباط با آخرین اخبار از وضعیت سلامتی آیت الله هاشمی شاهرودی اظهار کرد: شما اطلاع دارید که ایشان باتوجه به بیماری که داشتند، مدت‌ها تحت درمان قرار گرفته بودند.

وی ادامه داد: در هفته قبل هم به علت اینکه نیاز بود به آی سی یو منتقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داوودی افزود: در‌ای سی یو هم دستگاه‌های لازم به ایشان متصل شد. الان در‌ای سی یو هستند و علام حیاتی دارند.

وی خاطرنشان کرد: با دستگاه‌ها فشار و سایر مسائل پزشکی وضعیت ایشان کنترل می‌شود. ما اینجا خدمتتشان هستیم و از خدا می‌خواهیم که شفای عاجل عنایت فرمایند.

داوودی سپس گفت: از مردم عزیز هم می‌خواهیم که با توجه به شخصیت ایشان که شخصیت بسیار ممتاز، متفکر، مرجع و فردی با تقوا و با این سابقه عظیم علمی و اجرایی هستند و سرمایه‌ای برای نظام به حساب می‌آیند، برای سلامت شان دعا فرمایند.

داوودی در پایان گفت: ما از مردم می‌خواهیم که دعا بفرمایند که خدا، توفیق بدهد که هرچه سریع‌تر شفای ایشان حاصل شود.   این در حالی‌است که پزشک آیت‌الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته احتمال امکان حیات او وجود ندارد. در ماه‌های اخیر بیماری او اعلام عمومی شده بود و به دلیل بیماری سخت، از حضور در جلسات مجمع تشخیص و برنامه‌های عمومی خودداری می‌کرد.

یکی از اعضای تیم پزشکی آیت الله هاشمی شاهرودی درباره خبر درگذشت او گفته از لحاظ پزشکی امکان حیات وجود ندارد اما خبر فوت را باید خانواده ایشان اعلام کنند.

تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 هاشمی شاهرودی پرویز داوودی رییس دفتر مجمع تشخیص مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت هاشمی شاهرودی درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

بیشتر بخوانید: آلرژی بهاری را چگونه شکست دهیم؟

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست

نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن

داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228753 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی