Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراض به حذف ساعت ورزش بانوان شاغل در ادارات تا تشکیل کمپین سه شنبه های بدون خودرو از مهم ترین مباحث مطرح شده در دومین جلسه مجمع سلامت بیجار بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی، دومین جلسه مجمع سلامت باحضور معاونت فرماندار،مدیر مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی،مدیر شبکه بهداشت ومسیولین ادارات ونهاد وسمن های مختلف در سالن اجتماعات شهدای گمنام فرمانداری برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در ابتدای این جلسه دکتر محمد کریمی مدیرمشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ، توسعه مشارکت مردمی در سلامت را، نکته اصلی ارتقا سلامت خواند وگفت: توسعه مشارکت مردمی و فعالان اجتماعی در امر سلامت وافزایش آگاهی عمومی  می تواند راهگشای امور بهداشتی درمانی باشد.

 

 

وی اظهار داشت: با فعال نمودن مردم، فعالان اجتماعی و سمن ها، می توان راه را برای شناخت وپیشگیری از بیماری های مختلف(دیابت، سرطان، بیماری های قلبی عروقی و...) بهره جست.

 

 

کریمی عنوان کرد: امنیت و سلامت لازمه تداوم جامعه است و در راه ارتقای این دو مهم باید کوشید.

 

 

 

 

تشکیل خانه مشارکت در محلات نقش مهمی در پیشبرد اهداف مجمع دارد

وی تشکیل مجمع سلامت،کانون محله و خانه مشارکت مردم در سلامت را یکی از نقاط عطف شبکه بهداشت ودرمان بیجار خواند: افزایش مشارکت موثر وکارآمد و پویایی جامعه و اقشار مختلف خصوصاً بانوان، به عنوان کانون خانواده یکی از ارکان اصلی مجمع است.

 

 

مدیرمشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه تداوم برگزاری نشست ها و مجمع های سلامت می تواند زمینه ساز آگاهی ومشارکت مردم باشد، اعلام کرد: ارتقای سرمایه های اجتماعی در سازمان ها یکی  از اقدامات موثر در سلامت است.

 

 

وی با اشاره به سیاست ها و برنامه ریزی وزرات بهداشت در راستای اجتماعی شدن سلامت گفت: تقویت هدفمند مشارکت های اجتماعی ومردم نهاد ، توسعه سمن ها و خیریه ها با ایجاد تفاهم نامه بین بخشی می تواند تعامل پایداری میان مردم و مجمع سلامت را رقم زند.

 

کریمی در پایان  سخنان خودگفت:  حفظ اخلاق مداری، مسئولیت پذیری،  انسجام ، بررسی جز به جز مسائل حزه سلامتاز اصول اساسی مجمع سلامت است و باید با دقت به آن،موارد پیش رو را بررسی کرد.

 

 

 

حذف ساعت ورزش بانوان شاغل اجحاف است

 

فریبا محمد رضایی کارشناس شبکه بهداشت و درمان بیجار نیز در این جلسه با بیان اینکه تحرک و ورزش ضامن سلامتی افراد است ، گفت در سال گذشته بانوان شاغل در ادارات ساعتی به نام ساعت ورزش داشتند که خیلی تاثیر گذار بود.

 

 

وی تصریح کرد: متاسفانه امروزه زنان جامعه ما در اقشار مختلف شاغل، خانه‌دار و حتی روستایی با معضل کم‌تحرکی مواجه هستند که باید برنامه منسجمی در این راستا نهادینه شود.

 

 

کارشناس شبکه بهداشت و درمان بیجار تاکید کرد: با توجه به اینکه ادارات ما از فضای ورزشی مطلوبی برای بانوان برخوردار نیست حذف ساعت ورزش بانوان شاغل یک اجحاف بزرگ در حق بانوان است.

 

 

محمدرضایی بر اختصاص یک روز در هفته به ورزش بانوان شاغل در ادارات و تشکیل کمپین سه شنبه های بدون خودرو در بیجار با هماهنگی فرمانداری تاکید کرد.

در ادامه جلسه نماینده سمن ها به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی