Web Analytics Made Easy - Statcounter

طلاسازی خاطره یکی از برندهای به نام استان هرمزگان است که با وجود نوپا بودن،تحول شگرفی در صنعت طلا و جواهر سازی استان هرمزگان ایجاد نموده و با ارائه سبک های جدیدی از تلفیق مدرنیته و سنتی علاقه مندان فراوانی را به هنرورزی متمایل ساخته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛هنر و هنروی جز لاینفک شخصیت وجودی ایرانیان است که در سخت ترین شرایط و با کم ترین امکانات خالق آثاری بس شگرف و تجلی از روح پاک و هنرآبا و اجدادی مردم این دیار است،نفیسه راستی، خلاق و کارآفرین هرمزگانی است که با الهام از ذوق و هنر اصیل ایرانی به یکی از نام آورترترین فعالان عرصه ساخت زیورات گرانبها و مصنوعات فلزی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه بانوان به طلا و فلزات گرانبها موضوع غیرقابل انکاری است و کمتر خانمی را می توان یافت که علاقه ویژه ای به طلا و جواهر نداشته باشد، این خصیصه ذاتی موجب شد تا نفیسه راستی در راستای خلق هنری نو و اشتغالزا گام بردارد.

 

تحول شگرفی در صنعت جواهر سازی هرمزگان

طلاسازی خاطره یکی از برندهای به نام استان هرمزگان است که با وجود نوپا بودن،تحول شگرفی در صنعت طلا و جواهر سازی استان هرمزگان ایجاد نموده و با ارائه سبک های جدیدی از تلفیق مدرنیته و سنتی علاقه مندان فراوانی را به هنرورزی متمایل ساخته است.

این بانوی هنرمند هرمزگانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی هرمز با بیان اینکه از سال85 فعالیت خود را در زمینه فروش و بازاریابی زیورات آغاز کرده ام، اظهار کرد: به واسطه علاقه شخصی و بازار مناسب زیورات فعالیت حرفه ایم در زمینه ساخت طلا از سال 90 شروع شد .

وی گفت:علاقه وافر خانم ها به طلاو جواهر از یک سو و وجود طرح های تکراری و الگو برداری های مکرر طلاسازان از یک سبک خاص موجب شد تا انگیزه ورود به این عرصه در من شکل گیرد و به واسطه پشنهادات اطرافیان آموزش طلاسازی را آغاز کنم.

راستی با اشاره به اینکه آموزش اولیه خود را از تهران آغاز و شاخه های مختلف آن را تجربه کردم،افزود:آموزش های پراکنده هنری مانند قلم زنی را در شیراز، مینا کاری در اصفهان، آموزش طراحی در تهران، طراحی دو بعدی در شیراز و هر هنری که مرتبط به این حرفه می شد را برای به روزتر شدن، آموختم.

رشته جواهر شناسی را برای اولین بار در هرمزگان تعریف کردیم

 

این بانوی خلاق ادامه داد: کارگاه تولیدی و طلاسازی را در سال 94 راه اندازی کردم که از ابتدای راه دو برادرم به صورت حرفه ای در زمینه طراحی، ساخت و آموزش همراهم بودند اما در میانه راه با از دست دادن یکی از بردارانم روند پیشرفت ما کند شد.

وی با اشاره به راه اندازی آموزش فنی و حرفه طلاسازی در استان هرمزگان تصریح کرد:در وهله ای به واسطه بی توجهی ها به فعالیتمان با مشکلات جدی روبرو بودیم اما به واسطه هدف والایمان توانستیم رشته جواهر شناسی را برای اولین بار در هنرستان تعریف کنیم.

راستی با اشاره به فعالیت دو ساله رشته طلاسازی در آموزش و پرورش عنوان کرد: هدف از آموزش هنرستانی این رشته کمک به اشتغالزایی و کسب درآمد میان اقشار کم توان و متوسط جامعه است تا با ایجاد انگیزه در نوجوانان زمینه رونق مشاغل خانگی نیز فراهم شود.

کارآموزان صورت ذوقی وارد عرصه هنر طلاسازی می شوند

مدیرآموزشگاه طلاسازی اظهار کرد:تاکنون بیش از 80نفر موفق به کسب آموزش ها و مهارت های طلا سای شده اند و 42نفر دانش آموز هنرستانی در حال کسب آموزش های تخصصی می باشند.

این بانوی خلاق هرمزگانی تصریح کرد:علاقه مندان فارغ از محدودیت های مالی و از اقشار متخلف جامعه به صورت ذوقی وارد عرصه هنر طلاسازی و ساخت زیورات می شوند که هنرجویانی از میان صاحبان سرمایه، بازنشستگاه نیروهای نظامی و قشر ضعیف به چشم می آیند.

راستی یادآور شد:برای تربیت نیروهای کارکشته و زبده سعی بر استفاده از استادکاران خارجی بوده تا تکنیک های روز دنیا در کنار هنر اصیل ایرانی به کارگرفته شود از این رو اساتیدی از پاکستان و هندستان دعوت به کار شدند اما موضوع به سرانجام نرسید.

 

سفارش طراحی جوایز مسابقات المپیک قطر را دریافت کردیم

وی با بیان اینکه تمام کارورزان و هنرجویان در زمان آموزش، امکان عرضه تولیدات خود را دارند،گفت:هم اکنون مصنوعات تولیدی هنرجویان از فلزات نقره و طلای در بازار به فروش می رسد.

این بانوی کارآفرین با بیان اینکه آموزش های ارائه شده جواهرسازی تمامی سلیقه ها و ذائقه ها را پوشش می دهد،افزود:جامعه هدف تولید کنندگان تنها بازارهای داخلی نیست و هم اکنون سفارشاتی برای مسابقات المپیک قطر داریم تا جوایز این مسابقات جهانی طراحی کنیم.

وی با بیان اینکه اجرای قانون آزادی واردات مصنوعات، طلا و جواهر موجب ایجاد رقابت در بازار شده تا تولید کنندگان داخلی کیفیت کار خود را بالا ببرند، اظهار کرد:طلاهای وارداتی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایتالیا و ترکی بخش اعظمی از بازارهای کشور را به دست گرفته که به دلیل پایین بودن قیمت ها به واسطه نرخ نازل کارگر و ارزش افزوده کمتر نسبت به محصولات داخلی از اقبال بیشتری برخودار هستند.

لطمه سنگینی رشد سرسام آور قیمت ها به طلاسازان

راستی ادامه داد:مصنوعات کشور امارات به دلیل اجرت ساخت کمتر قیمت پایین تری نسبت به تولیدات داخلی دارد چرا که هزینه های جانبی از قبیل دستمزد کارگر، بیمه، مالیات،عوارض،حق عضویت استاندارد و اتحادیه ها، هزینه آزمایشگاه ، اجازه بها و... باعث افزایش قیمت نهایی و بی رغبتی تولید کنندگان می شود.

مدیرآموزشگاه طلاسازی با اشاره به بی ثباتی بازار طلا و مسکوکات در ماههای اخیر تصریح کرد:بخش اعظمی از فعالان عرصه تولید جواهرات، محصولات خود را به صورت امانی در بازار ارائه می کنند که رکود بازار طلا به واسطه رشد سرسام آور قیمت ها لطمات سنگینی را به فعالان این عرصه زده است.

ظرفیت های بکر طبیعی هرمزگان در ساخت جواهرت

وی با اشاره به علاقه مردم هرمزگان با طلاهای عیار بالا و خلیجی عنوان کرد:زمانی اهالی هرمزگان به جواهرات اهمیت چندانی نمی دادند که در سال های اخیر نگاه صرف سرمایه ای به فلزات گرانبها جای خود را به استفاده به سنگ های گرانبها و مصنوعات داده است.

راستی با تاکید بر ظرفیت های بکر استان در تولید مصنوعات خاطرنشان کرد:استان ما با برخوداری از سنگ های خاص توان بکر و بی نظیر در تولید مصنوعات دارد چرا که سنگ های نمک خاص ومنحصر به فرد جزیره هرمز، مرواریدها، مرجان ها و صدف های سواحل هنگام ظرفیت بکر را پیش روی فعالان قرار داده که باید از آن بهره برداری شود.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟

 

 به گزارش تابناک، اگر حسن یزدانی کتفش را جراحی نکرده بود، شاید او هم همراه با رحمان عموزاد و امیرحسین زارع، می‌توانست زمستان سال گذشته حضورش در سومین المپیک متوالی خود را قطعی کند.
 

در سال المپیک، چرخه انتخابی تیم ملی با تغییرات نسبتاً زیادی در مقایسه با چرخه مسابقات جهانی سال‌های اخیر دنبال شد که مهم‎‌ترینِ آن، ورود زودهنگام عنوان‌داران جهان به چرخه و تعیین تکلیف زودتر آن‌ها برای حضور در پاریس بود.

حسن یزدانی، اما در بازگشت از بازی‌های آسیایی کتفش را به تیغ جراحی سپرد، علیرضا دبیر همان وقت با بیان این مطلب که ورزش ایران کمتر جراحی کتف موفق داشته، تلویحاً به این نکته اشاره داشت که پیش از حضور در المپیک، باید وضعیت کتف رکورددار مدال در کشتی ایران مشخص شود و سپس بار دیگر به عضویت تیم ملی درآید. کشتی‌گیری که هیچ وقت از مسابقه انتخابی فرار نکرده و شهامت رویارویی با هر حریفی را داشته است. این بار چرخه انتخابی تیم ملی در وزن ۸۶ کیلوگرم در غیاب یزدانی تا مسابقات قهرمانی آسیا دنبال شد.

یزدانی اگر جراحی هم نکرده بود، مجوز غیبت در مسابقات قهرمانی کشور را به واسطه نقره جهانی و طلای بازی‌های آسیایی‌اش داشت، اما باید همراه با نفر اول کشور که هادی وفایی‌پور بود به زاگرب می‌رفت که این اتفاق رخ نداد و باتوجه به سوابق درخشان، شرایط ویژه‌ای برای او در چرخه المپیک لحاظ شد.

در واقع در ۸۶ کیلوگرم هرچند وفایی‌پور کشتی‌گیر حاضر در صحنه بوده و در تورنمنت یاشاردوغو طلا و در قهرمانی آسیا هم برنز این وزن را گرفت، اما همه چیزِ این وزن، منوط به بازگشت یزدانی به صحنه بود.

حالا رفته رفته بعد از پایان دوره نقاهت و کار‌های فیزیوتراپی و آب‌درمانی، حسن یزدانی آماده بازگشت به تمرینات کشتی است و با مرور فن استارت کار را زده و بعد از انصراف در اردوی جاری تیم ملی، فیلمی از مرور فن ساده‌اش با مهدی یگانه جعفری که البته چند سالی هست از کشتی فاصله گرفته و به جرگه مربیان پیوسته و سه وزن هم پایین‌تر از وزن حسن یزدانی است، از خود در فضای مجازی منتشر کرد. فیلمی که براساس آن هرگز نمی‌شد درمورد وضعیت کتفش اظهارنظر کرد.

روز گذشته (یکشنبه) فدراسیون کشتی شرایط انتخاب ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم را به این شرح اعلام کرد: «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین بر روی کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم به جهت حضور در المپیک پاریس خواهد بود.»

بنابراین برخلاف گمانه قبلی که او و کامران قاسم‌پور هر دو به تورنمنت مجارستان اعزام می‌شوند، تأکید شد که حسن یزدانی «به تنهایی» عازم بوداپست می‌شود، مسابقه‌ای که جدای از کیفیت و کمیت، از این حیث برای کشتی ایران اهمیت دارد که آیا کتف جراحی شده یزدانی، بار دیگر او را در مسابقات رسمی همراهی خواهد کرد و این کشتی‌گیر که تا پیش از این صرفاً مقابل حریف آمریکایی کم می‌آورد و برابر سایر رقبای جهانی مشکلی نداشت، می‌تواند حالا که تیلور نیست، طلای المپیک را از آنِ خود و کشتی ایران کند؟

طبق چرخه اعلام شده، می‌شود پیش‌بینی کرد که کامران قاسم‌پور منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است، او که حضور در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی سال ۲۰۲۳ را از دست داد، ظاهرا تمرکز اصلی‌اش روی این موضوع است که سال ۲۰۲۴ را حتما با مدال پشت سر بگذارد.

با توجه به آن چیزی که در چرخه عنوان شده، کامران قاسم‌پور اگر در ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به کل از دست خواهد داد چرا که برای همه کشتی‌گیران مدعی و عنوان‌دار صرفاً محک در دو وزن در سال المپیک لحاظ شده بود و قاسم‌پور نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه ۹۷ کیلوگرم، خودش را در ۸۶ کیلوگرم نیز محک بزند و اگر حضور ناموفقی داشت آن وقت با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مصاف انتخابی داده و در صورت بردن این حریف جوان، راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی شود.

در چرخه اعلام شده اخیر وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسم‌پور، در بند دوم عنوان شده: «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.»

بنابراین، کامران قاسم‌پور در صورتی که کتف حسن یزدانی جواب ندهد، می‌تواند ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم شود، این بند مستتر در چرخه اعلام شده اخیر است و باید دید در نهایت در این وزن چه اتفاقی رخ خواهد داد.

چیزی که مسلم است، اینکه کشتی ایران با شرایط جدید وزن ۸۶ کیلوگرم دنیا که دیوید تیلور به عنوان مدعی اصلی‌اش که پنج بار حسن یزدانی را شکست داده، در آن غیبت دارد، باید به دنبال کسب نشان طلای المپیک باشد؛ چه با حسن یزدانی و چه با کامران قاسم‌پور؛ دو قهرمان جهان که هر کدام قابلیت‌های خاص خود را داشته و از جمله برترین‌های کشتی جهان هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • استقبال بی نظیر از میزبانی المپیک 2036!
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • حمام شیشه‌ای سازه‌ای نوین طراحی دکوراسیون داخلی