Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد کپسول VigRX با شماره GTIN:۰۶۲۶۰۶۳۱۴۰۰۰۱۱ و IRC:۳۳۷۱۹۶۳۹۱۳۸۱۶۱۰۲ در قوطی ۶۰ عددی با تاریخ انقضا ۲۰۲۰.۷.۳۰ محصول وارداتی که در سطح داروخانه‌ها توزیع شده در تاریخ ۹۵.۱۲.۳۰ منقضی شده است.

کپسول با مشخصات مذکور از نظر اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو قابل مصرف نبوده و توزیع آن توسط شرکت‌های پخش غیرقانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویگاریکس چیست؟

کپسول ویگاریکس گیاهی است و عارضه جانبی خاصی ندارد و به افزایش قدرت باروری، بهبود وضعیت گردش خون، تولید گنادها و هورمون های جنسی کمک می کند و افراد بالغ و با هر وضعیت سنی می توانند از VigRX استفاده کنند.

ویگاریکس یک ترکیب کاملاً گیاهی محسوب می شود که از گیاهان مختلفی که افزایش قدرت باروری مردان موثر هستند، ساخته شده است و به بهبود عملکرد دستگاه تولید مثلی آقایان کمک می کند، همچنین باعث افزایش فشار و حجم خون رسانی به اندام ها می شود.

سنجش اثر گذاری و بررسی اثرات فوق در مراجع معتبر بین المللی نظیر سازمان AIBMR آمریکا، مرکز تحقیقاتی-آزمایشگاهی فلورا در آمریکا، مؤسسه علوم زیستی Vedic و مرکز درمان های طبیعی (Natural Remedies Center) در هند، دانشگاه مائوفالوآنگ در تایلند انجام گرفته، منتشر و به اثبات رسیده است.

همه افراد با هر وضعیت سنی می توانند از ویگاریکس استفاده کنند و در استفاده از این مکمل به تنهایی و همراه با داروهای دیگر عوارض جانبی مشاهده نشده است و در افرادی با سابقه بیماری های زمینه ای نظیر مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، افرادی که از داروهای نیتریت دار استفاده می کنند، افراد با سابقه بیماری های روحی-روانی و غیره مشکلی ایجاد نمی کند.

ویگاریکس تنها مکمل جنسی است که به تأیید وزارت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران رسیده و دارای مجوز NPN از وزارت بهداشت کانادا نیز هست.

ترکیبات ویگاریکس:

Asian Ginseng Root 100 mg

Saw Palmetto Berry PE 8:1 100 mg

Hawthorn Berry 100 mg

Ginko Biloba Extract 100 mg

Muira Pauma Bark Extract 50 mg

Catuaba Bark Extract 50 mg

Cuscuta Seed Extract 25 mg

Epimedium Leaf Extract 15 mg

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان