Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون سفیر آلمان در ایران گفت: بخش خصوصی، تجار و بازرگانان کشور آلمان بسیار علاقمند به ایجاد مراودات تجاری با تجار ایران به ویژه استان فارس و شهر شیراز هستند.

‌به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، الیور اشتاکنبرگ در دیدار با نایب رئیس اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: باتوجه به شرایط موجود اقتصاد ایران، آلمانی ها به دنبال بررسی شرایط ایران و کشف راهکار برای تقویت مراودات تجاری و اقتصادی خود با تجار ایرانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این درحالی است که کشور ایران و آلمان تحت دولت دیگری مجبور به تغییر سیاست ها در قبال یکدیگر شدند که این برخلاف خواست دو کشور است.

اشتاکنبرگ اضافه کرد: کشور آلمان و دیگر کشورهای اروپایی متعهد به حفظ  ایران در برجام هستند که کشور ایران باید در این زمینه صبر بیشتری داشته باشد‌.

معاون سفیر آلمان در ایران با تاکید بر انجام اقدامات لازم در خصوص تقویت مراودات استان فارس و کشور ایران اضافه کرد: به دنبال شناسایی پتانسیل ها و توانمندی های استان فارس در بخش های مختلف هستیم زیرا شنیده های ما این است که استان فارس ظرفیت های ویژه ای در بخش های مختلف دارد‌.

وی ادامه داد: به زودی هفته آلمان در شیراز برگزار می شود که زمینه های فرهنگی، آموزشی و تحصیلی نخستین گام برقراری مراودات ما با استان فارس خواهد بود‌.

اشتاکنبرگ گفت: از سوی دیگر ارتباط و مذاکرات خوبی مابین دانشگاه شیراز و دانشگاه درسدن آلمان برقرار شده که می تواند بر تقویت ارتباطات دو طرف بیفزاید‌.

معاون سفیر آلمان در ایران خاطرنشان کرد: سفارت آلمان به دنبال تسهیل شرایط و فرآیند صدور ویزا برای تجار و فعالان اقتصادی ایران به کشور آلمان هستیم که به زودی در این زمینه اقدامات خوبی انجام می شود‌.

زمینه افزایش همکاری اقتصادی استان فارس و آلمان وجود دارد

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس هم گفت: زمینه های فراوانی برای افزایش همکاری و مراودات اقتصادی مابین استان فارس و آلمان وجود دارد .

به گزارش ایسنا محمدصادق حمیدیان‌ گفت: مراودات تجاری ایران و آلمان در سالهای گذشته دستخوش تغییرات شده که از دلایل آن می توان به وجود بازار بزرگ ین در ایران و تحریم ها بوده است.

وی افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی ما در بخش های مختلف تولید، تجهیزات و راهبری مهندسی از کشور آلمان بهره برده اند و این برای ما بسیار مهم است‌.

حمیدیان گفت: استان فارس حدود 0.7 مساحت کشور، 5.6 ‌درصد جمعیت و 4.7 تولید ناخالص داخلی و تولید 11 درصد محصولات تولیدی کشاورزی کشور ایران را به خود اختصاص داده است که در حال حاضر بیشترین صادرات ما به کشورهای حوزه خلیج فارس و بیشترین واردات ما از چین و امارات متحده عربی است‌.

نایب رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: در 20 سال گذشته جایگاه بالای تجارت کشور آلمان با ایران به ویژه در زمینه ماشین آلات کشاورزی تنزل یافته، در حالی که تکنولوژی آن کشور برای ما حائز اهمیت است‌.

وی ادامه داد: زمینه های مساعدی برای برقراری ارتباط اقتصادی مابین استان فارس و کشور آلمان وجود دارد که بخش هایی از جمله گیاهان دارویی ماشین آلات کشاورزی از بخش های مورد توجه است‌.

حمیدیان گفت: با در نظر گرفتن شرایط اقتصاد داخلی و خارجی، علاقه مند به افزایش و توسعه فعالیت های اقتصادی با بخش خصوصی کشور آلمان هستیم‌.

او ادامه داد: اتاق در حال جمع آوری بانک اطلاعاتی مشتمل بر ظرفیت‌های صادراتی و تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان فارس است که در صورت نیاز این بانک اطلاعاتی و اطلاعات بیشتر در بخش های اقتصادی استان را در اختیار کشور آلمان قرار می دهیم‌.

حمیدیان یکی از الزامات افزایش همکاری ها را تسهیل شرایط حضور تجار ایرانی در آلمان عنوان کرد و افزود: نیاز است سفارت کشور آلمان نسبت به صدور ویزای دانشگاهی و تجاری برای افزایش مراودات تجاری بین دو کشور ایران و آلمان اقدامات ویژه ای انجام دهد‌.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجار آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، اظهار کرد: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل فی مابین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

وی بیان کرد: خراسان رضوی می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم فی مابین ایران و افغانستان در مرز دوغارون بوجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در سالم‌سازی‌ها، ارتقاء شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده است. لذا مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است؛ در این نشست با حضور حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان از فرماندار شهرستان تایباد به جهت تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است