Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@15:02:25 GMT

احسان حدادی: شاید من را به عنوان قاچاقچی بگیرند!

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۲۲۶۸۹

احسان حدادی: شاید من را به عنوان قاچاقچی بگیرند!

قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا پیشنهاد فدراسیون دوومیدانی را غیرمنطقی می‌داند و معتقد است رزرو هتل و پیدا کردن مربی وظیفه او نیست.

به گزارش مشرق، احسان حدادی که نامش به خاطر کسب مدال نقره المپیک لندن در رشته پرتاب دیسک در تاریخ ثبت شده، روزهای پرتنشی را سپری می‌کند. این ورزشکار باتجربه که در بازی های آسیایی 2018 به چهارمین مدال طلای خود دست پیدا کرد و حالا عنوان پرافتخارترین ورزشکار ایرانی در این رقابت‌ها را یدک می‌کشد، با فدراسیون دوومیدانی بر سر نحوه آماده‌سازی‌اش به اختلاف خورده و حتی پادرمیانی رییس کمیته ملی المپیک هم تاکنون پاسخ مثبتی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید: حدادی: اگر حرف بزنم، پشت پرده‌ها را رو می‌کنم!

حدادی که دیروز به همراه حسین توکلی در اردوی تیم ملی کشتی آزاد حاضر شد و دقایقی هم با رضا یزدانی روی تشک سرشاخ شد، در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" به تشریح آخرین وضعیت خود پرداخته است.

یعنی من باید درگیر رزرو هتل و بلیت هواپیما شوم؟

فدراسیون مبلغی را برای آماده سازی من مشخص کرده و گفته ماهیانه 50 میلیون به من می‌دهد؛ اما می‌گویند با این پول هزینه اردو،‌ مربی و سفرها برعهده خودت است. خود رییس فدراسیون در برنامه رادیویی اعلام کرد که تا قهرمانی آسیا ماهیانه 50 میلیون و بعد از آن تا المپیک 2020 ماهیانه 100 میلیون حاضر است به من بدهد. اصلا مبلغ مهم نیست چون من با این کار موافق نیستم. به هر حال من ورزشکار هستم. یا باید فشار تمرین را تحمل کنم یا درگیر مسائل مالی باشم. یعنی باید بلیت هواپیما، هتل و... را خودم تهیه کنم. این اصلا منطقی نیست. کدام ورزشکاری این کارها را خودش انجام می‌دهد که من بخواهم انجام دهم؟

مگر چند نفر داریم که مدال المپیک می‌گیرند؟

اینکه به یک ورزشکار بگوییم خودت برو مربی پیدا کن، خودت اردو بزن و خودت غذا بخر؛ کار کاملا غیرحرفه ای است. این کارها وظیفه من نیست، بلکه وظیفه فدراسیون است. اصلا یک فدراسیون چرا تاسیس می‌شود؟ فدراسیون هست که کار ورزشکار را انجام دهد. اصلا ما چند ورزشکار داریم که در دوومیدانی مدال المپیک گرفته و بازهم شانس دارد که مدال بگیرد؟ کلا یک نفر است. اگر جای فدراسیون کشتی یا وزنه برداری بودیم که این همه مدال آور داشتیم، چه کار می کردیم؟

گفتند کمیته و وزارت روی تو موضع منفی دارند

تا الان صحبت زیاد کردیم؛ اما متاسفانه به هیچ نتیجه ای نرسیدیم. دیروز با آقای صالحی امیری جلسه خوبی داشتیم و قرار شد ایشان با فدراسیون صحبت کنند و شنبه دوباره جلسه داشته باشیم. متاسفانه دوستان صحبت هایی می‌کنند که اصلا درست نیست. مثلا به من گفته بودند رییس کمیته ملی المپیک، وزیر ورزش و هیات اجرایی روی شما موضع منفی دارند و دوست ندارند حمایت کنند. بعد پیش خودشان که می‌روم، متوجه می‌شوم که این حرف ها صحت ندارد. این صحبت‌ها حاشیه‌هایی درست می‌کند که دودش در چشم ورزشکار می‌رود.

شاید من را به عنوان قاچاقچی بگیرند!

حتی اگر مبلغ پرداختی فدراسیون را هم بالاتر بیاورند، من می‌گویم این کارها وظیفه من نیست. اگر من پول را از فدراسیون بگیرم و خودم بخواهم خرج کنم، ممکن است هزار اتفاق بیفتد. وقتی می‌خواهم از ایران بیرون بروم، شاید این پول را از من بگیرند چون می‌دانید خارج کردن ارز از ایران محدودیت دارد و از یک رقم به بالا قاچاق محسوب می‌شود. شما وضعیت اقتصادی این روزها را هم درنظر بگیرید که قیمت ها مشخص نیست. در کل من بازهم می‌گویم این کار اصلا منطقی نیست؛ حالا می خواهند هر مبلغی به من بدهند.

به فوتبالیست‌ها 5 میلیارد بدهید تا با کی‌روش قرارداد ببندند!

فدراسیون این بحث را با کمیته ملی المپیک مطرح کرده و آن بنده خداها هم خبر ندارند که وضعیت چگونه است. شما الان در نظر بگیرید که این کار را بخواهیم در فوتبال انجام دهیم. 5 میلیارد به فوتبالیست‌ها بدهید و بگویید خودتان بروید با کی‌روش قرارداد ببندید و اردو بزنید! این اصلا کار درستی نیست و معنی ندارد. فدراسیون باید آنقدر اقتدار داشته باشد که بگوید این مربی و این هم ماساژور ورزشکار هستند و باید در فلان جا اردو بزند؛ اما زمانی که فدراسیون نمی تواند این کارها را انجام دهد، من دیگر نمی دانم باید چه کار کنم.

باید از جیبم هم خرج کنم

من نمی توانم این پول از فدراسیون بپذیرم چون نه تنها یک ریال آن در جیبم می رود، بلکه باید از جیبم هم هزینه کنم تا بتوانم تمرینات و اردوهای خوبی داشته باشم. بالاخره باید فکر درستی انجام شود. اصولا ورزشکار باید روی کارش تمرکز کند. به عنوان یک ورزشکار اگر فدراسیون به من بگوید باید با فلان مربی کار کنی، می‌گویم چشم؛ اما حتی این پیشنهاد را هم نمی‌دهند و می‌گویند ما به تو پول می‌دهیم و هر کاری می‌خواهی، برو انجام بده! صالحی امیری هم به من گفت مبلغ را بالاتر می‌بریم؛ اما بارها گفتم موضوع من مبلغ نیست چون این سیستم اشتباه است.

بگویند با مربی ایرانی هم کار کن، می‌پذیرم

باید فدراسیون کمی حرفه‌ای‌تری به این موضوع نگاه کند. اگر این توانایی را دارد، برود و مربی پیدا کند. اگر فکر می کنند مربی ایرانی می تواند به من کمک کند، من با مربی ایرانی کار می کنم. سال گذشته هم من به فدراسیون نامه دادم که برای من مربی پیدا کنید که به من گفتند ما توانایی پیدا کردن مربی را نداریم و خودت باید مربی پیدا کنی! یک مربی آمریکایی که جزو بهترین مربیان دنیاست را پیدا کردم و به ایران آوردم. کلی هم با ویلکینز پیشرفت کردم؛ اما متاسفانه نتوانستیم او را حفظ کنیم. الان هم قطعا دیگر این کار را نمی کنم چون وقتی به یک مربی خارجی بی احترامی کردند، انگار به کشورمان بی احترامی می شود. فکر می کنم این کار دیگر درست نباشد که من بخواهم مربی پیدا کنم.

ویلکنز هنوز هم به خاطر من می‌آید

مک ویلکینز به چین رفته و قرارداد بسته است. البته او در قراردادش قید کرده که با من قرارداد دارد و هر زمان نیاز باشد، به احسان حدادی کمک می‌کنم. البته من هنوز راجع به این موضوع با او صحبت نکردم که مبلغ قرارداد جدیدش باید چقدر باشد و چقدر می‌تواند به من کمک کند. قطعا هم اگر این مربی آمریکایی بخواهد بیاید، یک ماه به کیش می‌آید و 5 ماه به آمریکا می‌رود. من هم دیگر نمی‌توانم 5 ماه به آمریکا بروم چون تنها هستم و اذیت می‌شوم. باور کنید این‌ها سوال‌هایی است که فدراسیون باید پاسخگو باشد.

شاید با مربیان کشتی و بسکتبال کار کنم!

غلامرضا محمدی را در کمیته ملی المپیک دیدم و به همین خاطر دیروز به همراه حسین توکلی به خانه کشتی رفتم. به آنجا رفتیم و گفتیم که شاید از مربیان کشتی کسی باشد که بتواند به من کمک کند! حتی مربیان بسکتبال! در این فدراسیون ها باید حاضر شویم تا انشاالله یک مربی خیلی خوب برای پرتاب دیسک پیدا کنیم! اصلا شوخی نمی کنم چون دیروز به خانه کشتی رفتم تا از غلامرضا محمدی و مسئولان فدراسیون کشتی کمک بگیرم. این فدراسیون جزو فدراسیون های موفق است و اسپانسرهای قدرتمندی دارد. با آنها مشورت کردیم و پیشنهاداتی را دریافت کردیم. شاید توانستیم یک مربی ایرانی از کشتی برای خودمان پیدا کنیم!

منبع: ورزش سه

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اعتراضات فرانسه بودجه 98 آیت الله هاشمی شاهرودی احسان حدادی المپیک پرتاب دیسک تیم ملی دوومیدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۲۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند

وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

 وی با اشاره به اینکه بیش ازبیست سال پیش این صحبت‌ها را می‌شنیده، اما کسی جدی نمی‌گرفته است، گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که الان در دور و اطراف هر کداممان می‌بینیم که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آن‌ها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید.بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

 وی با اشاره به اینکه با حرف نمی‌توان کاری از پیش برد نیاز به عمل در جامعه داریم، گفت: بچه که بودم خاطرم است که مرا به ورزشگاه می‌بردند و میگفتند یک وقت حرف بدی نزنی، بچه‌ها بشنوند و یاد بگیرند هنوز این حرف در گوشم است، ما نیاز به قشر کودک و نوجوان همه جا داریم.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که تمایل به ازدواج و فرزند با وجود عدم مشکل مالی ندارند، اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد. با این حال من هر حرفی بزنم کارشناس نیستم و مسئولین در این زمینه اشراف دارند و باید شرایط را بررسی کنند ما تنها از کنار گود می‌توانیم حرفی بزنیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • تهرانی‌ها هشدار امروز هواشناسی را جدی بگیرند
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • شرم‌آورترین جستجوی سرمربی در تاریخ بایرن!
  • گواردیولا: هنوز هم عاشق بایرن مونیخ هستم!
  • استراتژی جدید: نقشه بایرن برای مربیان معروف!