Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام عظیم آسوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان در گفت وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهار کرد: با توجه به اینکه خانواده ها به منظور انجام آزمایشات مختلف در بحث درمان ناباروری به استان‌های مشهد و تهران سفر می کنند در این راستا بر آن شدیم تا با مشارکت جهاددانشگاهی اولین مرکز درمان ناباروری را در خراسان‌شمالی راه اندازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هم اکنون فضای فیزیکی ایجاد مرکز درمان ناباروری در جهاددانشگاهی از پیشرفت 85 درصدی برخوردار بوده و بخشی از تجهیزات تخصصی مورد نیاز این مرکز نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی واگذار شده است، افزود: تاکنون براساس اطلاعات موجود حدود 50 میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی این مرکز در جهاددانشگاهی هزینه شده و این در حالیست که برای ادامه فعالیت و بهره برداری از این مرکز نیازمند مشارکت دستگاه‌های اجرایی، خیرین و مردم هستیم.

آسوده با ذکر اینکه برای تکمیل و بهره برداری از مرکز درمان ناباروری استان بیش از 50 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز بوده که این رقم از سوی جهاددانشگاهی به عنوان مجری کار برآورد شده است، گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی موجود در کشور برآن شدیم تا با راه اندازی انجمن یاوران وقف کمک های مردمی و وقف‌های جدید را به سمت مرکز ناباروری سوق دهیم و باری از روی دوش خانواده‌های برداریم.

وی خاطرنشان کرد: این انجمن با دعوت از صدا و سیما، شورای اسلامی شهر، سازمان نظام پزشکی، جهاددانشگاهی و سازمان اوقاف و امور خیریه تشکیل خواهد شد تا بتوانیم با بهره گیری از نظرات یکدیگر در جهت راه اندازی هر چه زودتر مرکز درمان ناباروری در استان اقدام کنیم.

آسوده با تاکید بر لزوم ورود خیرین، اصناف و بازاریان، فرهنگیان برای کمک به منظور راه اندازی مرکز درمان ناباروری در استان، یادآورشد: انجمن یاوران وقف درقالب کمیته های ویژه از همه دستگاه‌ها مشارکت  می طلبد تا بتوانیم از هزینه‌های گزاف خانواده برای درمان مشکلات ناباروری در سفر به استان‌های دیگر بکاهیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن راه اندازی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گفت: با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمد محسن غفوریان با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، اظهار کرد: در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح جمعه اردیبهشت با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در واقع جهاد دانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند، گفت: مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون وزارت آموزش و پرورش است، است، انجام خواهد شد.

غفوریان با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد اعلام کنیم، ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته‌شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آن‌ها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم، افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند، اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.

وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می‌دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می‌توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

کد خبر 750439

دیگر خبرها

  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند