Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر، عدم آشنایی فعالان بخش به وظایف و قوانین نظارتی، عدم ثبات شغلی شاغلان بخش، نبود آموزش مستمر و پایین بودن سطح مهارت کارکنان را از موانع پیش روی فعالیت بانوان در بخش گردشگری برشمرد.

وی، کمبود اعتبارات و عدم تخصیص به‌موقع جهت برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز، عدم تناسب برنامه‌های آموزشی و سرفصل‌های آموزشی با ظرفیت فراگیران را از دیگر مشکلات مبتلابه در این زمینه عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمتی  با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توانمندسازی بانوان در حوزه گردشگری، گفت: اجرای دوره بازآموزی و توانمندسازی برای فعالان حوزه گردشگری، اطلاع‌رسانی قوانین و بخش‌نامه‌ها در سطح تاسیسات گردشگری و دستگاه‌های نظارتی، برپایی همایش‌ها، استارتاپ‌ها و ... برای فعالان این حوزه عملی شده است.

این مسئول در خصوص اهمیت مشارکت بانوان در گردشگری، ابراز کرد: با توجه به شرایط شغلی مردان در روستاها که عمدتا در خارج از محیط روستا به کشاورزی و دامداری و بعضا در مناطق شهری اشتغال دارند، بانوان به عنوان مهم‌ترین بخش تامین‌کننده نیازهای شغلی در حوزه خدمت‌رسانی به ساکنان، گردشگران و مسافران مراجعه‌کننده به مناطق روستایی محسوب می‌شوند.

رحمتی ادامه داد: با توجه به رویکرد دولت در سال‌های اخیر نسبت به توسعه روستایی و طبیعت‌گردی (که عمدتا در مناطق روستایی صورت می‌گیرد) می‌توان با توانمندسازی جامعه بانوان روستایی در مناطق مورد نظر شاهد رشد و توسعه فعالیت‌های گردشگری بود، به عنوان مثال گرایش بانوان جهت اخذ مجوز بوم‌گردی شاهد این مدعا است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان با تببین آمار بانوان شاغل در حوزه گردشگری استان زنجان، اظهار کرد: از ۱۶۰ نفر شاغل در حوزه راهنمایان گردشگری ۷۲ نفر خانم هستند، ۴۵ نفر از ۱۰۱ نفر شاغل در هتل‌ها خانم، از ۱۵۰ نفر شاغل در دفاتر خدمات مسافرتی ۱۰۰ نفر خانم، از ۲۲۵ نفر شاغل در حوزه مراکز اقامتی ۶۵ نفر خانم، از ۳۲۰ نفر در مجتمع خدمات رفاهی و بین‌راهی ۲۸ نفر و نیز ۱۴ نفر از ۹۶نفر کل شاغلان در حوزه مراکز اقامتی خانم‌ها هستند.

به گفته مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان، از کل شاغلان مجموعه‌های گردشگری که ۲۶۴ نفرند، ۴۳ نفر بانوان هستند و از ۱۳۱۶ نفر شاغلان بوم‌گردی ۹۸ نفر زن هستند، در مجموع کل شاغلان بخش گردشگری ۲۶۳۲ نفر هستند که ۴۶۵ نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

کد خبر 4495682

منبع: مهر

کلیدواژه: اشتغال سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یحیی رحمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری زنجان از احصا ۵۵ طرح سرمایه‌گذاری برای ارائه به سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: زنجان در حوزه زیتون و نساجی زنجیره کاملی دارد. - اخبار استانها -

اسماعیل شاجری مدیرکل سرمایه گذاری استانداری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی استان زنجان فرصتی برای معرفی و فرصت‌ قابلیت‌های صادراتی استان به سرمایه‌گذاران است؛ استان زنجان از حضور سرمایه‌گذاران استقبال می‌کند و می‌توانیم فرصت‌های سرمایه‌گذاری که ما مطالعه کرده‌ایم را به آنان ارائه دهیم.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری زنجان ادامه داد: 55 طرح و فرصت سرمایه‌گذاری احصا، جانمایی و لکه‌گذاری برای ارائه به متقاضیان سرمایه‌گذار شده است.

وی تشریح کرد: چهار طرح اطلس سرمایه‌گذاری تهیه شده و این استان به‌ عنوان استان پایلوت در کشور معرفی شده است. یکی از رویکردهای مهم دولت، ایجاد ارتباط نزدیک با بخش خصوصی است و نخستین گام در این خصوص، معرفی ظرفیت ها و توانمندی های داخلی و شناخت متقابل از ظرفیت های سایر کشورهاست که زمینه آن در نمایشگاه ایران اکسپو فراهم شده است.

شاجری گفت: با توجه به حضور بسیاری از هیات‌های تجاری خارجی و بازدید برخی سفرا ی کشورهای خارجی در این نمایشگاه، شرکت‌های بزرگ داخلی نسبت به معرفی و ارائه محصولات و توانمندی‌های خود اقدام کرده‌اند و در این دوره تمرکز بر توسعه زنجیره‌ها و شش گروه کالایی از محصولات شرکت‌های داخلی، شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات،‌ صنعت، فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی مهندسی و گروه پتروشیمی است و با حضور مدیران استانی، امکان تبادل نظر مذاکره و ارائه فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری به منظور جذب سرمایه گذار و همچنین ارتباط با فعالان اقتصادی داخلی و خارجی را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه سبب ایجاد گفتمان بین المللی و معرفی توانمندی‌هی کشورمان از زبان تجار بین المللی می‌شود و استان زنجان نیز تلاش دارد از این فرصت استفاده مطلوبی را ببرد.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدیمی: سرمربی هاکی بانوان در صورت کسب مقام آسیایی می‌ماند
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد