Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه عواقب دخالت های کارشناسی و هزینه آن را مردم می پردازند عنوان کرد: قطعاً مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود پیدا کرده و کمیسیون اقتصادی مجلس همان گونه که قبلاً هم اوضاع و احوال را رصد می کرد این بار هم با رصد این مساله قطعاً تذکرات لازم را می دهد.

سید حسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص دستوراتی که اخیراً از سوی فریدون برای جابه جایی برخی از مدیران و هیأت مدیره بانک ها صادر شده است اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی حوزه اقتصادی که سال های اخیر با آن مواجه شده ایم، دخالت ها و نفوذهای افراد غیر کارشناس با اهداف اقتصادی خاص در امور اقتصادی به ویژه حوزه بانکداری کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دخالت در حوزه بانک ها طی 4 سال گذشته افزایش یافته عنوان کرد: تسهیلات زیادی بدون وثیقه و فقط با توصیه نامه‌ها به برخی از افراد داده شد و آنها این اموال را چپاول کرده و تسهیلات خود را پرداخت نکرده و با بدهی های کلانی که به بانک ها داشتند منجر به کسری بودجه در این حوزه شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی همچنین گفت: برخی به عنوان عضو هیات مدیره و برخی دیگر به عنوان مدیر عامل با این توصیه نامه ها در بانک ها منصوب شدند و با ایجاد مسیرهای رانت و پارتی خسارات زیادی در حوزه بانکی و نقدینگی به کشور وارد کردند که عواقب آن گریبان همه مردم را گرفت.

نقوی حسینی در ادامه افزود: بعد ازآنکه قوه قضاییه با جسارت به این مساله ورود پیدا کرد و بدون توجه به انتصاب این افراد توسط نزدیکان شخصیت ها، آرامش نسبی به حوزه اقتصادی بازگشت و بانک ها توانستند به روند کاری خود بازگردند و فضای کشور مناسب تر شد و مردم هم آرام شدند.

وی با اشاره به دخالت های اخیر در مسائل بانکی و هیأت مدیره ها عنوان کرد: دخالت های اخیر و دستوراتی که برای ورود برخی از افراد به بانک ها صورت می گیرد قطعاً مجدداً منجر به خساراتی می شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی در ادامه تأکید کرد: انتظار مردم و نمایندگان مجلس از رئیس جمهور و وزرا این است که اجازه ندهند این نفوذها و فشارها از سوی نزدیکان آنها به بانک‌ها ادامه پیدا کند که در این صورت دوباره آرامش نسبی اقتصاد و بانک ها به هم خورده و عواقب آن را ملت می پردازند.

نقوی حسینی در ادامه با بیان اینکه عواقب دخالت های کارشناسی و هزینه آن را مردم می پردازند عنوان کرد: قطعاً مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود پیدا کرده و کمیسیون اقتصادی مجلس همان گونه که قبلاً هم اوضاع و احوال را رصد می کرد این بار هم با رصد این مساله قطعاً تذکرات لازم را می دهد.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۱۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است

سخنگوی کرملین امروز (پنج‌شنبه) گفت، ایالات متحده به اعمال فشار بر کشورهایی که با روسیه همکاری می‌کنند، ادامه می‌دهد، اما این نمی‌تواند بر روابط دوجانبه تأثیر بگذارد.

به گزارش ایسنا، اظهارات «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در حالی مطرح می‌شود که وزارت خزانه‌داری آمریکا چهارشنبه تحریم‌هایی را علیه تعدادی از شرکت‌های روسی و همچنین تعدادی از شرکت‌های چینی، بلژیکی و ترکیه‌ای به اتهام تامین تجهیزات برای تشکیلات نظامی-صنعتی روسیه اعمال کرد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «همه، همه چیز را درک می‌کنند. و در واقع، ایالات متحده به فشارهای پنهان خود بر این کشورها ادامه می‌دهد و شرکت‌ها و بنگاه‌ها در رنج هستند، اما این نمی‌تواند توسعه روابط دوجانبه ما با این کشورها را مختل کند. کشورها به این امر علاقمند هستند، حاکمیت خود را حفظ می‌کنند و ما روی همکاری بیشتر، به‌گونه‌ای حساب می‌کنیم که به تدریج خطرات ناشی از چنین مظاهر غیر دوستانه یا بهتر بگوییم خصمانه را به حداقل برسانیم.»

سفر پوتین به چین

سخنگوی کرملین همچنین گفت در جریان مذاکرات آتی بین ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، مسائل امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای به هر طریقی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پسکوف در پاسخ به اینکه آیا موضوع کنترل تسلیحات در دستور کار مذاکرات قرار دارد یا خیر، گفت: «به هر طریقی، مسائل امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای مورد اشاره و بررسی قرار خواهد گرفت.»

پوتین پیشتر گفته بود سفرش به چین برای ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

«بیگانه‌هراسی»

سخنگوی کرملین همچنین گفت اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در مورد «بیگانه‌هراسی» در روسیه منعکس‌کننده واقعیت در این کشور نیست.

بایدن که روز چهارشنبه در یک گردهمایی کمک‌های مالی در واشنگتن صحبت می‌کرد، گفت ژاپن متحد ایالات متحده، با مسائل اقتصادی مواجه است، زیرا این کشور «بیگانه‌هراس» است و این را می‌توان در مورد چین و روسیه هم گفت.

پسکوف در همین رابطه به خبرنگاران گفت: «معتقدیم که این بیانیه بایدن واقعیت را دقیقا برعکس منعکس می‌کند.»

کنفرانس «صلح»

سخنگوی کرملین امروز همچنین به مسائل مرتبط با اوکراین اشاره کرده و گفت، کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس به وضوح نتیجه‌محور نیست و نمی‌توان در مورد انتظارات جدی بدون مشارکت روسیه صحبت کرد.

او در پاسخ به اینکه آیا مسکو برای چنین گفت‌وگویی آماده است، به خبرنگاران گفت: «درباره چه نوع کنفرانس جدی با انتظارات جدی، چه نوع اثربخشی بدون مشارکت روسیه می‌توان صحبت کرد؟ مطلقا غیرممکن است. واضح است که این نوعی ابتکار است که برای نتیجه طراحی نشده است. در مورد بقیه، موضع ما در مورد مذاکرات کاملا مشخص است، کاملاً شفاف است و بارها توسط رئیس جمهور ما (ولادیمیر پوتین) تأیید شده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی