Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج – ایرنا - معاون پژوهش دانشگاه کردستان گفت: پنج نشریه علمی دانشگاه کردستان در حال حاضر در رتبه بندی وزارت علوم قرار گرفته و فضای لازم برای گسترش کمی و کیفی این نشریات در دانشگاه افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بیورانی روز سه‌ شنبه در نشست هم اندیشی پژوهشی دانشگاه با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه کردستان، اظهار داشت: هر سیستم پژوهشی نیاز به ارکانی اساسی از جمله تجهیزات، برنامه ریزی و استمرار در گرفتن بازخوردها دارد و سیستم پژوهشی که این کارایی را نداشته باشد، نمی‎تواند موجب تغییر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پژوهش دارای مراکز و مدیریت‌هایی است که از آن جمله می توان به مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت، کتابخانه مرکزی، انتشارات، آپا، گروه‌های پژوهشی و آزمایشگاه مرکزی اشاره کد که زیرنظر معاونت پژوهشی فعالیت می‌کنند.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان گفت: توسعه ساختاری و مدیریتی معافیت پژوهشی، تقویت زیرساخت‌های پژوهشی به صورت هدفمند، تقویت و ایجاد بسترهای ارتباط با خارج دانشگاه، توسعه کیفی فعالیت‌ها و گسترش حمایت‌ها از جمله رویکردهای معاونت پژوهشی است.
وی انتخاب مدیران از طریق فراخوان را رویکردی نو در دانشگاه کردستان اعلام کرد و افزود: مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت، کتابخانه مرکزی و پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان از این طریق انتخاب شدند.
بیورانی به برنامه‌های مصوب آینده معاونت پژوهشی اشاره کرد و اظهار داشت: تفکیک مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت و تفکیک معاونت‌های پژوهشی و فناوری از جمله این برنامه‌ ها است.
وی به حمایت‌ های صورت گرفته از کنفرانس‌ها و کارگاه‌های داخلی و خارجی برای دانشجویان و اساتید دانشگاه اشاره کرد و افزود: سرانه مقالات در دانشگاه کردستان دچار رکود نشده و در صورت ادامه روند کنونی به چشم انداز تعیین شده دست خواهیم یافت.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان اضافه کرد: در بخش کتب منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه کردستان نیز هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم.
بیورانی همچنین افزایش کارآیی و تاثیرگذاری دانشگاه در جامعه، ارتقای جایگاه علمی دانشگاه در رتبه بندی‌ها، گسترش دیپلماسی علمی، افزایش روئیت پذیری و ایجاد مرجعیت علمی را اهداف پیش روی معاونت پژوهشی اعلام کرد.
وی در خصوص چشم انداز 1400 نیز اظهار داشت: ایجاد سه قطب علمی، افزایش سرانه تالیف مقالات علمی به بیش از سه برابر و درآمد سالانه 100 میلیارد ریال از اهدافی است که تا سال 1400 باید به آن دست پیدا کنیم.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان ضعف صنعت استان، دیدگاه غالب مدیریتی در استان و کمبود نیروی انسانی را از جمله ضعف‌های موجود در فعالیت‌ها و اقدامات معاونت پژوهشی عنوان و اظهار امیدواری کرد که با رفع و تعدیل این موانع دانشگاه به جایگاه شایسته خود در حوزه پژوهش دست یابد.
9937/6108

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي نشريه وزارت علوم دانشگاه كردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه رتبه‌بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی در سطح بین‌المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه‌بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

در گزارش رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی سال ۲۰۲۴ تعداد ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که در این میان نام دانشگاه اراک نیز به چشم می‌خورد.

کد خبر 6097113

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد