Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمدرضا آقایی مدیرمرکزتحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی استان یزد گفت: بیماران می‌توانند پس از غربالگری در مراکزبهداشت و دریافت خدمات اولیه درصورت نیاز ازطریق سیستم الکترونیک پرونده آن‌ها به درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی دیابت بیمارستان ارجاع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقایی افزود:دراین مرحله نوبت بیمار و تاریخ وساعت مراجعه وی برای امور پزشکی مشخص می‌شود.

آقایی کاهش عوارض بیماری‌ها ازویژگی‌های ارجاع پرونده به این درمانگاه عنوان کرد و گفت: دیابتی‌ها که عوارضی مثل عوارض چشمی، قلبی، کلیوی خواهند داشت با ارجاع به درمانگاه این عوارض کنترل و هزینه درمان هم پایین‌تر خواهد آمد.

ذبیح الله برجسته مدیربیمارستان امام جعفر صادق شهرستان میبد ادامه داد: با توجه به آمار بسیار زیاد بیماران دیابت در میبد این درمانگاه در این شهرستان نیاز بود و حدود ۱۱ هزار پرونده بیمار دیابتی دربیمارستان امام جعفرصادق (ع) وجود دارد که ازسال ۱۳۷۷ تاکنون تشکیل شده و تقریبا به صورت کاغذی انجام شده است.

برجسته افزود: ازاین پس پرونده‌های بیماران دیابتی به صورت سیستماتیک ازمراکز درمانی و درمانگاه‌های سطح شهر به بیمارستان ارجاع می‌شود و نوبت به صورت الکترونیک گرفته و بهترین درمان را درحداقل زمان و کمترین هزینه برای بیماران انجام می‌دهیم.

وی تصریح کرد: برای راه اندازی درمانگاه تخصصی سطح ۲ دیابت، سال گذشته حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تجهیزات ویژه آنژیوگرافی چشم، اوسی تی و لیزیک خریداری شده تا ازارجاع بیماران به مرکز استان جلوگیری شود.

انتهای پیام/ ا

وجود ۱۱ هزار پرونده بیمار دیابتی دربیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام

محمد صادق معلم زاده معاون درمان دانشکده پزشکی تربت جام گفت: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، خوشبختانه بخش شیمی درمانی سرپایی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه واقع در منطقه جام راه اندازی شد.

وی افزود: این بخش با هدف ارائه خدمات شیمی درمانی به بیماران مبتلا به سرطان در منطقه جام و ارتقای سطح دسترسی آنها به خدمات درمانی تخصصی راه اندازی شده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: از این پس، بیماران منطقه تربت جام، تایباد، صالح آباد، باخرز می‌توانند بدون نیاز به تحمل سفر‌های طاقت فرسا به شهر‌های دیگر، خدمات شیمی درمانی را در همین مرکز دریافت کنند.

معلم زاده با اشاره به امکانات و خدمات ارائه شده در این بخش، اظهار داشت: در بخش شیمی درمانی سرپایی سجادیه، کلیه مراحل شیمی درمانی توسط متخصصان آنکولوژی مجرب انجام می‌شود و همچنین خدمات مراقبتی و حمایتی و مشاوره روانشناسی و مددکاری اجتماعی نیز به بیماران ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نوبت دهی به بیماران در این بخش به صورت اینترنتی انجام می‌شود و امکان نوبت دهی حضوری نیز در محل مرکز فراهم شده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع)
  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • تدارک ویژه صدا و سیمای گلستان در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی