Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@02:10:40 GMT

غذا خوردن دیروقت و خطر حملات قلبی

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۱۵۹۸۶

غذا خوردن دیروقت و خطر حملات قلبی

ساعت24 -وقتی که ساعت بدن با محیط بیرون هماهنگ نیست، مشکلات جدی برای سلامت به وجود می آید. تقریبا هر سلول بدن می تواند در تنظیم ساعت بیولوژیک بدن موثر باشد، دریافت نشانه های خارجی (مانند نور خورشید) توسط سلول ها به تنظیم بقیه ساعت ها در بدن منجر می شود که بر اساس آن، زمان مناسب برای خواب، بیداری و خوردن غذا از طریق مغز به بدن اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی که ساعت بدن با محیط بیرون هماهنگ نیست، مشکلات جدی برای سلامت به وجود می آید. تقریبا هر سلول بدن می تواند در تنظیم ساعت بیولوژیک بدن موثر باشد، دریافت نشانه های خارجی (مانند نور خورشید) توسط سلول ها به تنظیم بقیه ساعت ها در بدن منجر می شود که بر اساس آن، زمان مناسب برای خواب، بیداری و خوردن غذا از طریق مغز به بدن اعلام می شود.

مطالعات و پژوهش های انجام شده در نوامبر 2018 دانشگاه کلمبیا نشان می دهد، خطر افزایش بیماری های قلبی در افرادی که «سبک زندگی با تأخیر» دارند، بیشتر است. در حال حاضر تعداد این افراد که شب ها دیر می خوابند و در نتیجه در طول شب مواد غذایی بیشتری مصرف می کنند، رو به افزایش است.

پژوهشگران حدس زدند که این سبک زندگی ممکن است در افزایش نرخ چاقی، فشار خون بالا و دیابت در سال های اخیر نقش داشته باشد؛ بنابراین طی یک پروژه تحقیقاتی، اطلاعات مربوط به بیش از 12،700 بزرگسال را در بازه سنی 18 تا 76 سال بررسی کردند.

در این تحقیق، عادت های غذایی شرکت کنندگان در دو روز جداگانه بررسی و این اطلاعات با شاخص های سلامت نظیر فشار خون و قند خون مقایسه شد.

پژوهشگران دریافتند که بیش از نیمی از افراد در این مطالعه، مصرف 30 درصد یا حتی بیشتر کالری روزانه خود را پس از ساعت 6 عصر دارند. این افراد سطوح بالاتر انسولین، میزان قند خون ناشتا و فشار خون بالاتر دارند، نسبت به شرکت کنندگانی که کمتر از 30 درصد کالری روزانه خود را بعد از ساعت 6 عصر مصرف می کنند.

سطح بالای قند خون ناشتا می تواند نشانه ای از دیابت باشد. پیش دیابت به معنی آن است که سطح قند خون افراد غیر طبیعی است ولی در حدی نیست که تشخیص دیابت داده شود.

در واقع، محققان دریافتند کسانی که پس از ساعت 6 عصر مصرف بیش از 30 درصد کالری روزانه خود را دارند، 19 درصد احتمال ابتلا به دیابت در آنان افزایش می یابد. در هفتاد درصد افراد مبتلا به دیابت، گسترش دیابت نوع 2 را شاهد هستیم که یک عامل خطر برای بیماری های قلبی است.

در میان این افراد 23 درصد احتمال ابتلای بیشتر به افزایش فشار خون بالا مشاهده می شود که این امر در میان زنان بسیار رایج است.

شب بیداری؛ عامل برهم خوردن ساعت بیولوژیک بدن
وقتی که ساعت بدن با محیط بیرون هماهنگ نیست، مشکلات جدی برای سلامت به وجود می آید. تقریبا هر سلول بدن می تواند در تنظیم ساعت بیولوژیک بدن موثر باشد، دریافت نشانه های خارجی (مانند نور خورشید) توسط سلول ها به تنظیم بقیه ساعت ها در بدن منجر می شود که بر اساس آن، زمان مناسب برای خواب، بیداری و خوردن غذا از طریق مغز به بدن اعلام می شود.

از آنجا که این ساعت ها با قرار گرفتن در معرض نور، همچنین رفتارهای خاص، به ویژه سیگنال های غذایی تنظیم می شود، هنگامی که ما در زمان های غیر متعارف مواد غذایی مصرف می کنیم - مثلا مصرف کالری بیشتر در شب - ساعت بدن نمی تواند با ساعت واقعی سازگار شود و منجر به مشکلاتی در متابولیسم و ​​افزایش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماری های قلبی می شود.

این تحقیقات به لزوم تغییر سبک زندگی که به ویژه در میان نسل جوان گسترش یافته، اشاره دارد تا از به وجود آمدن نسلی با مشکلات جدی سلامت پیشگیری شود.

منبع:انتخاب

منبع: ساعت24

کلیدواژه: حملات قلبی غذا خوردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوکی استخوان و ضعف ایمنی بدن به‌دلیل کمبود این ویتامین

به گزارش خبرآنلاین از ایرنا، دکتر فرناز مشیری با بیان اینکه کمبود ویتامین "دی" در میان زنان و مردان کشور شیوع دارد و می تواند آسیب های فراوانی برای سلامت ایجاد کند، افزود: کمبود ویتامین "دی" باعث برخی اختلالات باروری و تخریب یا کاهش تعداد اسپرم در آقایان و بروز ناباروری می شود.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی کشورمان، گفت: ویتامین "دی" محلول در چربی است و بیماری های دیابت، ام.اس، آلزایمر و بروز برخی موارد سقط جنین نیز با کمبود این ویتامین در بدن ارتباط مستقیم دارد.

عضو هیات درمانی دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی از ابتلا به بیماری آلزایمر به دلیل کمبود ویتامین "دی" در بدن سالمندان، افزود: میزان دقیق این ویتامین در بدن باید بوسیله آزمایش خون سنجیده شود ولی اگر آلزایمر بر اثر کمبود این ویتامین بروز کند، تقریبا غیر قابل درمان و کنترل خواهد.

دکتر فرناز مشیری تاکید کرد: خوردن یک دوز واحد از ویتامین "دی" مثلا دوز پنجاه هزار در طول ماه یا هر دو هفته یکبار اشتباه است و پیامدهای خاص خود را دارد.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی با بیان اینکه مصرف تزریقی و یا دوز بالای خوراکی برای افراد دچار کمبود ویتامین "دی" یا سوء جذب باید طبق دستور پزشک تجویز شود، گفت: البته آمپولهای خوراکی نیز در دنیا وجود دارد که بهتر است.

وی افزود: خوردن قرص یا کپسول ژله ای ویتامین "دی" با دوز پنجاه هزار در فواصل زمانی طولانی(ماهانه یا هفتگی) موجب افزایش حجم ناگهانی این ویتامین در خون شده و سپس سریع کاهش پیدا می کند.

دکتر مشیری با بیان اینکه مصرف قرص خوراکی هزار واحدی ویتامین "دی" برای افرادی که کمبود آنرا دارند بطور مستمر هر شب قبل از خواب توصیه می شود، گفت: خوردن ویتامین "دی" در طول صبح یا ظهر توصیه نمی شود ولی عده ای از مردم آنرا اشتباه مصرف می کنند؛ باید دانست که موثرترین زمان خوردن آن شب است.

این فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی و زیبایی زنان با تاکید بر مصرف میزان مناسبی از این ویتامین، گفت: هورمون پاراتیروئید بطور شبانه از غده کوچکی پشت غده تیروئید ترشح می شود که وظیفه آن افزایش کلسیم خون است؛ بدین ترتیب مواد معدنی استخوان نیز همراه با کلسیم طی همین فرآیند جدا می شود(سونامی استخوان)؛ در نهایت کمبود کلسیم و املاح معدنی در استخوان یکی از علل مهم پوکی استخوان است.

عضو انجمن متخصصین زنان ایران تصریح کرد: وقتی قرص ویتامین دی با دوز هزار واحد یا طبق تجویز پزشک هر شب بطور ثابت مصرف می شود جلوی تاثیر بد هورمون پاراتیروئید روی استخوان های بدن را می گیرد.

مشیری تاکید کرد: مصرف انواع داروی تقویتی، مکمل یا ویتامین ها مانند شمشیر دو لبه است، ولی اگر درست و در جایگاه خود استفاده شود اثرات سودمندی خواهند داشت؛ مصرف زیاد و یا کمبود آن در بدن آسیب های جبران ناپذیر مربوط به خود دارد.

وی در پایان یاد آور شد: ویتامین "دی" باید به مقدار مناسب، هر شب مصرف شود تا جلوی تاثیر "سوء" هورمون پاراتیروئید بر روی استخوان ها گرفته شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904409