Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد گفت: شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور با وضعیت طرح‌های گروه‌های پژوهشی آب و پالایش محیط در مناطق خشک موافقت قطعی کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاظم کمالی، رییس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد گفت:  با موافقت شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور، وضعیت گروه‌های پژوهشی آب و پالایش محیط در مناطق خشک و رستنی‌های خشک‌بوم در پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد از موافقت اصولی به قطعی تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  رییس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشگاه یزد با اعلام این خبر گفت: با توجه به گسترگی مناطق خشک و پیامد‌های ناشی از آن در ایران، ضرورت ایجاد مرکز پژوهشی توانمند از دیرباز مورد توجه بوده است.   وی در تشریح روند ایجاد این پژوهشکده و گروه‌های پژوهشی زیرمجموعه آن گفت: پیرو بازدید نمایندگان اسکاپ (UN/ESCAP) در سال ۶۸ از استان یزد و پس از آن، برگزاری همایش ملی بررسی مناطق بیابانی و کویری ایران در اردیبهشت ۷۱ در شهر یزد، ایده ایجاد مرکز پژوهش‌های بیابان‌زدایی و مسائل مناطق خشک در استان یزد قوت گرفت. بدین ترتیب طرح اولیه تاسیس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی وابسته به دانشگاه یزد در سال ۷۵ پی ریزی شد و شورای گسترش آموزش عالی در جلسه سوم خردادماه سال ۷۶ با ایجاد پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی وابسته دانشگاه یزد موافقت اصولی به عمل آورد و فعالیت پژوهشکده از آن تاریخ رسما آغاز شد.

وی تصریح کرد: با هدف در بر گرفتن مسائل مناطق خشک و بیابانی و سوق دادن فعالیت‌های پژوهشی برای رفع نیاز‌های اجتماعی و اجرایی مسائل و مشکلات مربوط به عناصر اصلی محیط مناطق خشک شامل آب، زمین، گیاه و تعامل این سه عنصر اساسی با انسان به عنوان محور‌های فعالیت پژوهشکده تعیین شد.   کمالی یادآور شد: شورای گسترش آموزش عالی در جلسه ۴۴۴، ۱۶ مهرماه سال ۷۹ موافقت قطعی خود را با ایجاد مرکز تحقیقاتی مناطق خشک و بیابانی با دو گروه پژوهشی شامل گروه کنترل بیابان‌زایی انسانی و کویرشناسی و اکولوژی مناطق خشک و بیابانی اعلام کرد.
به گفته وی با توجه به زمینه‌های فعالیت پژوهشکده و درخواست‌های پژوهشی، در جلسه ۱۶ اردیبهشت‌ماه سال ۸۵ شورای گسترش آموزش عالی با افزایش دو گروه پژوهشی دیگر با عناوین  آب و پالایش محیط در مناطق خشک و جنگل و مرتع و رستنی‌های خشکبوم نیز موافقت اصولی کرد.
کمالی اظهار کرد: طی جلسات و پیگیری‌های انجام شده با حضور نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۹۶ و دفاعیات انجام شده در خصوص اخذ موافقت قطعی برای این دو گروه پژوهشی با حمایت‌های رییس دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری و مدیران مربوطه و نیز توضیحات لازم از سوی مسئولین دانشکده منابع طبیعی و پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی خوشبختانه موافقت قطعی برای دو گروه فوق نیز در اول دی‌ماه سال جاری از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رییس کمیسیون پژوهش و فناوری شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی صادر شد.

رییس پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی ابراز امیدواری کرد: در آینده بیش از پیش با کمک سایر محققین در عرصه‌های مختلف منابع طبیعی گام‌های موثرتری به ویژه در موضوع کم آبی به عنوان یک بحران مهم در کشور و نیز تغییر الگو‌های کشت که در حدود وظایف و اهداف دوگروه جدید است، اهتمام ویژه به عمل آید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خشکسالی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر
  • آغاز ماراتن آزمون سراسری در لرستان
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون سراسری در همه مناطق كشور اندیشیده شده است
  • نشست علمی « وعده صادق و جامعه ایرانی » برگزار می شود
  • رقابت بیش از ۱۵ هزار یزدی در نوبت اول آزمون سراسری‌