Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پایگاه میراث جهانی باغ‌های ایرانی از افتتاح دفتر پایگاه میراث جهانی «باغ» و «قنات ایرانی» و «بیابان لوت» در کاخ گلستان خبر داد.

پرویز سعادتی، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نزدیکی دو موضوع «قنات و باغ» اظهار کرد: با هم نزدیک هستند، یک دفتر مشترک پایگاه باغ و قنات و همچنین بیابان لوت در یک دفتر مشترک در کاخ گلستان ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: بعد از ثبت جهانی پرونده‌ی زنجیره‌ای ۹ باغ ایرانی،نخستین دفتر این پرونده‌ی جهانی با مدیریت علی مشهدی‌زاده برای حدود دو سال در کاشان برپا بود، از دوسال قبل نیز پرویز سعادتی به عنوان مدیر این پایگاه جهانی کارِ این پایگاه جهانی را در موزه‌ی ملی ایران ادامه داد، تا سرانجام در همایشی که با هدف هم‌اندیشی برای وضعیت باغ‌ها، قنات‌ها و بیابان لوت در کاخ گلستان برگزار شد، این دفتر به صورت مستقل راه‌اندازی شد.

«فرهاد عزیزی» مدیر امور پایگاه‌های جهانی نیز در این زمینه به ایسنا گفت: هر کدام از این دفاتر جهانی، که از امروز دفتری متمرکز با هدف تسریع برنامه‌های خود در کاخ گلستان دارند، یک دفتر محلی در بناهای جهانی شده در سطح استان‌ها نیز دارند.

«حسین راعی» مدیر پایگاه پرونده قنات ایرانی نیز اظهار کرد: انتظار می‌رود که با افتتاح این دفتر و براساس برنامه‌های مشخص پایش مداوم داشته باشیم و کارشناسان نیز در یک چارچوب تعیین شده اقدام به فعالیت کنند.

او همچنین به برنامه پنج ساله پایگاه باغ‌های جهانی، بیابان لوت و قنات ایرانی اشاره کرد و افزود: یک برنامه پنج ساله برای پایگاه باغ‌های جهانی، بیابان لوت و قنات ایرانی تدوین شده که لازم است هدف‌گذاری‌ها و اقداماتی که صورت می‌گیرد براساس این برنامه پنج ساله پیش برود.

وی ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های درون‌زا، بالابردن ضریب ماندگاری آموزش و ایجاد انتفاع محلی و ملی، معرفی و جذب سرمایه‌های اجتماعی و حفاظت ایجابی از مهمترین سیاست‌های پایگاه‌ها با توجه به سیاست‌ها و استراتژی‌های مرکز میراث جهانی است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پایگاه جهانی بیابان لوت پایگاه جهانی قنات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۴۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بانک سفال اورامانات منوط به تامین فضای فیزیکی

سیف الله رنجبر مدیر پایگاه جهانی اورامانات کرمانشاه با اشاره به شناسایی حدود ۵۰۰ محوطه باستانی در منطقه اورامانات، گفت : تاکنون کاوش‌های باستان شناسی زیادی در این منطقه انجام شده که در برخی از این کاوش‌ها مواد فرهنگی همچون سفال بدست آمده است. 

وی افزود: پیشینه بسیار کهن و خاص بودن این سفال‌ها نشان می‌دهد که در زمان باستان صنعت سفالگری در این منطقه رواج داشته است. 

مدیر پایگاه جهانی اورامانات اضافه کرد: براین اساس از چندسال پیش برنامه ریزی‌هایی برای راه اندازی بانک سفال در منطقه اورامانات (استان‌های کردستان و کرمانشاه) انجام گرفت تا در آن سفال‌های کشف شده در این منطقه به نمایش درآید. 

وی تصریح کرد: به این منظور پیگیری‌هایی را برای راه اندازی بانک سفال منطقه اورامانات کرمانشاه آغاز کردیم، لذا در گام اول باید فضایی برای آن در نظر گرفته می‌شد. 

رنجبر خاطرنشان کرد: پس از بررسی‌های انجام شده، ساختمانی قدیمی و بلااستفاده متعلق به آموزش و پرورش در روانسر واقع در روبروی سراب روانسر انتخاب کردیم و رایزنی‌ها و مکاتباتی را با این دستگاه انجام دادیم تا این ساختمان را در اختیار ما قرار دهند و بانک سفال را در آن راه اندازی کنیم. 

وی افزود: متاسفانه آموزش و پرورش در این زمینه همکاری نکرد و با این بهانه که ساختمان قدیمی است و امکان ریزش دارد، اجازه نداند از آن استفاده کنیم، اما بعد از یکسال همان ساختمان را به یک درمانگاه واگذار کردند. 

مدیر پایگاه جهانی اورامانات با بیان اینکه در سفر اخیر مدیرکل امور پایگاه‌های جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی موضوع احداث بانک سفال اورامانات در روانسر مورد بررسی قرار گرفت، عنوان کرد: در این سفر مقرر شد با همکاری فرمانداری مکانی برای راه اندازی بانک سفال تعیین شود و امور پایگاه‌های وزارتخانه در بحث تعمیر و تجهیز آن کمک کند. 

وی یادآور شد: در حال حاضر دو ساختمان بلا استفاده دیگر در روانسر برای راه اندازی بانک سفال در نظر گرفته شده که باید با ارگان‌های مربوطه رایزنی شود. 

رییس اداره میراث فرهنگی روانسر افزود: در سفر مدیرکل امور پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی به شهرستان روانسر مقرر شد به دلیل نزدیکی شهر روانسر به مرکز استان و دسترسی راحت‌تر از طریق آن به سایر شهرستان‌های منظر فرهنگی تاریخی اورامانات، محل پایگاه جهانی اورامانات کرمانشاه به این شهرستان منتقل شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • عکسی از اصابت موشک های ایرانی به اسرائیل /نورنیوز به نقل از بی بی سی: به هر نقطه ای از اسرائیل دسترسی داریم
  • افتتاح پایگاه سلامت مدارس در شاهرود
  • افتتاح سد و نیروگاه اومااویا در سریلانکا توسط شرکت ایرانی
  • سال گذشته بیش از ۱۷ هزار تماس مزاحمی با اورژانس گلستان گرفته شد
  • افتتاح دفتر نمایندگی بازرسی و نظارت فولاد شهر
  • ترکیه رهگیری موشک‌های ایرانی را تکذیب کرد
  • مولدسازی وقف در گلستان؛ نخستین مرکز تکثیر و پرورش دام سبک نژاد «رومن» در مرکز استان افتتاح شد
  • راه اندازی بانک سفال اورامانات منوط به تامین فضای فیزیکی