Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعتی منفرد به نقش از نهاد در پیشگیری از بروز بحران اشاره کرد و گفت: از اینور عملیات پیشگیری از وقوع سانحه با اجرای طرح های متعددی اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، سجاد صنعتی منفرد به مناسبت پنجم دی ماه روز ملی ایمنی در برابر زلزله در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد مسکن استان برای مقابله با تهدید سوانح طبیعی، عملیات پیشگیری پیش از وقوع سانحه را با اجرای طرح ویژه بهسازی و نوسازی سکونت گاههای آسیب‌پذیر روستایی و همچنین بازسازی مناطق سانحه‌دیده پس از وقوع سانحه همواره در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در زمینه وضعیت مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان، گفت: در سطح استان زنجان 91 هزار و 265 واحد مسکونی روستایی شناسایی شده است که میتوان گفت تاکنون بیش از  نیمی از واحدهای مسکونی روستایی استان معادل 48 هزار واحد در مقابل زلزله مقاوم سازی شده اندکه امیدواریم با ترویج فرهنگ مقاوم سازی ساخت و سازها در مناطق روستایی ، این میزان افزایش یابد.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان خاطر نشان کرد: در شهرهای زیر 25 هزار نفر هم قریب 5 هزار واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن استان مقاوم‎سازی شده است.

 

وی به اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی شهری و روستایی به تعداد 42200 فقره در سطح استان اشاره کرد و گفت: بنیاد مسکن استان، با ارائه تسهیلات مقاوم سازی و بهسازی مسکن هم سو با اهدافی چون احداث مسکن مقاوم و با دوام روستایی؛ تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی؛ تامین مسکن متناسب با نیاز روستائیان؛ حفظ هویت و سیمای عمومی روستاها را دنبال می کند، به طوری که در این راستا تسهیلاتی با کارمزد 5 درصد تا سقف 25 میلیون تومان به روستائیان پرداخت می شود. 

 

صنعتی منفرد به کسب رتبه اول جذب تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی روستایی کشور از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در 8 ماهه اول سال 97 اشاره کرد و گفت: با توجه به ضرورت سرعت بخشیدن به احداث مسکن مقاوم در روستاها ، ۸2 درصد سهمیه ابلاغی تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی در استان برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی محقق شده است.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره به اینکه، با توجه به آنالیزهای انجام شده، 153 روستا در استان زنجان روی گسل بوده است، اظهار کرد: بیش از 18 هزار واحد مسکونی نیز در این روستاها بر روی گسل قرار دارند که از این تعداد تقریبا 5 هزار و 259 واحد مسکونی که 28 درصد واحدها را شامل می شود، مقاوم سازی شده اند.

 

وی ادامه داد: پنجم دی ماه روز ملی ایمنی در برابر زلزله، فرصتی است تا با مروری بر ظرفیت های موجود و چالش های پیش رو در این عرصه، دانش و آگاهی های عمومی را ارتقا بخشیده و با تدوین اصول و قوانین ارتقادهنده پایداری اجتماعی و الگوهای توسعه و نظارت دقیق بر اجرای این اصول و قوانین، زمینه های کاهش آسیب پذیری و بهبود و ارتقای ایمنی در بافت های شهری  و روستایی را فراهم آوریم. 

 

صنعتی منفرد خاطر نشان کرد: توسعه ظرفیت های محلی مدیریت شهری، بهره گیری از روش های مشارکتی به منظور تقویت بافت اجتماعی و آموزش شهروندی در راستای افزایش آگاهی در مقابله با مخاطرات طبیعی، به موازات به کارگیری شیوه ها و الگوهای تاب آور توسعه، ارتقای ایمنی و تاب آوری شهرها  و روستاها در برابر بلایای طبیعی را در پی خواهد داشت.

 

وی از طراحی و تولید  سازه پیش ساخته سریع الاحداث ضد زلزله توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خبر داد و گفت: ساخت سازه های مقاوم در برابر تهدیدات و عوامل طبیعی یکی از مولفه های مهم پدافند غیرعامل در بخش مسکن است.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان  ادامه داد: با توجه به اینکه، زلزله به عنوان یکی از حوادث طبیعی هر از چند گاهی خسارت و تلفاتی به بار می آورد و همین امر ضرورت اندیشیدن به مقاومت ساختمان ها و ارائه راهکارهای لازم برای کاهش خطرات زمین زلزله را دو چندان می کند، در این راستا بنیاد مسکن با توجه به تجربیات گذشته و اهمیت فاکتورهای متعددی همچون فراهم نمودن اسکان موقت و دائم، سرعت احداث، افزایش مقاومت و کاهش هزینه ها در بحث بلایای طبیعی، توجه به سیستم های ساختمانی مقاوم در برابر زلزله را یکی از ضروریات صنعت ساختمان می داند، به طوری که با تشکیل گروه تخصصی عمران اقدام به طراحی و ساخت سازه های سریع الاحداث با هدف تامین نیاز داخلی نموده است. 

 

صنعتی منفرد تصریح کرد: هدف از پروژه طراحی و تولید سازه های پیش ساخته با قابلیت نصب سریع و آسان، استفاده از نیروهای بومی برای نصب و تبدیل فرایند اسکان موقت به اسکان دائم در مخاطرات طبیعی (زلزله، سیل، طوفان) و همچنین کمک به محصولات فنی مهندسی می باشد.

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان اظهار کرد: تامین مصالح در فرایند بازسازی مناطق آسیب دیده ناشی سیل و زلزله همواره از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و منجر به تحمیل هزینه های زیادی در فرایند بازسازی می شود.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی مجلس آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی خبرگزاری شبستان شیراز آیت الله شاهرودی آمریکا شب یلدا بودجه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۶۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است