Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - سرپرست استانداری قم با بیان لزوم تمهید فضای مناسب آموزشی برای تحصیل دانش آموزان، اظهار کرد: گاز هیچ مدرسه ای در استان در فصل زمستان نباید به علت بدهی قطع شود.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی استانداری قم روز سه شنبه اعلام کرد که سید محمدرضا هاشمی در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش قم افزود: باید با رایزنی مدیران مرتبط، مسائل موجود در خصوص مدارس استان برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به حادثه تلخ آتش سوزی در مدرسه ای در سیستان و بلوچستان اشاره و اضافه کرد: چنین حوادث تاسف باری همه مسئولان کشور را تحت تاثیر قرار داده و ضروری است تا همه در مسیر درست گام برداریم و از تکرار چنین حوادثی پیشگیری کنیم.
دبستان و پیش دبستانی غیرانتفاعی دخترانه اسوه حسنه زاهدان، روز سه شنبه هفته گذشته دچار حریق شد که در این حادثه چهار دانش آموز جان خود را از دست دادند.
هاشمی همچنین با تبریک هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی به دستور امام راحل (ره)، تصریح کرد: نرخ باسوادی در قم که از میانگین کشوری بالاتراست، نمایانگر عزم متولیان سواد آموزی است و باید تا ریشه کنی بی سوادی در استان ادامه یابد.
وی بر همکاری آموزش و پرورش و خانواده بعنوان دو بال اوج گیری دانش آموزان نیز تاکید و اظهار کرد: در آموزش و تربیت دانش آموزان تعامل همه جانبه معلم و والدین نقشی بسزا و تعیین کننده دارد.
سرپرست استانداری قم در ادامه با بیان کارکردهای مهم شورای آموزش و پرورش در مباحث مختلف، افزود: برگزاری ماهانه شورای آموزش و پرورش با حضور اعضای اصلی ضروری است تا در تصمیم گیری های کلان استان دستگاه های مختلف دخیل باشند.
هاشمی در پایان با بیان اهمیت ترویج فرهنگ نماز در مدارس، خاطرنشان کرد: جلسه آینده شورای آموزش و پرورش استان در یکی از مدارس برگزار و شروع یا پایان جلسه با برگزاری نماز جماعت انجام شود.
در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل، برنامه میزبانی مسابقات ورزشی دهه فجر دانش آموزان سراسر کشور در قم، جشنواره ملی زندگی به سبک روح الله با عنوان آینه زمان و سرانه مدارس و هزینه های انرژی مدارس با توجه به دستورالعمل های صادره و قطع آب و برق و گاز مدارس توسط شرکت های سه گانه مورد بررسی قرار گرفت.
6 هزار و 200 کلاس درس شامل 507 مدرسه شهری با پنج هزار و 600 کلاس و 150 مدرسه روستایی با 600 کلاس در استان قم وجود دارد.
حدود 250 هزار دانش آموز در بیش از 1200 واحد آموزشی قم مشغول به تحصیل هستند.
1175 /

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مدارس قم سرپرست استانداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: ۲۷ مدرسه در منطقه «تبادکان» شهرستان مشهد به عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور طی مدت ۶ ماه ساخته و افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مشهد، محمدحسین عبداللهی در آئین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش‌آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه‌نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان سال گذشته تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز به بهره‌برداری می‌رسند.

همچنین محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

وی افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد، اما این مسئله دارای اهمیت نیست، چرا که مهم برکت کمک‌های خیران است.

داوری ادامه داد: ساخت مدارس خیرساز با برکت است، چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می‌کنند.

کد خبر 747327

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • پرداخت بدهی دو زندانی توسط دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع بدهی دو نفر زندانی را پرداخت کردند
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان