Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، محمدسعید اایزدی در اولین دوره ملی آموزش بازافرینی شهری پایدار اظهار کرد: مگر می‌شود بیمارستان‌ها را روی گسل ساخت، ما به دلیل این که به کیفیت بی توجهیم این کار را انجام می دهیم.

وی با بیان این‌که مسکن مهر در نطنز روی گسل ساخته شده، گفت: بسیارری از شهرها همین سئله اتفاق افتاده و به جریان توسعه بی توجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پالایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مخازن نفتی روی گسل‌ها ساخته شده‌ و قبل از ساخت هیچ بررسی در این زمینه انجام نشده است.

وی با تاکید بر ضرورت حرکت به سوی یک رویکرد نوین شهری جدید، افزود: زیست پذیری در برخی شهرهای کشور دچار مشکل و مخاطره شده، اگر به این روند توجه نکنیم با مخاطرات خیلی جدی مواجه خواهیم شد.

وی با بیان این‌که باید تلاش کنیم بحث کیفیت زندگی دچار مخاطره نشود، ادامه داد: راه‌حل بحران آب، عجیب و غریب و بزن و بکوب است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برداشت بی رویه از آبهای زیرزمینی شهرهای ما را با خطر فرونشست مواجهه کرده است، اظهار کرد: هم‌اکنون 30 درصد بافت های شهری به همین دلیل دچار آسیب هستند این در حالی است که مسائل شهری محدود به این بافت‌ها نیست.

ایزدی گفت: 17 تجربه درجه یک در شهرها (بازآفرینی) داریم که کار بی نظیری بوده  و امیدواریم این جریان به سایر شهرها تعمیم یابد. امیدواریم رودخانه‌ها دوباره به جریان شهری برگردد و شهروندان بتوانند از آن استفاده کنند.

وی بیان کرد: راه‌های دو دهه اخیر برای درمان عمدتا کالبدی بوده و به هیچ عنوان ریشه‌یابی نکردیم که مخاطرات را با مردم برای حل راحت آن در میان بگذاریم. به جای این کار، جوی و جدول ساخته‌ایم و می‌گوییم محلات را بهسازی کرده‌ایم.

وی با طرح این سئوال که چرا مدیریت ترافیک را جایگزین بازگشایی نمی کنیم و بیان اینکه کمیسیون ماده 5 و 100 شهرداری فقط به دنبال کسب درآمد است، ظهار کرد: اثر قابل دفاعی در عرصه معماری طی 30 سال اخیر از خود به جای نگذاشته‌ایم. به کدام یک از اتفاقات روی داده سه دهه اخیر افتاخار می‌کنیم؟

وی با بیان این‌که یک ضرب المثل سرخ پوستی می‌گوید میراث فرهنگی چیزی نیست که از نسل‌های گذشته باقیمانده باشد، چیزی است که ما برای نسل‌های آینده می‌گذاریم، گفت:سیاست بازآفرینی شهری چهار شاخصه رویکرد یکپارچه و جامع،‌ارتقا و تحول اقتصادی، کالبدی-محیطی و اجتماعی را دنبال می‌کند.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه با اشاره به این که در سال‌های آینده با جابجایی عظیم جمعیتی مواجه خواهیم بود، افزود: برای جلوگیری از این جریان باید در چارچوب نظام هماهنگ در سیاست‌گذاری توسعه شهرها با اولویت بخشی سیاست توسعه درونی مورد توجه قرار گیرد.

ایزدی با بیان این‌که برای 1600 محله برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در 5 سال تحت بازآفرینی شهری قرار بگیرند، تصریح کرد: باید جنبه‌های غیرکالبدی بازآفرینی شهری تقویت شود، در واقع ابزارسازی، نهادسازی و ظرفیت‌سازی به کمک جریان بازآفرینی بیاید.

وی با تاکید بر این‌که جریان بازآفرینی آمپول نیست و با قرص هم پایین نمی‌رود، اظهار کرد‌: فرآیند بازافرینی شهری یک فرآیند 10 ساله است. باید نهادهای اجتماعی و مدنی راه‌اندازش شود تا مشارکت‌های مردمی جلب شود.

وی با اشاره به ضرورت نهادینه‌سازی و شبکه‌سازی در بازآفرینی شهری، افزود: برای هر شهری بر اساس الزامات برنامه‌ریزی شود و حتی باید این برنامه ها مورد بازنگری قرار یرد تا بتوانیم به اهداف بازآفرینی دست یابیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که کنشگران باید در تدوین و اجرای برنامه بازآفرینی شهری نقش داشته باشند، تصریح کرد: سازماندهی نهادهای توسعه‌ای، ایجاد شبکه‌های همکاری، فراهم کردن ابزارهای مالی، شناسایی، ایجاد و تقویت نهادهای پشتیبان اجرای برنامه‌ بازآفرینی، ارتقای رضایتمندی سکونتی، همه شمولی در تهیه و اجرای برنامه‌ها، حفاظت  احیای محدودیت های فرهنی،‌تاریخی شهرها، حفاظت از محیط طبیعی، توسعه درونی و پایدار اجتماع محلی، رعایت حقوق شهروندی، اتخاذ رویکرد محرک شهری، ایجاد تعادل و استفاده از زمین، بهبود نظام حرکت، دسترسی و جابجایی با تاکید بر الگووی توسعه، تاب‌آوری شهری، مدیریت سیمای شهری و ارتقای کیفیت فضایی-کالبدی، نهادینه سازی سیاست‌ها، پرهیز از اقداماتی که منجر به از هم سیختگی بافت اجتمای، فرهنگی، اقتصادی و کالبدی اجتماعات محلی و ضمانت اجرایی راهکارهای فوق‌الذکر راهکارهای اجرایی بازآفرینی شهری در کشور است.

ایزدی تاکید کرد: معاونت معماری و شهرسازی گوش شنوای مردم در بحث بازآفرینی شهری است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهل و دومین نشست کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، پرونده یکی از شرکت‌های تولید و بسته بندی زعفران در استان مرکزی که در ۲ بند آزمون شده مغایر با استاندارد بود، توسط اعضای این جلسه مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور قاضی منتخب دادگستری برگزار شد، با محرز شدن تخلف واحد تولیدی و اتفاق نظر اعضای کمیسیون، واحد تولیدی که در مامونیه از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی فعالیت می‌کرد، ملزم به پرداخت جریمه نقدی، ارائه تعهد، الزام به بهسازی تولیدات و جمع آوری محصولات از سطح بازار شد.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد کنند، موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ این قانون، مورد بررسی و تصمیم گیری اعضا قرار می‌گیرد.

کد خبر 6087595

دیگر خبرها

  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد