Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- بیش از 40 فعال نشریاتی از سراسر کشور، طی نامه ای به اعضای شورای سیاست گذاری یازدهمین جشنواره کشوری نشریات (تیتر 11) به مراحل ثبت آثار و محدودیت های به وجود آمده در این جشواره اعتراض کردند و خواستار رفع آن شدند.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا ، فعالان نشریاتی، طی نامه ای به اعضای شورای سیاست گذاری یازدهمین جشنواره کشوری نشریات (تیتر 11) به مراحل ثبت آثار و محدودیت های به وجود آمده در این جشواره اعتراض و خواستار رفع آن شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعالان که قاطبه آن ها دست اندرکاران نشریات برتر جشنواره های پیشین هستند، ضمن انتقاد از محدودیت های اعمال شده در رابطه با ثبت آثار، از این شورا خواستند تا در زمان باقی مانده با برداشتن محدودیت ها، شرکت نشریات بیشتری را در جشنواره میسر کنند.
در این نامه خطاب به غلامرضا غفاری ‌معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و محمد رضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت منتشر شده است .
در بخشی از نامه آمده است : هرچند پس از تأخیر چندماهه و با فراز و نشیب‌های فراوان بالاخره یازدهمین جشنواره‌ سراسری نشریات دانشجویی (تیتر 11) در شهریور ماه امسال رسمیت پیدا کرد و فراخوان ارسال آثار برای شرکت در جشنواره منتشر شد، اما در این بین برخی روندهای نادرست موجب دلسردی بسیاری از فعالین نشریاتی شده است.
جشنواره تیتر 11 از همان ابتدای برگزاری حاشیه‌های مخصوص به خودش را داشت. چند ماهی از برگزاری اختتامیه دیرهنگام جشنواره تیتر10، گذشته بود که اردیبهشت‌ماه امسال معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای بر خلاف رویه‌ برگزاری جشنواره‌های کشوری، اعلام کرد تیتر 11 توسط این وزارتخانه برگزار خواهد شد. درحالی‌که این‌بار نوبت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بود تا عهده‌دار برگزاری این جشنواره باشد.

«علی‌ای‌حال بعد از کش و قوس‌های فراوان خبر رسید که جشنواره یازدهم با همکاری دو وزارتخانه برگزار خواهد شد و پس از آن در تیرماه دستورالعملی پر ایراد، تصویب و شهریورماه ابلاغ شد. همچنین روند نادرست اجرایی جشنواره به ویژه آن‌جایی خود را نشان داد که مسئول دبیرخانه پس از ابلاغ دستورالعمل انتخاب شد.»
در نامه پیش رو، تلاش شده است نقطه نظرات، ایرادات و انتقادات مطرح شده از جانب فعالین نشریاتی به روند برگزاری جشنواره در حد امکان بیان شود که یک به یک به هرکدام پرداخته خواهد شد.
یکی از عمده‌ترین مشکلات، پیچیده و مبهم بودن چگونگی ثبت اثر در سایت جشنواره است که نه تنها موجب بروز مشکلاتی برای متقاضیان شرکت در جشنواره شده‌،‌ بلکه حتی برای کارشناسان نشریات نیز دردسر ساز شده است. کاربرپسند نبودن سایت، ابهامات فراوان در مسیر ثبت آثار و محدودیت‌های فراوان در نظر گرفته شده برای شرکت در جشنواره انگیزه فعالان نشریاتی را برای شرکت در آن کاهش داده است.
درمورد نحوه ثبت آثار، در اقدامی غیرمنطقی اختیار مدیران مسئول در ثبت آثار نشریات خود، از آن‌ها سلب شده است. این امر موجب شده است مدیران مسئول برای شرکت دادن آثار نشریات خود در جشنواره ناچار به دنبال نویسندگان بروند و از آن‌ها بخواهند پروسه طولانی ثبت نام را طی کنند؛ آن هم در شرایطی که حتی برخی نویسندگان فارغ‌التحصیل شده‌اند یا در دسترس نیستند و امکان ثبت نام از جانب آن‌ها وجود ندارد.
در این جشنواره، نشریات بسیاری با مشکل در رابطه با ثبت آثاری که تولیدکننده اثر از یک دانشگاه و نشریه متعلق به دانشگاهی دیگر است به مشکل برخوردند. کم نیستند فعالان نشریاتی و دانشجویی که به تولید محتوا یا انجام امور فنی برای نشریات دیگر دانشگاه‌ها مبادرت می‌ورزند. چنین افرادی چگونه می‌توانند آثارشان را برای شرکت در جشنواره ارسال کنند در حالی که تأیید آن منوط به بررسی کارشناس نشریات دانشگاه محل تحصیل فرد است و ایشان شناختی نسبت به نشریه منتشر شده در دانشگاه‌های دیگر ندارند؟
محدودیت دیگری که برای شرکت‌کننده در نظر گرفته شده این است که به هر شرکت‌کننده تنها اجازه ثبت 3 اثر در هر بخش داده شده است. جای سؤال است، نشریاتی که با رعایت توالی انتشار که در بازه جشنواره یعنی اسفند 95 تا آبان 97 بیش از ده‌ها شماره منتشر شده‌اند، چگونه می‌توانند از میان تعداد زیادی آثار ارزنده خود، تنها سه اثر را در هر بخش شرکت دهند یا چگونه باید از صفحه‌آرای چنین نشریاتی انتظار داشت تنها سه اثر خود را برای شرکت در جشنواره ارسال کند؟ به عبارت دیگر این محدودیت موجب شده است تفاوت میان نشریاتی که در این بازه طولانی مدت به تعداد انگشتان دست تولید محتوا کرده‌اند، با نشریاتی که به صورت متوالی و پیوسته منتشر شده‌اند، در نظر گرفته نشود.
در بخش نویسنده برتر،‌ شرکت کننده باید بتواند دقیقا «سه اثر» را در «سه بخش» ثبت کند. مسئله آنجاست که حیطه موضوعات به یکدیگر مرتبط نیستند و مشخص نیست با چه منطقی باید انتظار داشت فردی دقیقا سه اثر را در سه بخش ثبت کند. آن هم در شرایطی که این از زمان ابلاغ آیین‌نامه تا مهلت شرکت آثار تنها سه ماه فرصت باقیست.
در شرایط کنونی ثبت آثار نویسندگان در جشنواره، اگر مطلبی حاصل تلاش دو یا چند نویسنده باشد،‌ چگونه باید در جشنواره شرکت داده شود؟ در حالی که در جشنواره تیتر 10 امکان معرفی چند نویسنده برای یک اثر وجود داشت، در این جشنواره این امکان از نویسندگان سلب شده که موجب تضییع حق آن‌ها خواهد شد.
رویه‌ی نادرست دیگری که به جشنواره تیتر 11 محدود نیست و در جشنواره‌های گذشته نیز وجود داشت، این است که نمی‌توان نشریات پر تعدادی را که به صورت تک‌برگ یا روزنامه‌ای منتشر می‌شوند، از نظر صفحه‌آرایی،‌ تعداد مطلب،‌ طرح جلد و سایر معیارهای کمی و کیفی با نشریات مجله‌ای در یک ترازوی واحد قرار داد.
محدودیت در نظر گرفته شده برای حجم بارگزاری فایل آثار در سایت، موجب شده است بسیاری از نشریاتی که با کیفیت تولید شده‌اند از امکان بارگزاری در سایت جشنواره محروم شوند.
کمبود دیگر به دیده نشدن بخش عظیمی از فعالین نشریات دانشجویی که بعنوان ویراستار در نشریات فعالیت می‌کنند مربوط است. چطور می‌شود آثار این عزیزان را که تأثیر زیادی در بالابردن کیفیت نشریات دارند نادیده گرفت؟
در ادامه آمده است : این‌ها موارد انگشت‌شماری از روندهای نادرست جاری در جشنواره کشوری نشریات تیتر11 هستند و به همین سبب جمع فعالان دانشجویی امضاکننده این نامه خواستار اصلاح یا جبران روندهای نادرست مذکور هستند.
امید است این اقدام تلنگری به مسئولان برگزاری جشنواره باشد تا درصدد رفع نقایص موجود و جلوگیری از بروز و ادامه‌ی مشکلات برآیند تا هم در این جشنواره و هم در جشنواره‌های آتی، شاهد مسائل اینچنینی نباشیم و با فراهم آمدن زمینه‌ای مساعد برای شرکت تمامی دست‌اندرکاران نشریات دانشجویی کشور در جشنواره‌ها، شاهد بهبود فضای رقابت و اشتیاق فعالان این عرصه باشیم. بی‌شک استفاده از نظرات شرکت کننده‌ها و اصلاح روندها، به برگزاری بهتر این برنامه‌ها کمک خواهد کرد.
م.م **1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي نشريات دانشجويي يازدهمين جشنواره تيتر 11

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی یک فعال اقتصادی: دلار به زودی به این عدد می‌رسد

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با تأکید بر اینکه روند افزایش نرخ ارز قطعا در میان‌مدت متوقف خواهد شد.

جهانبخش سنجابی شیرازی درباره نوسانات اخیر بازار ارز گفت: نوسانات نرخ ارز تابع دو روند است که اولی انتظارات تورمی و دومی منطق اقتصادی است. منطق اقتصادی تابع قابل پیش‌بینی است و سازوکار‌های مشخص خود را دارد، بنابراین در عمل نرخ ارز در بلندمدت را منطق اقتصادی مشخص خواهد کرد که باید این نرخ را پذیرفت.

وی در مورد تأثیر انتظارات تورمی بر بازار ارز گفت: هر گونه تغییر و تحول فضای سیاسی، اجتماعی، احساس ناامنی، بروز هیجانات، شروع کاری در سال جدید و... بر انتظارات تورمی تأثیرگذار است و این روز‌ها شاهد هستیم که هیجانات لحظه‌ای در نوسانات نرخ ارز با شتاب فزاینده اثر خود را می‌گذارد.

این فعال اقتصادی در گفتگو با ما ابراز کرد: هیجانات شتاب‌زده فاقد منطق اقتصادی است، چرا که در دو هفته یا یک ماه گذشته اتفاق محسوسی در اقتصاد و تجارت کشور روی نداده است تا بخواهد نرخ ارز را بنیادی افزایش دهد.

سنجابی با بیان اینکه تغییرات نرخ ارز در هفته‌های اخیر نشان می‌دهد که انتظارات تورمی بر مردم چیره شده است، تأکید کرد: انتظارات تورمی به‌دلیل تنش‌های سیاسی منطقه‌ای موجب شده است نرخ ارز در بازار غیررسمی افزایش یابد.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: این موضوع شرایطی را فراهم کرده است تا برخی سفته‌باز‌ها بیشترین استفاده را از این تنش‌ها ببرند، چون آنها بهتر از مردم عادی می‌دانند که افزایش نرخ ارز نمی‌تواند به‌صورت طولانی‌مدت ادامه داشته باشد، بنابراین تلاش می‌کنند در کمترین زمان ممکن بیشترین بهره را از تنش‌های سیاسی ببرند و یا حتی به این تنش‌ها دامن بزنند.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق اظهار کرد: به‌نظر بنده، در کوتاه‌مدت باید نرخ ارز را به‌شکل‌های مختلف حفظ کرد، یکی از این اقدامات آگاه کردن مردم است، به‌عنوان نمونه، ترسیم چشم‌اندازی مشخص و اطمینان‌بخش از اینکه روند ناامن‌کننده در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور وجود ندارد، راهگشاست.

وی بیان داشت: اقدام دیگری که می‌توان برای آرام کردن انتظارات مردم انجام داد این است که واقعیت‌های اقتصادی توسط بانک مرکزی و دولت تبیین شود؛ مثلاً اینکه آیا این نوسان نرخ ارز بر اساس منطق و متغیر‌های اقتصادی نیست.

سنجابی اضافه کرد: بهتر است این آمار توسط افراد غیررسمی‌تر و محبوب‌تر و افرادی که سودی در ارائه واقعیت‌ها به‌دست نمی‌آورند مطرح شود تا آرامش به فضای سیاسی، رسانه‌ای و روانی جامعه تزریق شود تا حداقل در کوتاه‌مدت روند شتابان افزایش نرخ ارز کند و کنترل شود.

* روند افزایش نرخ ارز متوقف خواهد شد

این تحلیلگر اقتصادی ادامه داد: روند افزایش نرخ ارز قطعا در میان‌مدت متوقف خواهد شد و با هر شدتی که هیجانات موجب شده است نرخ ارز افزایش یابد، با همان شدت هم تخلیه خواهد شد و نرخ ارز به قیمت‌های قبلی بازمی‌گردد.

وی گفت: بنده به‌عنوان یک کارشناس مستقل عنوان می‌کنم که قطعاً به‌دلیل تورم بالا در کشور نرخ ارز در طول امسال درصدی افزایش می‌یافت، همان‌طور که در سال گذشته افزایش حدود ۲۰ درصدی نرخ ارز به‌دلیل تورم بالا در کشور را تجربه کردیم.

سنجابی در پایان تاکید کرد: به‌طور قطع نوسانات چند هفته اخیر بازار ارز بیش از این که ریشه اقتصادی داشته باشد، ریشه سیاسی - امنیتی دارد و با همان شدتی که رشد کرده است با همان شدت نیز سقوط خواهد کرد، بنابراین مردم باید دقت کنند که حتی برای کسب سود در دام سفته‌باز‌ها نیفتند تا آسیبی متوجه سرمایه‌هایشان نشود.

منبع: تسنیم

tags # قیمت دلار سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • مشهد؛ هفتمین ایستگاه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد
  • جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
  • پیش‌بینی یک فعال اقتصادی: دلار به زودی به این عدد می‌رسد
  • ۱۵ اردیبهشت؛ برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره تیتر دانشجویی
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • پیش‌بینی جالب یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز
  • رسانه‌های شخصی هم می‌توانند در جشنواره ملی طنزپهلو شرکت کنند
  • خبرنگاران استان سمنان در جشنواره تولیدات رسانه‌ای روایت خدمت شرکت کنند