Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل گفت: اجرای این طرح مهم زیرساختی در راستای تبدیل شدن بقاع متبرکه این استان به عنوان قطب های فرهنگی، شهریور سال 88 در زمینی به مساحت 170 هزار مترمربع به عنوان نخستین طرح جامع در میان امامزاده های مازندران، آغاز شده است. 

حجت الاسلام عبدالله اسماعیلی با بیان اینکه در طرح جامع آستانه مقدس امامزاده عبدالله (ع) مجموعه های فرهنگی، آموزشی، اداری، ساخت مرکزدرمانی، حوزه علمیه، بازارچه های محصولات، امکانات رفاهی و تفریحی برای زائران و نیز توسعه فضای آستانه مبارکه پیش بینی شده است افزود: حدود 2 هزار و500 مترمربع مربوط به صحن مطهر امامزاده اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل با اشاره به پیشرفت کندِ این طرح، از گلایه مندی مردم منطقه و زائرانی که به آستانه مقدس امامزاده عبدالله (ع) این شهرستان مشرف خبر داد و گفت: این بخش با با داربودن شرایط خاص طبیعی جنگل وکوهستان، از ظرفیت های بالای گردشگری و قرارگرفتن در مسیر جاده هراز و کمربندی چمستان نور به جاده هراز در سطح شهرستان و استان برخوردار است. حجت الاسلام اسماعیلی با انتقاد شدید از آلودگی های زیست محیطی و پراکنده شدن برخی ذرات فلزات ناشی از فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی شهرک صنعتی بخش در بین روستاهای واقع شده در این مسیر افزود: با توجه به درخواست های متعدد از مقام های مسئول برای رسیدگی به این مهم، شاهد بی توجهی آن ها هستیم. امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل گفت: چندین بار متولیان امر که از نزدیک شاهد ریزگردهای آلاینده ها در محیط زندگی مردم منطقه بودند، در برابر لابی قدرت برخی واحدهای صنعتی این شهرک سکوت اختیار و درخواست به حق مردم نادیده گرفته شد. حجت الاسلام اسماعیلی با بیان اینکه از فرماندار، نماینده و دیگر مسئولان شهرستان آمل، انتظار بیشتری برای نگاه ویژه نسبت به بخش امامزاده عبدالهد و ظرفیت های بالقوه آن انتظار می رود افزود: با وجود آنکه برخی تاسیسات تولیدی از جمله شهرک بزرگ صنعتی فازیک و دو، بهشت امامزاده عبدالله، بیمارستان و پارک جنگلی هلومسر و نیز مجموعه های رفاهی و تجاری در حوزه استحفاظی بخش قرار دارد، اما عواید حاصل از بهره برداری آن وارد بخش نمی شود.   امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل با اشاره به اینکه شغل بیشتر اهالی این بخش کشاورزی و دامپروری بوده و با توجه به درآمد پایین مردم منطقه، حداقل انتظار حمایت و پشتیبانی چند برابری مسئولان شهرستان را می طلبد گفت: یکی از موارد انتقاد به مدیریت اجرایی و سیاسی این شهرستان، اتفاق های جناحی، سیاسی و نیز انتصاب های برخی مدیران با اهداف خاص در بخش ها بوده و اصرار برای ابقا یک نفر نخبه کشی و عواقب سنگینی دارد. بخش امامزاده عبدالله (ع) شهرستان آمل، یکی از 5 بخش در تقسیمات جغرافیایی این شهرستان آمل بوده و بیش از 20 هزارنفر جمعیت دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان

حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: مساحت کل اراضی شهرستان ۴۵ هزار و ۴۵۲ هکتار می‌باشد که از این میزان، ۴۵ پلاک به مساحت ۲۷ هزار و ۷۰ هکتار شامل رفع تداخلات می‌شود.

وی افزود: مجموع ۳۳ پلاک سوادجان، حرمی، چشمه سنگ، چلوان، قریه صادق آباد، چم نار، قوچان، قارقوش، برمه، لره، چم عالی، چم کاکا، کراب، گرکاچی، ایلبگی، لاغدنبه، یالانچی، چم خرم، چم زین، خلیل آباد، محمد آباد، گردکان، دولابی و بنکلو، یاسه چاه، یاشولجه، نیسانیه، چم چنگ، گلستان، فولاد آباد، مزارع صادق آباد، گرایلی، شهری جان و حسین آباد جمعاً به مساحت کل ۱۴۸۸۸٫۲۴ هکتار مطرح، تحت بررسی و جهت اخذ مصوبه نهایی به دبیرخانه کمیسیون رفع تداخلات استان ارسال شد که بر اساس مصوبات اخذ شده از کمیسیون مذکور ماهیت حدوده ۵۰ هکتار از اراضی دارای سابقه کشت و احیاء در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ شمسی، از ملی به غیر ملی تغییر و به زارعین و کشاورزان ذینفع واگذار گردید به طوری که از کل مساحت اراضی مطرح شده در کارگروه رفع تداخلات شهرستان ۲۲۳۴٫۴۳ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) و ۱۲۶۵۴٫۲۹ هکتار نیز به عنوان اراضی ملی تثبیت گردید. 

رئیسی اظهار کرد: از ۳۳ پلاک مصوب شده، تعداد ۲۰ پلاک نیز توسط مدیریت امور اراضی استان در سامانه CMS سازمان امور اراضی کشور جهت بهره برداری و اقدام لازم بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید

صدور ۱۶۱ مجوز تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری

وی گفت: پلاک‌های باقی مانده شامل ۱۲ پلاک کهرداش سوادجان، کاهکش، گرمدره، مارکده، شوراب کبیر، موات یاسه چاه، موات پلنگستان، موات هوره، کمربر ایلبگی، کوه شیراز، یالانچی و گاوچر می‌باشند که ۵ پلاک در حال رسیدگی در کارگروه رفع تداخلات شهرستان می‌باشد و مابقی نیز در حال رسیدگی جهت طرح کارگروه شهرستانی می‌باشد.

رئیسی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی ما تثبیت مالکیت و رفع تداخلات اراضی و صدور اسناد کشاورزی می‌باشد که خوشبختانه شهرستان سامان توانسته نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی را رفع تداخل کند و این فعالیت را با کیفیت به اتمام برساند و ۳۰ درصد باقیمانده نیز جز برنامه‌های سال ۱۴۰۳ می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز جامع سلامت روستای میقان شاهرود
  • برگزاری آئین بزرگداشت نخستین سالگرد شهید آیت الله سلیمانی
  • کلنگ طرح توسعه ناحیه صنعتی روستای دهنه در شهرستان کلاله به زمین زده شد
  • برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم (ع) درنیشابور
  • بهره برداری از شبستان امامزاده عبدالله تا پنج ماه آینده + عکس
  • بهره برداری از شبستان امامزاده عبدالله به زودی
  • برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم(ع)نیشابور
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان
  • نیشابور میزبان کنگره ملی امامزادگان محمد محروق و ابراهیم(ع) می شود
  • درخشش ورزشکاران مازندران در جام «عبدالله موحد»