Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مطابق اهداف برنامه تحول نظام سلامت دهان و دندان و طرح کشوری عاری از پوسیدگی دندان کودکان شش تا 14 سال، اولین کلینیک دندانپزشکی دانش آموزان استان قزوین طی مراسمی با حضور با حضور فرماندار شهرستان البرز و دکتر علیرضا مهرعلیان، مدیر شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز در مدرسه "شهید بابایی – ولایت" شهر الوند افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهرعلیان در این مراسم هدف از افتتاح این کلینیک در مدرسه را داشتن جامعه ای بدون پوسیدگی دندان دانست و گفت: دندان شماره شش در کودکان، اولین دندان دایمی است؛ اما والدین آن را با دندان شیری اشتباه می گیرند و با غفلت در حفظ بهداشت آن، موجب پوسیدگی این دندان می شوند.

 وی ادامه داد: این کلینیک به درمان دندان مذکور پرداخته و آموزش های لازم درباره بهداشت دهان و دندان را به دانش آموز ارائه می کند.

مسؤل حوزه سلامت شهرستان البرز گفت: برای 15 هزار و 182 دانش آموز در سال تحصیلی گذشته، مراقبت دهان و دندان انجام شد که نزدیک به 60 درصد دانش آموزان پوسیدگی دندان داشتند.

وی دلیل این آمار بالا را توجه کم والدین و حوزه بهداشت دانست و افزود: باید خودمراقبتی، جدی گرفته شود؛ زیرا با وجود تلاش دولت، فقط با هزینه دولت در بخش درمان و تجهیز و افزایش مراکز دندانپزشکی، مشکل حل نخواهد شد؛ ضمن اینکه بودجه دولت هم دارای محدودیت است.

یحیایی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان البرز نیز در این خصوص اظهار کرد: شهرستان البرز از نظر جمعیت در استان، دوم است و نیاز بیشتری به خدمات بهداشتی دارد.

وی از تلاش های دکتر مهرعلیان برای راه اندازی این کلینیک تشکر کرد.

شکوفه سلیمی، کارشناس مسؤل بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز هم عنوان کرد: این کلینیک با یک یونیت دندان پزشکی، روزهای شنبه تا سه شنبه، در ساعت کار مدرسه، به دانش آموزان شهر الوند، خدمات ارایه می کند.

در آیین افتتاح این کلینیک، دکتر اکبر یوسفی، رییس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز حضور داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دانش آموز دانشگاه علوم پزشکی دولت والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند