Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت:۳۱ شهرستان محروم استان های سراسر کشور به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی برای اجرای طرح های محرومیت زدایی انتخاب می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور امروز ( ۵ دی ) در نشست شورای اداری شهرستان های گچساران و باشت دراستان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: با مشارکت استانداران، محروم ترین شهرستان هر استان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی معرفی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 

وی گفت: شهرستان های پایلوت اقتصاد مقاومتی به صورت ویژه مورد توجه دولت هستند و براساس ظرفیت ها برای رفع مشکلات آنان برنامه ریزی خواهد شد. 
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ ای وزارت کشور یادآور شد: در استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان بهمئی به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی تعیین شده است. 
 

دین پرست توجه به مناطق محروم را از اولویت های جدی دولت دوازدهم خواند. 
 

وی با اشاره به سفر خود به سیستان و بلوچستان که ۱۲ شهرستان آن استان در ۶ روز کاری بازدید شد، تصریح کرد:۴۸۴ مصوبه که قرار است از سوی ۲۴ وزارت خانه، اجرایی شود دستاورد سفر به استان سیستان و بلوچستان است. 
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با یادآوری ظرفیت های کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در صنعت گردشگری و کشاورزی، گفت: مدیریت جهادی درمان رفع مشکلات مردم این استان است. 
 

دین پرست ابراز داشت: در سفرهای مسئولان وزارت کشور به استان ها اولویت ها و نیازهای ضروری مشخص و برای پیگیری آنها برنامه ریزی خواهد شد. 
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور بیان داشت: همه مصوبات بر زمین مانده هیئت دولت فعلی و دولت های قبل و سفر مقام معظم رهبری به استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب یک برنامه تدوین و برای آن برنامه ریزی خواهد شد. 
 

وی با یادآوری بررسی که سال پیش در استان های سراسر کشور انجام شد، گفت: ضعف برنامه ریزی بلند مدت ۱۰ ساله در بیشتر استان های کشور مشهود است. 
 

دین پرست بر تلاش بیشتر ستادهای فرماندهی اقتصاد مقاومتی، ستادهای رفع موانع تولید و گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به ویژه در استان های کمتر توسعه یافته برای رونق تولید و اشتغال در کشور تاکید کرد. 
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، میانگین بیکاری کشور در تابستان امسال را ۱۲,۲ درصد ذکر کرد و افزود: این درحالی است که میانگین بیکاری در تابستان سال پیش ۱۱.۵درصد بود که این آمار نشانگر افزایش نرخ بیکاری در کشور است. 
 

وی گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته بهبود مبلمان شهری، ارتقای ناوگان حمل و نقل عمومی، جمع آوری زباله با هدف رفاه حال مردم قرار است در جلسه ای با حضور مسئولان ارشد کشوری بررسی شود. 
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور ایجاد سد ده بزرگ در باشت، بهسازی مسکن روستایی، تقویت شبکه تلفن همراه و رفع اختلافات مرزی به ویژه در گچساران را از درخواست های مهم این دو شهرستان اعلام کرد. 
 

شهرستان های گچساران و باشت با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی مجلس آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی خبرگزاری شبستان شیراز هفته پژوهش آمریکا رژیم صهیونیستی آیت الله شاهرودی نشست خبری پایلوت اقتصاد مقاومتی بیکاری شهرستان بهمئی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۹۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم

به گزارش قدس آنلاین، «سید صولت مرتضوی» صبح امروز (شنبه) همزمان با برپایی هفته گرامیداشت کار و کارگر، در «مراسم اولین جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران» با حضور مدیران عامل کارخانه‌ها، فعالان اقتصادی و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران که در کارخانه «ساپکو» برگزار شد، اظهار داشت: امسال روز کارگر و معلم با هم عجین شده‌اند، باید بگویم هم کارگران معلم هستند و هم معلم‌ها کارگر. معلم در کسوت تعلیم و تربیت است و کارگر علاوه بر این در کسوت‌ها در بخش تولید و رونق نیز فعال است.

وی ادامه داد: موضوع کار و تولید یکی از مولفه‌های بزرگ در تکریم بشریت است. در احکام و آموزه‌های دینی ما به این موضوع اشاره شده آن گوهر گران‌بهایی که جایگاه انسان را رفعت می‌بخشد، سعی، تلاش و کوشش است. مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان، کارفرمایان و... هستند، اما مخاطب اصلی جامعه کار و تولید است.

وزیر کار تاکید کرد: کشورهایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشورها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند.

مرتضوی گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید، اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال بر جهش تولید نیز تاکید کردند. در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردند.

وی بیان کرد: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: البته که این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشد.

گفتنی است؛ نشان اقتصاد مقاومتی و اهدای آن برگرفته از بند ۲۰ ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب است. در این دوره با ارزیابی ۲۵۰ کارخانه سراسر کشور ۱۲ کارخانه و مرکز تولیدی منتخب شدند. افرادی از نخبگان صنعتی و توانمندی که شاخصه‌های پیشتازی اقتصاد دانش بنیان را دارند این ارزیابی‌ها را انجام دادند. به گفته مسئولان برگزاری این مراسم، در این فرایند ۴۰۰ ارزیاب حضور داشتند. این طرح در آینده بهینه‌تر خواهد شد. اکنون در بیش از ۱۵ استان مراسم نشان اقتصاد مقاومتی برگزار شده است. استان‌های دیگر نیز در روزهای آینده این مراسم را برگزار خواهند کرد. این مراسم با همت و تلاش سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور برگزار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه