Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، مدیر عامل یک واحد تولیدی دانش بنیان گفت: محلول‌های ضدعفونی کننده تولیدی این کارخانه برای ضدعفونی زخم‌ها، سوختگی، تجهیزات اتاق عمل و محیط‌های صنایع بیمارستانی و غیر بیمارستانی استفاده می‌شود.

حمیدرضا اکرمی افزود دراین واحد که از سال ۹۶ راه اندازی شده زمینه اشتغال ۲۰ نفر فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این واحد دانش بنیان با فعال بودن یک شیفت کاری بیش از ۲.۵ میلیون بطری محلول ضدعفونی کننده تولید می‌کند و ظرفیت افزایش تا هفت میلیون بطری را داراست.

بشارت مدیر عامل شرکت شهرک صنعتی مهریزگفت: استفاده از کادر متخصص و اعضاء هیئت علمی دانشگاه موجب تولید محصول با کیفیت با پایداری بسیار بالا شده که بحث رقابت در کشور را فعال‌تر کرده و توانسته به برند‌های مطرح کشور تبدیل شود.

انتهای پیام/ف

۳۰ درصد از محلول‌های ضد عفونی کننده کشور در شهرستان مهریز تولید می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان آباد، از رتبه نخست شهرستان بستان آباد در تولید قارچ در سطح استان آذربایجان شرقی خبر داد.

اکبر منیری در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در شهرستان بستان آباد، سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌شود گفت: با توجه به ارزش غذایی خوبی که در این محصول وجود دارد و همچنین ظرفیت مناسب قارچ برای جایگزین شدن گوشت به عنوان یک پروتئین، تولید این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تولید قارچ کسب‌وکاری است که از بهره‌وری بالایی برخوردار است، اضافه کرد: براساس آمار‌های موجود برای تولید یک کیلوگرم قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر آب نیاز است. با توجه به اینکه تولید قارچ خوراکی در فضای بسته و مدیریت‌پذیری انجام می‌شود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغال‌زایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.

وی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۴ واحد تولید قارچ دکمه‌ای صنعتی و بیش از ۳۰ واحد تولید خانگی فعال وجود دارد افزود: شهرستان بستان آباد بدلیل آب و هوای خاص خود (تابستان‌های خنک و اقلیم مناسب کشت و پرورش قارچ خوراکی) و نزدیکی به مرکز استان و شهرستان‌های همجوار از لحاظ بازار مصرف، مناسب تولید قارچ است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • رشد بیش از یک درصدی تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • افزایش ۲۲ درصدی تولید برق در نیروگاه رامین اهواز 
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد
  • تولید سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای در بستان آباد
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در مهریز 
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان