Web Analytics Made Easy - Statcounter

کچوئیان با بیان اینکه وضعیت مراکز آموزشی رقت بار است و دنیای امروز دانشجویی کپی و پیست است لذا باید این فضا شکسته شود، گفت: دانشجویان ما امروز آنچنان سست و کم انگیزه هستند که فرصت برای تحقیق نمی گذارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «رضا کچوئیان» امروز (4 دی) در مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد تربیت معلم در ایران و هشتاد و یکمین سال تاسیس تربیت معلم خراسان جنوبی اظهار کرد: یکصدمین سالگرد تربیت معلم مبتنی بر این هدف است که این بازه زمانی طولانی از سال 1297 تا 1397 سراسر از افتخارات و اسناد و مدارک انسانهای بزرگی است که به تعلیم و تربیت کشور خدمت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه باید این اسناد و مدارک و نام ها بر تارک آموزش و پرورش باقی بماند و گذشته خود را بدانیم تا مبدأی برای سیاست های و تصمیم گیری های آموزش و پرورش های باشد، گفت: معلم را نمی توانیم وارد کنیم لذا باید خودمان معلم را پرورش و تربیت کنیم.

 

کچوئیان با اشاره به اینکه امروز جایگاه برجسته گذشته تربیت معلم کمرنگ شده است، افزود: در این امر دستگاه های متعددی تاثیرگذار بوده اما در حقیقت سهمی هم به خود معلمان بازمی گردد لذا باید تلاش کنیم شکوه و افتخار گذشته معلمان را خودمان بازگردانیم.

 

وی ادامه داد: همه اندیشمندان اعتراف به این باور دارند که توسعه و تحول در کشوری اتفاق نمی افتد مگر از زیرساختی به نام آموزش و پرورش؛ باید برای توسعه کشور به آموزش و پرورش توجه شود و هر چه زودتر در این مسیر حرکت کنیم به توسعه در ابعاد مختلف دست خواهیم یافت.

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه باید ورود فاخری به دهه پنجم انقلاب اسلامی داشته باشیم و این مستلزم نگاه به گذشته است، عنوان کرد: باید آسیب ها را بررسی کنیم تا آن را برای دهه پنجم انقلاب به ارمغان نبریم.

 

کچوئیان با اشاره به اینکه نمی توان بر واقعیت های موجود پوشش گذاشت و آن را نادیده گرفت، افزود: در دهه چهارم انقلاب اتفاقات بسیاری رخ داده که به هیچ عنوان قابل مقایسه با دهه های قبل انقلاب نیست و آنچنان سرعت این تغییرات بسیار بوده که اندیشمندان حوزه جامعه شناسی از آن به عنوان زلزله نام می برند.

 

به گفته وی اگر امروز به انفجار دانش و اطلاعات بی توجه باشیم نمی توانیم کشور را در مسیر توسعه بدانیم لذا نیازمند بازتعریف در حوزه آموزش و پرورش هستیم تا یکدیگر را پیدا و گفتگو کنیم.

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه ما دچار اختلاف حساب بزرگی هستیم که تصور می کنیم اتفاقات اکنون آموزش و پرورش برای یکسال گذشته است، عنوان کرد: در حالی که این قصه برای قبل از سال 1357 است و جنبش های نجیبب معلمان از گذشته تا امروز بوده اما باید مراقب باشیم این جنبش های نجیب معلمان به جنبش های رادیکال تبدیل نشود.

 

کچوئیان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان امروز باید برای هویت بخشی به دانشجویان و دانش آموزان تلاش کنند، افزود: باید همچنان بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و سنت های ارزشمند جامعه پافشاری کنیم و آن را پاس بدانیم.

 

وی ادامه داد: دهه ابتدای انقلاب حاکمیت ارزش های ناب انقلاب بود که هر آنچه داشتیم برای خود نمی پنداشتیم و آن را متعلق به دیگران می دانستیم اما آیا امروز هم این نگرش را داریم؟

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به اینکه در گذشته اهل ایثار، تعاون و اخلاق مدار بودیم اما متاسفانه امروز آمار خواستن های ما برای خودمان رو به فزونی است، گفت: جامعه ما در دهه های ابتدای انقلاب عدالت خواه بود لذا باید کمک کنیم جامعه امروز جامعه دهه اول و دوم انقلاب شود.

 

کچوئیان تاکید کرد: امروز همه طلبکار آموزش و پرورش شدند و فریادها بر سر دانشگاه ها است در حالی که اصل تعامل در خانواده ها است اما مدام متهم می تراشیم که چه کسی مقصر است؟

 

وی با اشاره به نظام برنامه ریزی و چشم اندازها در دهه سوم انقلاب، عنوان کرد: اکنون هفت سال فرصت داریم که آموزه های سند 1404 را محقق کنیم البته در برخی حوزه ها موفقیت داشته ایم اما در برخی حوزه ها فاصله بسیاری داریم.

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور افزود: واقعیت های دهه چهارم اولویت دادن به خود به جای دیگران، اولویت دادن به آزادی‌های اجتماعی به جای آزادی های سیاسی، تغییر زبان فرهنگ، تغییر سبک الگوی پوشش، حرکت از سمت خانواده‌های گسترده به سمت خانواده های هسته و ظهور و شکل گیری الگوهای مدرن در جامعه است.

 

کچوئیان با تاکید بر اینکه نسل امروز به دنبال اقناع است، بیان داشت: شاه کلید ارتباط صمیمانه با دانشجویان این است باید آنان را اقناع کنید و زبان امروز استدلال است.

 

وی با بیان اینکه وضعیت مراکز آموزشی رقت بار است، گفت: دانشجویان ما امروز آنچنان سست و کم انگیزه هستند که فرصت برای تحقیق نمی گذارند.

 

وی ادامه داد: دنیای امروز دانشجویی کپی و پیست است لذا باید این فضا شکسته شود اما چه باید کرد تا مختصات فرهنگی دهه پنجم انقلاب این چنین نباشد؟

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور با تاکید بر اینکه باید کج کارکردی های آموزش و پرورش را برداریم، عنوان کرد: باید با دانش افزایی و مهارت افزایی کمک کنیم دانشجویان به عنوان معلم در تراز انقلاب اسلامی تربیت شوند و به شغل معلمی افتخار کنند.

 

کچوئیان با بیان اینکه امیدواریم روزی بیاید که در روز معلم نهادهای دیگر به معلمان تبریک بگویند به جای اینکه خودمان به یکدیگر تبریک بگوییم، افزود: باید گرامیداشت مقام معلم در جامعه افزایش یابد لذا برای تحقق این مهم باید قالب ریزی شخصیتی اتفاق بیفتد.

 

به گفته وی باید یادگیری ارزش های مسلط ارزش پذیری، هویت بخشی و توزیع متوازن در نقش های شغلی اتفاق بیافتد و برای جامعه بالنده که می خواهد مسیر توسعه را طی کند به توزیع متوازن شغل و رشته های تحصیلی نیاز داریم.

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور عنوان کرد: امروز نیاز به انسجام بخشی داریم و نباید بین خودمان دیوار بکشیم لذا برای توسعه کشور باید این دیوارکشی ها برای توسعه برداشته شود.

 

کچوئیان با تاکید بر فراهم ساختن امکان نظارت، بیان داشت: اینکه هر روزی در مملکت سلطان داریم به دلیل عدم نظارت است اما مسئولان همت می کنند این سلطان ها را به دار می زنند اما اگر نظارت ها درست و قوی باشد این اتفاق ها در کشور نمی افتد.

 

وی با اشاره به اینکه هر کاری قرار است اتفاق بیفتد مربوط به دانشگاه و آموزش و پرورش است، گفت: نقطه آغاز تحول آموزش و پرورش و نقطه استمرار تحول دانشگاه است اما نقطه اساسی تحول خانواده است و باید آن را دریابیم.

 

معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان کشور تاکید کرد: دهه پنجم انقلاب با رفتار و کردار تک تک افراد جامعه گره خورده است و باید به گونه ای عمل شود که در مقابل نسل آینده بدهکار نباشیم.

 

 

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی کانون های فرهنگی هنری مساجد خبرگزاری شبستان شیراز هفته پژوهش شب یلدا حماسه 9 دی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آیت الله شاهرودی دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبي بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیداری امروز جوانان دنیا مرهون روشنگری رهبر انقلاب است

امام جمعه مبارکه گفت: جنبش دانشجویی و بیداری امروز جوانان در دانشگاه‌های دنیا مرهون روشنگری رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت ماه_ در خطبه‌های نماز جمعه مبارکه اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سال‌های گذشته نامه‌ای خطاب به جوانان نوشتند و در نتیجه جهاد تبیین اینک جوانان دانشجو در آمریکا و بعد هم اروپا خواهان پایان قتل عام در فلسطین هستند.

وی افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر در دانشگاه‌های آمریکا و کشورهای اروپایی دستگیر شده‌اند در حالی که تنها درخواست دانشجویان عدم کشتار مردم بی‌گناه غزه است اما آنان شبانه به خوابگاه‌های دانشجویی حمله کرده و دانشجویان را با دستبند می‌برند که جلوه واقعی حقوق بشر آمریکایی است.

امام جمعه مبارکه با اشاره به اعتراض دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اضافه کرد: امروز موضوع غزه و فلسطین تنها مختص کشورهای اسلامی نیست بلکه این مسئله جهانی شده و دنیا شاهد برپایی اعتراض دانشجویان در دانشگاه بزرگ است.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانشگاهیان با اعتراض مسالمت‌آمیز مشغول حمایت از مردم فلسطین و غزه هستند و از سویی جهانیان شاهد برخوردهای خشن پلیس آمریکا و کشورهای غربی هستند و از این رو چهره واقعی آن‌ها دیده می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به عملیات وعده صادق و پاسخ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم غاصب صهیونیستی اظهار کرد: این عملیات غرورآفرین همه محاسبات و برنامه‌ریزی‌های دشمنان در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی علیه کشور ما را به چالش کشید.

وی افزود: با گذشت بیش از ۲۰ روز از انجام عملیات وعده صادق همچنان جهان و منطقه تحت تأثیر آن قرار دارد و باید از ۲۶ فروردین امسال (روز انجام این عملیات) به‌عنوان روز تاریخی و بزرگ یاد شود.

امام جمعه مبارکه همچنین با تبریک روز معلم گفت: معلمان همیشه جامعه‌ساز بوده‌اند و نقش معلمان و دانش‌آموزان در انقلاب اسلامی بی‌بدیل و ارزشمند بوده است.

وی با تسلیت سالروز شهادت امام صادق (ع) افزود: گسترش و عمق‌بخشی به مفاهیم دینی و مذهبی به‌ویژه مذهب تشیع در زمان آن امام همان شکل گرفت و ایشان به‌عنوان رئیس مذهب جعفری معروف شدند و این مذهب در بین شیعیان جایگاه ویژه‌ای دارد.

کد خبر 750313

دیگر خبرها

  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • بیداری امروز جوانان دنیا مرهون روشنگری رهبر انقلاب است
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح