Web Analytics Made Easy - Statcounter

مختارنیک مقام، مدیر آموزش و پرورش باغملک در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با توجه به تاثیر معدل در پذیرش دانشگاه ها و حذف کنکور در سال های آینده، آموزش و پرورش در پی برگزاری امتحانات دانش آموزان متوسطه دوم به صورت الکترونیک است.

وی افزود: برای اجرای این مسئله هم به لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری زیرساخت هایی لازم است تا امتحانات به صورت تمام الکترونیک برگزار شود و در خرداد ماه سال آینده برگزاری امتحانات و همچنین تصحیح اوراق به صورت برخط برگزار گردد و مهمترین مسئله پایداری شبکه برق و اینترنت حوزه های برگزاری امتحانات است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر 2 حوزه برگزاری امتحانات در نظر گرفته شده است اما در امتحانات خرداد ماه چندین حوزه خواهیم داشت و حساسیت موضوع چند برابر است.

ابوالقاسم محمدزاده، دبیر ستاد اقامه نماز جمعه باغملک بیان داشت: بخش مهمی از گرفتاری ها و آلودگی های ما در اثر نپرداختن به نماز است از این رو آموزش و پرورش می تواند در این عرصه از اثرگذارترین نهادهای تربیتی ها باشد چرا که مقام معظم رهبری فرمودند مدارس را مزین کنید به نمازخانه نوجوانان و این برترین تضمین برای سلامت جامعه است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ناظمی‌جلال شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان با تشکر و قدردانی از رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش به جهت حمایت‌های همیشگی از مجموعه آموزش و پرورش کردستان، حضور چند باره ایشان در این استان را نشان از توجه ویژه وزارت آموزش و پرورش به کردستان دانست‌.

ناظمی‌جلال در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری نشست‌های مختلف شورای آموزش و پرورش در استان، تعداد جلسات این شورا در سال ۱۴۰۲ را ۱۱ مورد عنوان کرد و با بیان اینکه در این جلسات ۶۱ مصوبه گذرانده شد، اجرای این مصوبات را در استان مطلوب ارزیابی کرد.

وی این شورا را نهادی ارزشمند در حل مسائل تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: به دنبال آن هستیم تا با کیفیت‌بخشی به جلسات شورای آموزش و پرورش، زمینه بهره‌برداری حداکثری از مصوبات آن را فراهم آوریم.

دبیر شورای آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگر سخنان خود با گریز به یکی از دستورکارهای این نشست، انجام فعالیت‌های باکیفیت استان در زمینه تمهید مقدمات و فراهم آوردن امکانات برای برگزاری سالم و ایمن آزمون‌ها را یادآور شد و گفت: در سال گذشته بالغ بر ۱۰۵ میلیارد ریال جهت تجهیز حوزه‌های آزمون در کردستان از جمله راکت‌های موبایل‌یاب، سیگنال‌یاب، رایانه و … هزینه شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: عزم عمومی و پای‌کار آمدن دستگاه‌های دیگر می‌تواند روند ارتقا سلامت برگزاری آزمون‌ها را تقویت نماید.

ناظمی‌جلال ورود فرمانداران شهرستان‌ها برای تأمین نیازهای حوزه‌های امتحانی را یکی از نقاط عطف برگزاری آزمون‌ها در سال گذشته دانست و با بیان اینکه تأمین کاغذ در سال جدید یکی از چالش‌های پیش‌روی آزمون‌هاست، گفت: ادامه کمک فرمانداران می‌تواند دغدغه‌های مسئولان و دانش‌آموزان را حل نماید.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد با همراهی همیشگی استاندار کردستان و انسجام و برنامه‌ریزی در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی، سلامت و امنیت این فرایند همچنان حفظ شود.

کمک ۱۰۰۰ میلیارد ریالی خیرین به مدرسه‌سازی در کردستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان نیز در این نشست با ارائه گزارش این اداره کل در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز سال گذشته یک هزار میلیارد ریال به امر مدرسه سازی کمک کردند.

ابراهیم مرادی گفت: در سال گذشته از میان ۲۶۶ مدرسه در حال ساخت، ۱۰۴ مدرسه با ۴۰۶ کلاس درس و ۳۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: ۴۰ درصد پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی در این سال تکمیل شد.

مدیرکل نوسازی مدارس همچنین با اشاره به سهم کمتر از ۲ درصدی کردستان از اعتبارات ملی و جمعیت دانش‌آموزی در حوزه مدرسه‌سازی کشور، سهم این استان از مدرسه‌سازی را بیش از ۳ درصد عنوان کرد و گفت: عملکرد استان در زمینه مدرسه‌سازی مطلوب بوده است.

ابراهیم مرادی افتتاح ۱۶ پروژه آموزشی در هفته دولت و همچنین بهره‌برداری از ۸۶ پروژه در ابتدایی سال تحصیلی را از دیگر اقدامات این اداره کل بیان کرد و اظهار داشت: در دهه مبارک فجر، ۴۶ مدرسه با زیربنای بالغ بر ۱۴ هزار مترمربع تحویل آموزش و پرورش شده است.

مرادی در خصوص افزایش سرانه دانش‌آموزی، با اشاره به افزایش بالغ بر ۶ هزار نفری دانش آموزان استان در سال گذشته، گفت: سرانه دانش‌آموزی ۲ سانتی‌متر مربع ارتقا یافته است.

وی کمک خیرین به حوزه مدرسه‌سازی در سال گذشته را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خیرین در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱,۰۰۰ میلیارد ریال به مدرسه سازی در کردستان کمک کرده‌اند.

مرادی افزود: این میزان، ۱۵ درصد اعتبارات مدرسه‌سازی در کردستان را شامل می‌شود.

ابراهیم مرادی، تحویل ۳۵ میلیارد تومانی تجهیزات هنرستانی در سال گذشته را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد با تخصیص‌های صورت گرفته این میزان در سال جاری به ۷۰ میلیارد تومان برسد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در بخش دیگر سخنان خود، هزینه ۱۷ میلیاردتومانی طرح شهید عجمیان، تجهیز گرمایشی ۴۱۷ کلاس درس، ایجاد ۳۶۰ چشمه سرویس بهداشتی، آسفالت ۵۰ هزار مترمربع و عایق ۴۰ هزار مترمربعی فضاهای آموزشی و ساماندهی ۵۰ درصد از مدارس سنگی را از دیگر اقدامات این اداره عنوان کرد.

ابراهیم مرادی در پایان سخنان خود ضمن تحلیل وضعیت شهرستان‌ها و مناطق از حیث سرانه آموزشی و اشاره به کمبود جدی فضای آموزشی در برخی از شهرستان‌ها و مناطق از جمله مریوان، از استاندار و رئیس سازمان برنامه‌ریزی درخواست کرد از محل اعتبارات استانی و همچنین موارد مربوط به کمیته‌های برنامه‌ریزی در شهرستان‌ها و مناطق کمک‌های بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 6081681

دیگر خبرها

  • برگزاری الکترونیک آزمون‌های آموزش و پرورش تا سال ١۴٠٧
  • آزمون‌های آموزش و پرورش به صورت الکترونیک برگزار می‌شوند
  • تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان
  • آغاز ساخت ۵۰ فضای آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی