Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش خبرگزاری بسیج، سیده حمیده زرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره افزایش قیمت لاستیک خودورهای سواری، گفت: عدم نظارت بر نحوه قیمت‌گذاری ها، قیمت بسیاری از کالاها را بدون توجه به الگوی خاص افزایش داد و این موضوع در مورد لاستیک خودورهای سواری نیز اتفاق افتاد.

تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی برای واردات لاستیک

نماینده مردم قزوین، آبیک، البرز مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه برای حل مشکل کامیونداران از خرداد ماه ارز 4 هزار و 200 تومانی برای واردات لاستیک تخصیص پیدا کرد اما تولیدکنندگان داخلی برای تهیه مواد اولیه نتوانستند از این ارز استفاده کنند بنابراین قیمت لاستیک داخلی افزایش پیدا کرد و تولید با قیمت قبلی مقرون به صرفه نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه برای حل مشکل کامیونداران از خرداد ماه ارز 4 هزار و 200 تومانی برای واردات لاستیک تخصیص پیدا کرد اما تولیدکنندگان داخلی برای تهیه مواد اولیه نتوانستند از این ارز استفاده کنند

وی با بیان اینکه نیاز لاستیک کشور 5 میلیون حلقه است، افزود: از این تعداد یک میلیون لاستیک با واردات و بخشی نیز از طریق تولید داخلی تامین و باقی نیز از مسیر قاچاق وارد کشور می‌شد که خوشبختانه با افزایش قیمت ارز، قاچاق این کالا کاهش پیدا کرد.

علت افزایش قیمت لاستیک خودور سواری چه بود؟

عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه براساس سیاست‌گذاری‌های اشتباه دولت افزایش قیمت لاستیک خودروهای سواری اتفاق افتاد، اظهار کرد: تولیدکنندگان داخلی لاستیک برای تهیه مواد اولیه نتوانستند از ارز 4 هزار و 200 تومانی استفاده کنند و ناچار بودند علاوه بر تهیه مواد اولیه هزینه هایی نیز برای دستمزد پرداخت کنند بنابراین امکان رقابت با کالای وارداتی را نداشتند. سیاست گذاری مذکور باعث شد قیمت لاستیک خوردوهای سواری افزایش قیمت چشم‌گیری پیدا کند.

 

راهکارهای دولت برای کاهش قیمت‌ها مُسکن است نه درمان

زرآبادی با اشاره به راهکارهای لازم برای کاهش قیمت لاستیک خودورهای سواری، خاطرنشان کرد: دولت با پیگیری راهکارهای موقتی در پی حل مشکلات است در حالیکه این راهکارها مُسکن هستند و پس از مدتی قیمت‌ها مجددا افزایش پیدا می‌کنند این در حالی است که باید با  راهکارهای دائمی قیمت‌ها را کاهش دهد.

شفاف سازی در چرخه تامین لاستیک از رانت جلوگیری می‌کند

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: شفاف سازی در چرخه تامین لاستیک یعنی مراحل تولید، واردات و توزیع از رانت جلوگیری می‌کند و دست دلالان را از این حوزه کوتاه می‌کند.

کاهش قاچاق درپی افزایش نرخ ارز

وی با بیان اینکه بخش زیادی از لاستیک موردنیاز کشور از طریق قاچاق تامین می‌شد و خوشبختانه در حال حاضر به دلیل افزایش نرخ ارز این کانال غیرفعال شده و دولت باید از سایر کانال‌ها به دنبال حل این مشکلات باشد، تاکید کرد: عدم نظارت باعث افزایش قیمت مواد اولیه داخلی شد در نتیجه تولید کنندگان داخلی لاستیک نیز به دلیل این بی توجهی‌ها ناچار به افزایش قیمت شدند.

ورود کمیسیون صنایع به افزایش قیمت لاستیک خودورهای سواری

عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس همچنین تصریح کرد: افزایش قیمت لاستیک خودورهای سواری در کارگروه صنعت کمیسیون صنایع و معادن بررسی می‌شود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟

به گزارش «تابناک»، علی بابایی کارنامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

دیگر خبرها

  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس