Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا میزبان رهبران حزب دموکرات در مجلس سنا و مجلس نمایندگان بود. سناتور «چاک شومر» و «نانسی پلوسی» در دیدار با ترامپ بر مواضع حزب خود در خصوص بودجه پیشنهاد شده از سوی کاخ سفید پافشاری کردند و رئیس جممهوری آمریکا نیز از مواضع قبلی خود در این خصوص کوتاه نیامد. بعد از این دیدار، چاک شومر و نانسی پلوسی ترامپ را متهم کردند که تحت تاثیر محافظه کاران حاضر در کاخ سفید قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان ترامپ با حمله به بانک مرکزی آمریکا سعی کرد تا به نحوی خود را در مشکلات به وجود آمده در نتیجه تعطیلی دولت بیگناه نشان دهد. ترامپ در روزهای گذشته نیز دموکرات ها را مسئول اصلی تعطیلی دولت خطاب کرده بود. این در حالی است که مجلس نمایندگان آمریکا در نظر دارد در سال جدید میلادی پرونده های ویژه ای را علیه ترامپ به جریان بیندازد.

حمله به بانک مرکزی

ترامپ دیروز دوشنبه در صفحه توئیتر خود با انتقاد از سیاست‌ های بانک مرکزی کشورش، آن را «تنها مشکل اقتصاد آمریکا» خواند و نوشت: مقامات این بانک درکی از بازار ندارند. آنها متوجه اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ‌های تجاری، تقویت ارزش دلار یا حتی تعطیلی دولت به دست دموکرات‌ها به علت (عدم تامین بودجه) امور مرزی نیستند.

ترامپ افزود: «فدرال رزرو» مانند گلف‌باز قدرتمند ولی بی‌استعدادی است که نمی‌تواند ضربه‌ای هدفمند داشته باشد و امتیاز کسب کند!

رسانه‌های آمریکایی در روزهای گذشته به نقل از منابع آگاه از نارضایتی ترامپ از مقام‌های بانک مرکزی این کشور و رایزنی‌های وی برای جایگزینی «جروم پاول» رئیس این بانک خبر داده بودند.

مشاوران ترامپ به او هشدار داده‌اند که اخراج پاول، می‌تواند اقدامی دردسرساز برای اقتصاد آمریکا در سال آینده میلادی باشد.

شدیدترین سقوط وال استریت در ایام کریسمس

اما این وضعیت موجب افت شدید شاخص سهام در بازار وال استریت شده به طوری که برخی از آن با عنوان شدیدترین افت شاخص در ایام کریسمس یاد می کنند.  بر همین اساس همزمان با نگرانی از کند شدن رشد اقتصادی، تعطیلی بخشی از دولت و گزارش‌ها مبنی بر احتمال اخراج رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی) توسط ترامپ، بازار سهام شاهد سقوط مجدد بود. روز دوشنبه، دو شاخص مهم وال‌استریت بدترین شب کریسمس تاریخ خود را ثبت کردند؛ داوجونز ۵۰۰ واحد ریزش کرد و به زیر ۲۲۰۰۰ واحد سقوط کرد، اس‌اندپی۵۰۰ هم با سقوط ۲۰ درصدی نسبت به رکوردهای اخیر،  به آستانه تحمل فنی خود رسید.

بورس نیویورک در هفته‌های اخیر به دلیل نگرانی از کندی رشد اقتصادی سقوط زیادی داشته است، به طوری که ماه دسامبر در این زمینه بدترین ماه از زمان «بحران بزرگ» در ۱۹۳۱ بوده است. بازار سهام نیویورک روز دوشنبه در آستانه کریسمس با سقوط شاخص‌ها کار خود را آغاز کرد و در زمان بسته شدن در ساعت شش عصر به وقت لندن، دو درصد ارزش خود را از دست داد.

پیش بینی آینده

ترامپ از زمان آغاز به کار دولتش، مانور زیادی روی بهبود شاخص‌های اقتصادی داده است؛ بهبودی که کارشناسان آن را نتیجه سیاست‌های سال‌های پایانی دولت «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین این کشور می‌دانند. وی به پشتوانه همین سیاست، تعرفه‌های سنگین تجاری روی واردات برخی محصولات کشورهای اروپایی و آسیایی وضع کرده و یک جنگ بزرگ تجاری را کلید زده است. صندوق بین‌المللی پول پیشتر هشدار داده بود که سیاست یکجانبه‌گرایی دولت این کشور و افزایش موانع تجاری، ضربه‌ای به اقتصاد آمریکا و جهان خواهد بود.

در این میان روز گذشته اعلام شده بود که تعطیلی دولت در سال ۲۰۱۹ طول می کشد و همین امر مشکلات زیادی را برای اقتصاد آمریکا به وجود می آورد. دولت فدرال آمریکا آخرین بار در ماه اکتبر سال ۲۰۱۳ میلادی تعطیل شد. بنا به اعلام آژانس اعتبارسنجی «استاندارد اند پورز» تعطیلی سال ۲۰۱۳ دولت فدرال ۲۴ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا لطمه زد.

 

منبع: مهر

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند

دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی در آسیا را تاسف آور خواند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی ارشد دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی و ارتباط آن با رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را تاسف آور خواند.

جو بایدن هفته گذشته در اظهاراتی گفته بود بیگانه هراسی یا مهاجر هراسی در اقتصاد کشورهای آسیایی از چین و ژاپن تا هندوستان، مانع رشد آنها شده است در حالی که موضوع مهاجرت برای اقتصاد آمریکا خوب بوده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر اول کابینه ژاپن در یک کنفرانس خبری بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: ما به ایالات متحده شکایت کردیم که این اظهارات براساس درک درست از سیاست ژاپن نبوده و مایه تاسف است.

با این حال هایاشی به سرعت تصریح کرد ارتباط ژاپن با متحد امنیتی بزرگ خود یعنی آمریکا مستحکم تر از آن چیزی است که دیده می شود و توکیو در تلاش برای قوی تر کردن آن است.

بایدن در این نشست که برای جمع آوری کمک های مالی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 برگزار شده بود، تصریح کرد یکی از دلایل رشد اقتصادی ما به دلیل وجود شما  و بسیاری افراد دیگر است. چرا؟ زیرا ما از مهاجران استقبال کردیم.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد چرا اقتصاد چین به شکلی بد دچار وقفه شده؟ چرا ژاپن دچار مشکل است؟ چرا روسیه و هند مشکل اقتصادی دارند؟ زیرا آنها بیگانه هراسی و مهاجر هراسی دارند. آنها مهاجران را نمی خواهند. مهاجران عواملی هستند که ما را قوی تر می کنند.

براساس این گزارش دولت ژاپن که همواره به یکدستی و همگونی در کشورش افتخار می کند، مدت هاست درباره موضوع مهاجرت بسیار محتاط شده است در حالی که کاهش نرخ زاد و ولد و پیر شدن سریع جمعیت در این کشور با کمبود نیروی کار در دهه های آینده مرتبط است.           

در همین حال فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته در یک مصاحبه خبری اظهار کرد اگر او به دنبال تشویق به مهاجرت برای معکوس کردن کاهش رشد جمعیت کشور باشد، باید از کارگران ماهر برای مهاجرت به کشورش دعوت کند اما باید یک برنامه کامل مهاجرتی را اتخاذ کند.

وی افزود: دعوت از کارگران توانمند و با انگیزه به ژاپن برای حمایت از جامعه ژاپن، چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

کیشیدا خاطرنشان کرد همچنان کسانی در جامعه ژاپن هستند که به ایده مهاجرت پیوسته و نامعلوم نیروی کار خارجی پایبند هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است