Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی بهزیستی مازندران گفت: همسر آزاری، کودک ازاری، خشونت و طلاق بیشترین میزان تماس‌ها به اورژانس اجتماعی در مازندران است. به گزارش بلاغ، وحید حسین‌زاده در همایش هزار نفری معلولین و مددجویان بهزیستی شهرستان آمل که با کمک موسسه خیریه آیین مهر آمل در تالار دنیز برگزار شد با بیان اینکه در شش ماه نخست سال بیش از 250 هزار پرونده قضایی در دادگستری استان مازندران تشکیل شد، گفت: در سال گذشته در استان مازندران ده هزار طلاق صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه 7 هزار معتاد در استان مازندران حضور دارند، اظهار داشت: این آمار نشان می‌دهد دغدغه‌های اجتماعی را همگی به نحوی تجربه کردیم.

این مسئول با اشاره به عصر بحران اجتماعی افزود: اگر از فضای مجازی موجود نتوانیم به خوبی استفاده کنیم تبدیل به تهدید خواهد شد.


حسین‌زاده با بیان اینکه اگر مسائل اجتماعی موجود در جامعه با رویکرد اقتصادی و سیاسی برنامه ریزی شود تبدیل به دغدغه ای می‌شود که امروز جامعه درگیر آن است، ادامه داد: آسیب اجتماعی در راس مثلثی قرار دارد که یک ضلعش مصادیق موجود در جامعه، ضلع دیگر سازمان‌های مسول و ضلع سوم پیوند بین مصادیق موجود در جامعه با نگاه مسولین و سازمان مسول است.


معاون اجتماعی بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه هیچگاه نمی‌توان ادعا کرد که آسیب‌های اجتماعی به طور کل ازبین خواهد رفت، خاطرنشان کرد: آسیب اجتماعی که جامعه درگیر آن است حرکت به سمت استعمال مواد مخدر صنعتی، آسیب‌های فضای مجازی، رسیدن آسیب‌ها به سمت خانواده و نگفتن آسیب به مشاور و کارشناس خانواده، حرکت آسیب به سمت کودکان و در نهایت رفتن آسیب‌ها به سمت شادی‌های آنی و زودگذر است.


وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی به سمت کودک آزاری، بحث‌های جنسی کودکان، بحث‌های تربیتی کودکان، کودک کار، کودک خیابانی و امثالهم رفته است، گفت: سن آسیب‌های اجتماعی در مازندران کاهش یافته است و حرکت آسیب‌ها هم به سمت کودکان رفت.


این مسئول با اشاره به اینکه حلقه مفقوده نظام اجتماعی نشاط اجتماعی است، اظهار داشت: برخی جوانان به دنبال مواد شادی آور لحظه ای هستند.


معاون اجتماعی بهزیستی مازندران با بیاین اینکه متولی خاصی در خصوص مسائل اجتماعی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هر سازمانی گزارش عملکرد می‌دهد و رویکردی دارد و در راستای برنامه سازمانی خود عمل می‌کند که در این بین نبود متولی خاص در راس مسائل اجتماعی خود نوعی آسیب است.


وی با اشاره به اینکه آمل در زمینه کلاس‌های مهارت زندگی از شهرهای ممتاز است، گفت: مهم ترین علت طلاق در مازندران ضعف مهارت زندگی بین زوجین است.

این مسئول با بیان اینکه 18 اورژانس اجتماعی در سطح استان مازندران فعالیت می‌کنند، تاکیدکرد: مردم می‌توانند با تماس با 123 با کارشناسان صحبت و از کمک‌های فوریت‌های اجتماعی بهره ببرند.


حسین‌زاده با بیان اینکه زنان خشونت دیده در خانه امن که چندی پیش افتتاح شد می‌توانند از خدمات بهره ببرند، افزود: مرکز بازپروری زنان ویژه در استان مازندران شروع به کار کرد تا آنها را زیرنظر داشته و از خدمات بهزیستی وپزشکی بهره مند کنیم.


معاون اجتماعی بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه کودکان کار و خیابانی در آمل از دغدغه‌های مهم به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: نخستین مرکز روزانه کودکان کار وخیابانی در استان مازندران در آمل در دهه فجر افتتاح خواهدشد.


این مسئول با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی از سمت زنان به سمت کودکان در حال تغییر است، گفت: در شش ماهه امسال بیش از 400 تماس بابت کودک آزاری داشتیم و 106 کودک در ساری تحت پوشش اجتماعی روانی بهزیستی استان قرار دارند.


حسین‌زاده با اشاره به اینکه افتتاح مرکز حمایت اموزشی کودکان کار و خیابانی در آمل دارای اهمیت است، تاکیدکرد: این مرکز روزانه است و کودکان کار غذای گرم دریافت می‌کنند و حمایت اجتماعی معنوی در انجا شکل می‌گیردو حمایت اقتصادی خانواده‌های انها نیز پیگیری می‌شود.


معاون اجتماعی بهزیستی مازندران با بیان اینکه کلاس‌های فنی حرفه ای در آنجا برای کودکان کار انجام می‌شود، گفت: تا به حال 200 کودک کار در مازندران شناسایی شدند که مراحل شناسایی ادامه داد


حسین‌زاده با اشاره به اینکه پل ارتباطی مردم با بهزیستی و مسائل اجتماعی، اورژانس اجتماعی و خط 123 است، اظهار داشت: قریب به 35 هزار تماس در استان مازندران با اورژانس‌های اجتماعی 123 برقرار شد.

این مسئول ادامه داد: همسر آزاری، کودک ازاری، خشونت و طلاق بیشترین میزان تماس‌ها است.


وی گفت: برای شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت اورژانس راه اندازی می‌شود و برای 4 شهرستان نیز پایگاه خدمات اجتماعی راه اندازی شده است.

وی با اشاره به تحت پوشش بودن دوازده هزار زن سرپرست خانوار توسط بهزیستی در استان مازندران، ادامه داد: از 110 هزار تومان تا 500 هزار تومان این افراد یارانه دریافت می‌کنند


معاون اجتماعی بهزیستی مازندران با بیان اینکه یارنه جامعه هدف بهزیستی قطع نخواهد شد، گفت: حداکثر صحبت والدین با فرزندان نهایت 15 دقیقه است.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۳۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از اجرای طرح صدور نسخه اجتماعی برای نخستین‌بار در قزوین در قالب یک طرح پایلوت ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدرضا جعفری میزوجی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌های استان قزوین که در سالن جلسات سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: قزوین به عنوان نخستین استان طرح صدور نسخه اجتماعی را به صورت طرح پایلوت ملی اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور نسخه اجتماعی توسط بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان صورت می‌گیرد، گفت: در این طرح برای خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و به ویژه زنان سرپرست خانوار نسخه اجتماعی برای رهایی آنها از آسیب اجتماعی و توانمندسازی مالی آنها صادر می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با اشاره به نحوه صدور نسخه اجتماعی اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح از اعضای خانواده‌های نیازمند درگیر با آسیب اجتماعی تست روان‌شناسی می‌گیریم و در مرحله بعد هم شرایط اجتماعی، روحی و روانی این خانواده‌ها را از صفر تا ۱۰۰ بررسی می‌کنیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته یک نسخه اجتماعی برای حل مشکلات و آسیب‌های خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین زنان سرپرست خانوار پیچیده می‌شود که با اجرای نسخه مربوطه و طی مراحل مختلف خانواده‌های آسیب‌دیده طی مدت یک‌سال توانمندسازی می‌شوند.

وی یادآور شد: نوشتن و صدور این نسخه توسط تیم روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی صورت می‌گیرد و در قالب این نسخه‌ها مواردی نظیر حضور کودکان نیازمند یا زنان سرپرست خانوار در کارگاه‌های روان‌شناسی، فرزندپروری و تقویت خلاقیت برای این خانواده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با ذکر اینکه حدود ۱.۵ سال است که اجرای این طرح را در سطح استان قزوین آعاز کردیم، گفت: نخستین مجری این طرح هستیم و برای اجرای آنها هم به جز کمک‌های مردمی از هیچ نهاد دولتی و غیردولتی بودجه‌ای دریافت نکردیم.

جعفری میزوجی با اشاره به ارائه بسته‌های مختلف معیشتی و درمانی در قالب طرح نسخه اجتماعی تصریح کرد: با این حال مخالف اصلی پرداخت پول نقد به خانواده‌های آسیب‌دیده هستیم، چرا که در چنین خانواده‌هایی بی‌شک مشکلاتی مانند اعتیاد وجود دارد و پرداخت مستقیم پول به زنان سرپرست خانوار یا کودکان بی و بدسرپرست منجر به هزینه‌کرد بی‌جای این کمک‌های نقدی می‌شود.

وی افزود: در این طرح مددکاران ما همراه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به مراکز خرید یا درمان می‌روند و تا انتهای فرآیند در کنار آنها هستند تا اعتبار تخصیص‌داده‌شده در جای مناسب خود هزینه شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از صدور نسخه اجتماعی برای ۱۳۸ خانواده آسیب‌دیده قزوین در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در نهایت طی یک‌سال اخیر سه میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان خدمات به خانواده‌های آسیب‌دیده، کودکان نیازمند و زنان سرپرست خانوار ارائه دادیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: این خدمات شامل دو میلیارد تومان خدمات اجتماعی و فرهنگی، یک‌میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان بسته معیشتی و ۱۰۰ میلیون تومان خدمات اوقات فراغت که خدمات اوقات فراغب در قالب برگزاری جشن تولد، کارگاه نقاشی و بردن کودکان به شهربازی و مانند اینها بوده است.

کد خبر 749478

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم