Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گچساران - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي وزير کشور گفت:31 شهرستان محروم استان هاي سراسر کشور به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي براي اجراي طرح هاي محروميت زدايي انتخاب مي شوند.

به گزارش ايرنا، بابک دين پرست سه شنبه شب در نشست شوراي اداري شهرستان هاي گچساران و باشت در جنوب کهگيلويه و بويراحمد اظهار داشت: با مشارکت استانداران، محروم ترين شهرستان هر استان به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي معرفي مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: شهرستان هاي پايلوت اقتصاد مقاومتي به صورت ويژه مورد توجه دولت هستند و براساس ظرفيت ها براي رفع مشکلات آنان برنامه ريزي خواهد شد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي وزير کشور بيان کرد: در استان کهگيلويه و بويراحمد شهرستان بهمئي به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي تعيين شده است.
شهرستان بهمئي به مرکزيت شهر ليکک با جمعيتي افزون بر 40 هزار نفر از جمله شهرستان ‌هاي گرمسيري کهگيلويه و بويراحمد است و در فاصله حدود 300 کيلومتري شهر ياسوج مرکز اين استان قرار دارد.
دين پرست توجه به مناطق محروم را از اولويت هاي جدي دولت دوازدهم خواند.
وي با اشاره به سفر خود به سيستان و بلوچستان که 12 شهرستان آن استان در 6 روز کاري بازديد شد،تصريح کرد:484 مصوبه که قرار است از سوي 24 وزارت خانه، اجرايي شود دستاورد سفر به استان سيستان و بلوچستان است.
معاون هماهنگي امور اقتصادي وزير کشور با يادآوري ظرفيت هاي کهگيلويه و بويراحمد به ويژه در صنعت گردشگري و کشاورزي گفت: مديريت جهادي درمان رفع مشکلات مردم اين استان است.
دين پرست ابراز داشت: در سفرهاي مسئولان وزارت کشور به استان ها اولويت ها و نيازهاي ضروري مشخص و براي پيگيري آنها برنامه ريزي خواهد شد.
وي بيان کرد: همه مصوبات بر زمين مانده هيات دولت فعلي و دولت هاي قبل و سفر مقام معظم رهبري به استان کهگيلويه و بويراحمد در قالب يک برنامه تدوين و براي آن برنامه ريزي خواهد شد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي وزير کشور با يادآوري بررسي که سال پيش در استان هاي سراسر کشور انجام شد گفت: ضعف برنامه ريزي بلند مدت 10 ساله در بيشتر استان هاي کشور مشهود است.
دين پرست بر تلاش بيشتر ستادهاي فرماندهي اقتصاد مقاومتي، ستادهاي رفع موانع توليد و گفت و گوي دولت و بخش خصوصي به ويژه در استان هاي کمتر توسعه يافته براي رونق توليد و اشتغال در کشور تاکيد کرد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي وزير کشور ميانگين بيکاري کشور در تابستان امسال را 12.2 درصد ذکر کرد و افزود: اين درحالي است که ميانگين بيکاري در تابستان سال پيش 11.5درصد بود که اين آمار نشانگر افزايش نرخ بيکاري در کشور است.
وي گفت: براساس برنامه ريزي صورت گرفته بهبود مبلمان شهري، ارتقاي ناوگان حمل و نقل عمومي، جمع آوري زباله با هدف رفاه حال مردم قرار است در جلسه اي با حضور مسئولان ارشد کشوري بررسي شود.
دين پرست ايجاد سد ده بزرگ در باشت، بهسازي مسکن روستايي، تقويت شبکه تلفن همراه و رفع اختلافات مرزي به ويژه در گچساران را از درخواست هاي مهم اين دو شهرستان اعلام کرد.
شهرستان هاي گچساران و باشت با 150 هزار نفر جمعيت در جنوب کهگيلويه و بويراحمد قرار دارند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي کهگيلويه و بويراحمد نيز با اشاره به اشتغال بکار 375 دانش آموخته دانشگاه ها در اين استان در طرح کارورزي گفت: وجود شرط سني باعث شده بسياري از افراد جوياي کار نتوانند در اين طرح جذب شوند.
پروانه نيک مرام از مسئولان خواست براي برداشتن شرط سني در طرح کارورزي چاره انديشي کنند.
وي بيان کرد: استان کهگيلويه و بويراحمد رتبه دوازدهم طرح کارورزي در کشور را دارد.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي کهگيلويه و بويراحمد نيز گفت: هشت صندوق سرمايه گذاري بخش کشاورزي اين استان تشکيل شده است.
الياس تاج الديني افزود: براي هر يک اين صندوق ها پنج تا 10 ميليارد ريال اعتبار اختصاص يافته در حالي که هر کدام بايد 100 ميليارد ريال سرمايه داشته باشند.
وي با اشاره به اهميت اين صندوق ها در حمايت از بهره برداران بخش کشاورزي بر تلاش براي تامين اعتبار اين طرح ها تاکيد کرد.
استان 713 هزار نفري کهگيلويه و بويراحمد در جنوب غربي ايران قرار دارد.
2082/8143/6110
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در پی راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

امیرحمزه خزایی، امروز(۱۳ اردیبهشت) در نشست خبری هفته بسیج سازندگی با اشاره به فعال بودن یک دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: این دهکده اقتصاد مقاومتی در زمینی به وسعت ۲۳ هکتار با ۲۲ واحد تولیدی زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر از افراد جویای کار را در استان فراهم کرده است.

 وی با اشاره به بازدهی خوب این دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه یادآور شد: دهکده های اقتصاد مقاومتی با هزینه ناچیز در اختیار افراد جویای کار قرار می گیرند و می توانند نقش مهمی در حل مشکل بیکاری در استان ایفا کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده دارد، گفت: در حال ثبت مشخصات گروه‌های جهادی در سامانه‌ای به نام سامانه اطلس هستیم تا بتوانیم خدمات گروه‌های جهادی را ساماندهی کنیم.

خزایی با بیان اینکه گروه های جهادی به سمت تخصصی شدن می روند، گفت: هم اکنون در استان ۴۸۰ گروه جهادی تخصصی با حدود پنج هزار عضو داریم که در پی توسعه گروه های جهادی  تخصصی در استان هستیم.

وی سپس با بیان اینکه در هفته بسیج سازندگی امسال حدود ۳۳۰ ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج در استان اجرا خواهد شد، گفت: برپایی ایستگاه های صلواتی، اعزام بالغ بر ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک های مومنانه، برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، افتتاح چندین پروژه آبرسانی و... از جمله برنامه های این هفته در استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۶۵ نفر از سوی مجموعه بسیج سازندگی استان برای دریافت تسهیلات ۲۳۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از محل اعتبارت تبصره ۱۸ به بانک ها معرفی شدند، گفت: تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی و کارفرمایی در استان پرداخت شده است.

خزایی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۴۱ پروژه عمرانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در استان کرمانشاه در دست اجرا قرار گرفته، گفت: در این مدت احداث ۲۰۰ باب منزل مسکونی با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن در استان کرمانشاه شروع شده که بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و طی یکی، دو ماه آتی تحویل متقاضیان خواهند شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون کار احداث هفت مجتمع آبرسانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در مناطق روستایی استان شروع شده، گفت: این پروژه ها پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی داشته و تا پایان اردیبهشت ماه بخش زیادی از آنها به اتمام خواهد رسد و مابقی پروژه ها هم تا اول تابستان به اتمام می‌رسند.

خزایی آسفالت ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت راهداری، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم، توزیع ۵۶ هزار بسته آموزشی و لوازم تحریر، توزیع بالغ بر ۱۰۰ هزار دست پوشاک و کفش، توزیع ۱۸۰۰ قلم اقلام دارویی و بهداشتی را از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی در استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون عنوان کرد.

تشکیل ۱۵۰۴ صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت ۴۸ هزار نفر در استان، ایجاد ۸۹ تعاونی توسط بسیج سازندگی، مشارکت در واکسیناسیون دام ها در ۱۰۹ نقطه از مناطق روستایی و عشایری از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی استان از سال ۱۴۰۰ بود که خزایی از آنها یاد کرد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد طی بارش‌های اخیر
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۲۵۰۰ یادواره محله‌محور و خانه‌محور در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی