Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@22:05:50 GMT

درمان کبد چرب با شربتی خانگی

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۰۰۰۴۶

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع مشکلات کبدی، کنترل اشتها و لاغری موثر دانست. ناطقان: شربت زردچوبه (زردچوبه+دارچین+زنجبیل+زیره+عسل) حاوی ویتامین های A، B، C، E ، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم، فسفر، مس، روی (زینک)، پروتئین، اوژنول، قند ساکاروز، فراکتوز، گلوکز، پلی فنولی به نام کورکومین و غیره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

برای بررسی خواص شربت زردچوبه و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
مهم‌ترین خواص شربت زردچوبه

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی، درباره مهم‌ترین خواص شربت زردچوبه گفت: چربی سوزی، کنترل اشتها، لاغری و رفع چربی کبد و مشکلات تنفسی از مهم‌ترین خواص این شربت است.

وی افزود: شربت زردچوبه با رفع سردی معده، باعث افزایش حرارت و سوخت و ساز بدن، کنترل اشتها و چربی سوزی شده و موجب لاغری و تناسب اندام می شود.

عظمایی بیان کرد: مصرف این شربت علاوه بر رفع چربی کبد، موجب پیشگیری از سیروز کبدی و هپاتیت شده و تاثیر چشمگیری در تصفیه خون، رفع غلظت خون و اسیداوریک دارد.


وی گفت: مصرف شربت زردچوبه باعث سم زدایی بدن شده و با عملکرد بهتر سیستم عصبی، موجب تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر می شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این شربت موجب تقویت اعضای رئیسه بدن یعنی قلب، کبد و مغز، تقویت دستگاه گوارش، هضم بهتر غذا و رفع بوی بد دهان می‌شود.

وی گفت: بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی و پیشگیری از تصلب شرایین و سکته‌های قلبی و مغزی از دیگر خواص این شربت است.

عظمایی بیان کرد: شربت زردچوبه تاثیر چشمگیری در سلامت استخوان و دندان داشته و از بروز پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: از دیگر خواص این شربت می‌توان به کنترل قند، فشار و چربی خون، ضد نفخ و بادشکن، ضد انگل، رفع برفک دهان، رفع خارپاشنه اشاره کرد.

وی اظهار کرد: این شربت برای افرادی که از دردهای مفاصل (آرتریت) و روماتیسم (آرتریت روماتوئید) رنج می‌برند بسیار مفید است.


عظمایی بیان کرد: خاصیت دیگر این شربت نشاط آور بودن و پیشگیری از افسردگی، استرس و اضطراب است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت زردچوبه خاصیت آنتی بیوتیکی، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد، لذا برای رفع عفونت معده، ریه، کلیه و مجاری ادراری بسیار مفید است.

وی اظهار کرد: وجود ویتامین‌‍های A، E، C و پلی فنول کورکومین موجب افزایش سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها می‌شود.

عظمایی افزود: این شربت تاثیر چشمگیری در مشکلات ریوی مثل برونشیت، سرماخوردگی، آسم، آنفلوانزا و سینه پهلو دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف شربت زردچوبه برای درمان خروپف، بی حسی و خواب رفتگی اعضای بدن بسیار مفید است‌.
منع مصرف شربت زردچوبه

عظمایی اظهار کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است؛ افرادی هم که از داروهای شیمیایی از جمله آسپرین، وارفارین و هپارین استفاده می‌کنند همزمان نباید این شربت را مصرف کنند و باید 2 تا 3 ساعت بین آن فاصله بیندازند؛ زیرا شربت زردچوبه اثربخشی دارو را افزایش می‌دهد.
مقدار مصرف شربت زردچوبه

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: از این شربت می‌توان روزانه 4 لیوان و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت زردچوبه (2 لیتر)

زردچوبه 50 گرم
زنجبیل 15 گرم
دارچین 15 گرم
زیره 20 گرم
عسل نیم کیلو


طرز تهیه شربت زردچوبه

برای تهیه این شربت ابتدا ادویه ها را نیم کوب کرده و داخل 2 لیتر آب معدنی می‌ریزیم.
اجازه می‌دهیم به مدت 12 ساعت تا یک روز بماند.
سپس به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.
پس از متعادل شدن حرارت تا 50 درجه سانتی گراد، شربت را صاف کرده و به آن عسل اضافه می‌کنیم.
شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت زردچوبه

برای تهیه یک لیوان از این شربت 3 تا 4 قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.
شربت آماده میل کردن است.

نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال باید به جای آب جوشیده از آب سرد استفاده کرد؛ همچنین می‌توان چند قطره آب لیموترش هم به آن اضافه کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: شربت زردچوبه ، شربت خانگی ، دارچین

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شربت خانگی دارچین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی بهتر از کدئین با این میوه فصل

طب سنتی طبع گیلاس را عموما سرد و تر توصیف می‌کند، اما این سردی نسبت به آلبالو کمتر است. دیدگاه‌های متفاوتی نیز وجود دارد که گیلاس رسیده و شیرین را دارای طبعی معتدل یا حتی گرم می‌دانند. بخش‌های دیگری از گیلاس مانند برگ و دم آن نیز از خواص دارویی برخوردار بوده و طبع سرد و خشکی دارند.

مصلح گیلاس برای افراد سردمزاج

برای افرادی که طبع سردی دارند، مصرف گیلاس می‌تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود. این افراد می‌توانند با مصرف مواد غذایی با طبع گرمی نظیر چای نبات، چای هل، خرما، عسل و روغن زیتون، تاثیرات سردی گیلاس را خنثی کنند.

مصلح گیلاس برای افراد گرم مزاج

به گزارش سرگرمی روز، گیلاس برای افراد با طبع گرم مناسب است و می‌توانند بدون نیاز به مصلح، آن را مصرف کنند. با این حال، برای افرادی که طبع گرم و تر دارند، مصرف آلبالو که طبع سردتر و خشکی دارد، پیشنهاد بهتری است.

بهترین زمان برای مصرف گیلاس

توصیه می‌شود گیلاس یک ساعت قبل از وعده‌های غذایی مصرف شود تا از بروز نفخ و مشکلات گوارشی جلوگیری شود. همچنین، پرهیز از نوشیدن آب بلافاصله پس از خوردن گیلاس می‌تواند از بروز دل درد و نفخ پیشگیری کند.

فواید بی‌شمار گیلاس

گیلاس منبع غنی از ویتامین‌ها و فیبر است که خواص بی‌نظیری به این میوه می‌بخشد. از جمله خواص آن می‌توان به تاثیر آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی، تقویت سیستم ایمنی، کمک به درمان بیخوابی و کاهش وزن، و همچنین بهبود عملکرد جنسی و درمان ناباروری در مردان اشاره کرد.

در طب سنتی، طبع گیلاس معمولا به عنوان سرد و تر شناخته می‌شود، هرچند که سردی آن از آلبالو کمتر است و برخی معتقدند که گیلاس رسیده و شیرین طبعی معتدل یا گرم دارد.

برای افراد سردمزاج که ممکن است از مصرف گیلاس دچار مشکلات گوارشی شوند، مصرف موادی با طبع گرم مانند چای نبات یا عسل می‌تواند این مشکلات را کاهش دهد، در حالی که افراد گرم مزاج می‌توانند گیلاس را بدون نیاز به مصلح مصرف کنند. اما، برای حداکثر بهره‌وری و جلوگیری از ناراحتی‌های گوارشی، توصیه می‌شود گیلاس یک ساعت قبل از غذا و نه بلافاصله پس از آن یا با نوشیدن آب مصرف شود.

کاهش وزن و لاغری

یکی از مهم ترین دلایلی که می توانید از گیلاس در رژیم های لاغری استفاده کنید این است که این میوه دارای کالری بسیار پاینی می باشد، علاوه بر این گیلاس چربی بسیار کمی دارد و برای آب کردن چربی های اطراف شکم بسیار مفید است.

نکته دیگر در مورد خواص لاغری گیلاس این است که این میوه علاوه بر فیبر غنی، دارای انواع مواد مغذی و ویتامین ها می باشد و به همین دلیل می تواند به همراه احساس سیری طولانی،  انرژی مورد نیاز بدن را نیز فراهم کند.

خواص گیلاس برای دیابت

مصرف مواد غذایی که دارای شاخص گلیسمی پایین هستند برای دیابتی ها مفید می باشد و گیلاس هم از این نوع مواد غذایی محسوب می شود، شاخص گلیسمی گیلاس ۲۲ می باشد و قند ان نسبت به میوه های تابستانی مثل زردآلو و هلو بسیار کمتر می باشد.

درمان کم خونی

برای درمان کم خونی هم می توانید روی کمک گیلاس حساب کنید. گیلاس حاوی مقادیر غنی از آهن می باشد و به همین دلیل می تواند باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون شود که در نتیجه به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک می کند.

خواص گیلاس برای میگرن

جالب است بدانید که ترکیباب موجود در گیلاس می توانند مانند قرص های مسکن باعث کاهش درد سردردهای میگرنی شوند. گیلاس حاوی مقادیر مناسبی آنتوسیانین و انواع بیو فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان های قوی می باشد که برای قطع سریع سردرد بسیار مفید هستند.

خواص ضد سرطان گیلاس

یکی از شناخته شده ترین خاصیت های گیلاس این است که می تواند به درمان انواع سرطان ها کمک کند. گیلاس حاوی مقادیر غنی از کورستین می باشد که این ماده به عنوان یکی از موثرترین مواد ضد سرطانی شناخته می شود.

علاوه بر این آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در گیلاس نیز می توانند مانع آیسیب رساندن رادیکال های آزاد مخرب به سلول های بدن شوند. ضمن اینکه مصرف گیلاس می تواند سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش دهد.

درمان بی خوابی

جالب است بدانید مصرف گیلاس قبل از خواب مانند قرص خواب عمل می کند و باعث خوابی آرام و عمیق می شود. برای این منظور باید از آب گیلاس با طعم ترش استفاده شود که دارای مقادیر غنی از ملاتونین می باشد و علاوه بر رفع استرس و اضطراب به درمان بی خوابی هم کمک می کند.

تقویت قوای جنسی

مصرف گیلاس می تواند به درمان ناتوانی ها و بی میلی جنسی زنان و مردان کمک کند. گیلاس به دلیل وجود ویتامین های C و A می تواند سطح هورمون های تستوسترون و استروژن را افزایش دهد و علاوه بر افزایش میل جنسی، باعث افزایش حجم اسپرم های آقایان نیز شود.

خواص گیلاس برای فشار خون

مصرف گیلاس یکی از درمان های طبیعی فشار خون بالا نیز می باشد. همانطور که می دانید گیلاس حاوی مقادیر سرشار از پتاسیم می باشد و به همین دلیل می تواند باعث دفع سدیم اضافی موجود در بدن شود و فشار خون بالا را کاهش دهد.

خواص گیلاس برای نقرس

گیلاس برای بهبود و کاهش علائم نقرس بسیار مفید است. گیلاس به دلیل اینکه حاوی مقادیر مناسبی از آنتوسیانین می باشد و به همین دلیل می تواند باعث کاهش التهابات و رفع درد حاصل از مفاصل بسیار موثر باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • این میوه از صدتا کدئین بهتر است
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر می‌کند؟
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر نمی‌کند/ پرمصرف ها نقره داغ می‌شوند
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر نمی کند/ پرمصرف ها نقره داغ می شوند
  • اثربخشی بهتر از کدئین با این میوه فصل