Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که دونالد ترامپ تصمیم به کاهش چشمگیر نیروهایش از افغانستان گرفته است، اعضای مجلس سنای افغانستان بر این باورند که شکست ترامپ در استراتژی‌اش سبب اتخاذ چنین اقدامی شده است. ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

«صفی‌الله هاشمی» عضو سنای افغانستان در گفت‌وگو با خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، گفت: «پیمان امنیتی آمریکا» و «استراتژی ترامپ» کارآیی لازم را برای بهبود وضع امنیتی افغانستان ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: واقعیت‌های عینی در جامعه ما نشان می‌دهند که رویکرد آمریکا نه تنها سبب آمدن امنیت نشد، بلکه اوضاع را رو به وخامت برده است.

آمریکا وضعیت افغانستان را بدتر کرد

سناتور افغان افزود: مردم آرزو داشتند که با امضای پیمان امنیتی آمریکا اوضاع کشور رو به بهبود برود، اما در حال حاضر دلایل کافی وجود دارد که نشان می‌دهد وضعیت ما در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی وضعیت بدتر شده است.

پیمان امنیتی آمریکا مانع مداخلات پاکستان در افغانستان نشده استتاکید مجدد پارلمان افغانستان بر لغو پیمان امنیتی؛ مقامات آمریکایی احضار شدند

به باور هاشمی، پس از امضای پیمان امنیتی، سوالی برای مردم افغانستان پیش آمد مبنی بر اینکه دستاورد این توافقنامه امنیتی برای افغانستان چه بوده است.

عضو مجلس سنای افغانستان ادامه داد: در حال حاضر جنگ‌ها تشدید یافته، حملات انتحاری افزایش پیدا کرده و اوضاع بدتر شده تا جایی که خود آمریکایی‌ها هم بر شکست استراتژی ترامپ اعتراف می‌کنند.

کاهش نیروهای خارجی تاثیری در امنیت افغانستان ندارد

پس از انتشار گزارش رسانه‌های غربی مبنی بر خروج نیمی از سربازان آمریکایی از افغانستان، ارگ ریاست جمهوری در کابل اعلام کرد که کاهش نیروهای خارجی تاثیری بر وضعیت امنیتی ما نخواهد داشت.

از سوی دیگر، «طلوع نیوز» به نقل از ژنرال «اسکات میلر» فرمانده عمومی نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان، گزارش داده است که هنوز این ژنرال دستوری درباره دریافت نکرده است.

عضو سنای افغانستان در رابطه با وجود نیروهای آمریکایی در افغانستان می‌گوید: حضور نیروهای خارجی در افغانستان، طی سال‌های اخیر منجر به واکنش جدی کشورهای منطقه شده است.

به باور هاشمی، بهترین قدرت نظامی برای بهبود فضای امنیتی افغانستان در این است که نیروهای مسلح خود ما تقویت شوند و سر پا بایستند.

ادامه روند صلح در افغانستان

سناتور افغان می‌گوید: باید میان مردم و حکومت اتحاد ایجاد شود و روند صلح که آرزوی مردم افغانستان است، به درستی مدیریت شود و به پیش برود.

وی افزود: ما باید در روند صلح قاطع باشیم و قاطعیت در روند صلح روحیه سربازان افغان را بهتر خواهد کرد.

عضو مجلس سنای افغانستان بر این نظر است که تمامی نهادها اعم از جامعه مدنی، چهره‌های بانفوذ، احزاب و جریان‌های سیاسی باید برای عبور از وضعیت فعلی و رسیدن به صلح همفکری کنند.

پیشنهادهای طالبان به آمریکا

به باور هاشمی، پیشنهادهای طالبان اعم از خروج نیروهای خارجی از افغانستان تاثیر خود را داشته است و آمریکا طی جدول زمانی می‌خواهد تعداد نیروهایش را بیشتر از این نیز کاهش بدهد.

و می‌گوید: یقینا اگر اقدامات خوبی در روند صلح شکل بگیرد، ما قادر خواهیم بود به صلح دست یابیم.

عضو مجلس سنای افغانستان گفت: تا زمانی که به کشورهای خارجی وابستگی داشته باشیم، نمی‌توانیم به یک افغانستان توسعه یافته و آزاد دست پیدا کنیم.

هاشمی تاکید کرد: مردم باید به آینده امیدوار باشند تا بتوانیم وابستگی به غربی‌ها را خاتمه بدهیم و از مشکلات فعلی نجات پیدا کنیم.

انتهای پیام/.

R7891/P36446/S8,87,1413/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل

شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا، اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود در مالزی را به دلیل ضرر مالی تعطیل کرده است؛ تحریم این رستوران‌ها در کارزار تحریم برندهای حامی رژیم صهیونیستی توسط شهروندان مالزیایی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماه‌ها تحریم مداوم کسب‌وکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.

کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

نقشه‌های گوگل نشان می‌دهند که کدام فروشگاه‌های کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» به‌روزرسانی کرده‌اند.

یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیت‌های فروشگاه کی اف سی می‌داند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.

این شرکت در بیانیه‌ای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی اف سی انجام داده است.

این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاه‌های آسیب‌دیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینه‌سازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاه‌های عامل ارائه شد.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید می‌کند.

این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.

وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.

بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.

کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.

برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل