Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی پور در جریان بازدید از نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی فارماکوپه دامپزشکی ایران که از امروز در تهران آغاز به کار کرده است، گفت: از کل ارز پیش بینی شده برای تأمین مواد اولیه وارداتی دارو، واکسن، مواد بیولوژیک و افزودنی های دام، طیور و آبزیان تاکنون ۲۲۰ میلیون یورو طی چهار ماه اخیر پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان دامپزشکی در حوزه تأمین مواد اولیه داروها، واکسن، مواد بیولوژیک و افزودنی ها دو برابر سال گذشته تخصیص ارز برای بسیاری از اقلام در حوزه دام، طیور و آبزیان داشته است.

رفیعی پور اظهار داشت: ما در سال گذشته تغییراتی را در دستورالعمل ها در حوزه کاهش فرآیند زمان ثبت و سفارش واردات مواد اولیه داروها و واکسن های دامپزشکی ایجاد کردیم و در سال ۹۷ با شروع تحریم ها بعضی از دستورالعمل ها را به نفع وارد کنندگان مواد اولیه تغییر داده ایم تا بتوانند با سرعت لازم ثبت سفارش خود را انجام و ارز دولتی دریافت کنند.

وی با بیان اینکه مجموع دارو و واکسن های وارداتی حوزه دام، طیور و آبزیان بیش از ۲ هزار قلم است که ۴۰ تا ۵۰ قلم آن جنبه استراتژیک دارد، درباره نقل و انتقال ارز نیز گفت: ظرف یک هفته اخیر شرایط مبادله ارز در حوزه تأمین مواد اولیه دارو و واکسن های دامی به حالت عادی برگشته است و کشورهای روسیه، چین و ترکیه در این زمینه با تولید کنندگان ایرانی همکاری می کنند.

وی درباره وضعیت آنفلوانزای پرندگان در سال جاری اعلام کرد: سال گذشته در همین زمان بیش از ۱۲ میلیون قطعه طیور مبتلا به آنفلوانزای فوق حاد دفن شد اما امسال این عدد به ۷۰۰ هزار قطعه کاهش یافته است.

رفیعی پور افزود: با اقداماتی از جمله رصد و پایش، واکسیناسیون مرغ های تخمگذار و ایمنی سازی، ویروس آنفلونزای پرندگان را در کشور کنترل و مدیریت کرده ایم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، طاها سمیعی ظهر دوشنبه در کمیته پالایش کارت‌های بازرگانی اظهار کرد: طی سال گذشته در مجموع از ۳۳۴ کارت بازرگانی فعال در حوزه تولیدی و غیر تولیدی در استان کردستان استفاده شده که مجموع ارزش بازگردانده شده حاصل از فعالیت این کارت‌ها، ۲۰۰ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۶۴ یورو بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرگانان با استفاده از کارت‌های بازرگانی، ۱۵۵ میلیون و ۴۴ هزار و ۳۴۴ یورو در بخش تولید و یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۲۴ یورو نیز در بخش غیر تولیدی تعهد سررسید شده ارزی ایجاد کرده‌اند، افزود: اما تنها در بخش تولیدی ۹۲ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۵۷ یورو و در بخش غیر تولیدی نیز ۱۰۷۴ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۷ یورو ارز بازگردانده شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است، بیان کرد: در این مدت ۲۷۹ کارت بازرگانی نیز تمدید شده است.

سمیعی ادامه داد: از مجموع ۳۵۶ کارت صادر شده، ۳۴۲ مورد در حوزه بازرگانی، ۶ مورد در حوزه صنعت، ۲ مورد در حوزه معدن و ۶ مورد نیز در حوزه کشاورزی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد صدور ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی به وضعیت کلی کارت‌های بازرگانی دارای اعتبار و فاقد اعتبار در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در بخش اتاق بازرگانی ۸۰۸ کارت دارای اعتبار و ۳ هزار و ۳۲۶ کارت فاقد اعتبار وجود دارد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در بخش اتاق تعاون نیز ۶ کارت بازرگانی فعال و ۱۳۵ کارت بازرگانی فاقد اعتبار وجود دارد و در مجموع از ۴ هزار و ۲۷۵ کارت موجود در هر ۲ بخش، ۸۱۴ کارت فعال و ۳ هزار و ۴۶۱ کارت نیز غیرفعال است.

کد خبر 6092099

دیگر خبرها

  • اختصاص ۵۰۰ یورو به زائران حج تمتع ۱۴۰۳
  • پرداخت ۵۰۰ یورو ارز مبادله‌ای به حجاج
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک