Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@09:07:48 GMT

مشارکت حداکثری در جهت سیاست گذاری ها لازم است

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۹۶۲۶۷

مشارکت حداکثری در جهت سیاست گذاری ها لازم است

بیرجند - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت: مشارکت حداکثری در جهت سیاست گذاری ها لازم است که در این زمینه شورای سیاست گذاری پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به زودی تشکیل می شود.

به گزارش ایرنا محمد دهقانی فیروزآبادی روز دوشنبه در جشنواره پژوهش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند افزود: پژوهش هایی که در دانشگاه ها انجام می شود باید به شکل کاربردی و در جهت رفع مشکلات منطقه و کشور باشد و وظیفه دانشگاه این است که شرایط تحقیقات و پژوهش را تسهیل کند تا اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان بتوانند با فراغ بال کارهای پژوهشی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: شعار امسال هفته پژوهش «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی» انتخاب شده است و سال های اخیر در حوزه های مختلف به ویژه زیرساخت ها اقدامات ارزشمندی انجام و شرایطی فراهم شده که نسبت به بسیاری از دانشگاه های هم رتبه خود از وضعیت قابل قبولی برخوردار شده ایم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: آنچه مهم است اینکه باید تک تک اعضای هیات علمی دانشگاه پژوهش انجام دهند اما دلایل متعددی از جمله مشغولیت های علمی و درمانی زیاد اعضای هیات علمی سبب شده مداخله یا وقت کمتری را در حوزه پژوهش صرف کنند.
وی یادآور شد: تا زمانی که اعضای هیات علمی و کارکنان به این نتیجه نرسند که از طریق ارایه تحقیقات و پژوهش می توانند به دانشگاه کمک کنند هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد چون نرم افزار دانشگاه اعضای آن هستند.
دهقانی فیروزآبادی گفت: در حوزه اعتبارات حوزه پژوهشی دانشگاه از اعتبارات یک تا سه درصدی خود حداکثر استفاده را کرده است و با پیگیری های مستمری که از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد توانستیم اعتبارات خوبی را اخذ کنیم.
وی اظهار داشت: همه تلاش دانشگاه این است زمینه حضور حداکثری اعضای هیات علمی و کارکنان را در زمینه پژوهش و فناوری فراهم کند تا دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیش از 30 سال سابقه به جایگاه اصلی خود نزدیک شود و حرفی برای گفتن داشته باشد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم گفت: در حال حاضر پنج مرکز تحقیقاتی بیماری های قلب و عروق، بیماری های عفونی، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، سلولی ملکولی و سوءمصرف مواد و مسمومیت ها در دانشگاه فعال است.
طوبی کاظمی افزود: مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی نیز سال 1392 با 11 واحد فناور و 21 ایده پردازانه در دانشگاه مستقر شد و در یکسال گذشته 15 مورد اختراع را ثبت کرده است.
وی بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی با سرمایه گذاری 30 میلیارد ریال و مشارکت 51 درصدی بخش خصوصی و دانشگاه بیرجند، پارک علم و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی (10 درصد) و دانشگاه صنعتی راه اندازی شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه طرح کوهورت به زودی در استان اجرا می شود اظهار داشت: سال ‌های 92- 93 طرح کوهورت در کشور آغاز و تاکنون 200 هزار نمونه وارد شده است.
وی ادامه داد: در استان از سال 95-96 به دنبال گرفتن کوهورت بودیم که در این راستا 500 میلیون تومان اعتبار اخذ و قول مساعد برای اختصاص یک ‌میلیارد تومان دیگر نیز داده شده است.
7557*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت علوم پزشكي پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۶۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا پیشتاز است و افتخاری بزرگ رقم زده است.

وی با بیان اینکه روند آموزش علوم پزشکی در دنیا در سال ۲۰۲۴ تاکید بر آموزش بالینی مبتنی بر جامعه بوده است، افزود: ادغام هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین در حال حاضر در جهان مطرح و جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه، کارهای بزرگی انجام داده است.

 عین‌اللهی با بیان اینکه روش تدریس در گذشته به صورت سنتی استاد محور و جزوه محور بود، با تاکید بر نقش مهم دانشجویان، از دانشجویان فعال به عنوان یکی از مهمترین ارکان آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر آموزش‌ها در علوم پزشکی بر اساس مسئله و حل مسئله در جریان است و فراتر از استاندارها عمل کرده و می کنیم.

وی دستاوردهای علوم پزشکی و حوزه سلامت را موجب افتخار ملی و بین المللی دانست و گفت: یکی‌ از دلایل موفقیت نظام سلامت ادغام آموزش و درمان در سال ۱۳۶۵ است چرا که آموزش را متناسب با نیاز بهداشت و درمان جامعه قرار داده و توانسته ایم تحولی در آموزش و درمان ایجاد کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی در حوزه آموزش پزشکی را به موازات یکدیگر پیش می‌بریم، افزود: در رشد کمی افزایش تعداد ظرفیت خدمات‌ سلامت، تماس دانشجو با جامعه، حضور دانشجویان در فیلد ارائه خدمات، توسعه مراکز آموزش پزشکی و حل مشکل خدمات توسط هیات های علمی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 عین اللهی توسعه پژوهش‌های کاربردی، افزایش دو برابری شرکت دانش بنیان و انجام پژوهش برای رفع نیازهای مردم را از جمله اقداماتی برشمرد که در بخش کیفی نظام سلامت انجام شده است.

 وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر دانشجویان در عرصه های خدماتی و تحقیقاتی، یادآور شد: تمرکز ما استفاده از آزمایشگاه های مهارتی و شبیه سازها در علوم پزشکی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و مهارت های آموزشی از راه دور است.

 وی گفت: توانمندسازی اساتید، اعضای هیات علمی و بکارگیری روش های نوین سنجش و ارزیابی از جمله مواردی است که باید در آموزش علوم پزشکی تجلی پیدا کند.

 عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای عالی کرامت در وزارت بهداشت، گفت: حفظ کرامت بیمار از سوی دانشجویان علوم پزشکی و نیروهای حوزه سلامت همواره مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت مرجعیت علمی کشورمان در رشته های علوم پزشکی، یادآور شد: فعالیت گسترده شرکت‌های دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیاز جامعه و تحول در بهره مندی از ظرفیت نخبگان، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره علم و فناوری بخشی از ابزارهای رسیدن به این مرجعیت است. 
 
وی از تحصیل ۲۲۸ هزار ۶۹۷ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از نقاط قوت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: خوشبختانه در دولت مردمی و در راستای تحقق عدالت در سلامت، در حوزه آموزشی ۲۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت کشور اضافه شده و امسال برنامه ما تامین نیازهای آموزشی دانشگاه هاست.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیگر دستاوردهای دولت مردمی آیت الله رئیسی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دوره، ۴ دانشکده علوم پزشکی، ۱۳ مجتمع عالی پزشکی، ۸ دانشکده پرستاری و ۴ دانشکده داروسازی ایجاد شده است.

 وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در همه دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد به تصویب آیین نامه دستیاری اشاره کرد و گفت: تعیین و تعدیل علمی میزان کشیک شب برای کلیه دستیاران مدنظر قرار گرفته‌ است و از سوی دیگر ارائه تسهیلات و بیمه پایه و تکمیلی در خصوص دستیاران تقویت شده است‌.

 وی با بیان اینکه بومی سازی منابع علمی را شروع کرده ایم، گفت: باید موضوعات نوظهور و میان رشته ای مورد توجه قرار گیرد. همچنین پیاده سازی فناوری جدید و نوین در آموزش پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی مدنظر ما قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد