Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه زهرا توکلی ظهر چهارشنبه در کارگروه فرهنگی و اجتماعی لرستان در سخنانی با بیان اینکه هیئت وزیران برای ساماندهی کودکان کار در سال ۱۳۸۴ مصوبه و آئین نامه ای داشته است، اظهار داشت: در این آئین نامه ۱۱ دستگاه به عنوان متولی ساماندهی کودکان کار در نظر گرفته شده اند و این در حالیست که تنها سازمان بهزیستی به عنوان متولی در این زمینه شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معضل کودکان کار مهاجر و غیر بومی در لرستان

وی در ادامه با بیان اینکه شناسایی اولیه ای در این رابطه صورت گرفته بود، گفت: بخشی از کودکان کار در سطح شهر بودند و ساماندهی آنها تبدیل به مطالبه عمومی شده بوده که به طور مجدد ارزیابی ها در این زمینه در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل بهزیستی لرستان با تاکید بر اینکه برخی از این کودکان کار مهاجر بودند و از شهرها و استان های اطراف به سطح شهرهای لرستان آمده بودند، گفت: بر اساس آخرین اقدامات صورت گرفته از سوی بهزیستی لرستان، ۴۸۸ کودک کار در همه شهرستان های استان شناسایی شدند.

بهزیستی به تنهایی اقدام به تاسیس سه مرکز ساماندهی کودکار کار کرده است توکلی با اشاره به اینکه شناسایی، جذب، پذیرش و توانمند سازی کودکان خیابانی، علاوه بر بهزیستی بر عهده شهرداری ها، انجمن های خیریه، تشکل های غیر دولتی و نیروی انتظامی است گفت: در این راستا باید مراکزی برای ساماندهی این کودکان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه بهزیستی به تنهایی اقدام به تاسیس سه مرکز در سطح استان کرده است، افزود: دو مرکز ساماندهی کودکان کار در خرم آباد و یک مرکز در شهرستان بروجرد ایجاد شده است.

مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به تشکیل ۳۰۷ پرونده برای کودکان کار در این مراکز، تصریح کرد: این اقدام در راستای پیگیری برای توانمندسازی این کودکان صورت گرفته است.

۵۸ کودک کار به چرخه تحصیل برگشتند

توکلی با اشاره به ارائه خدمات مددکاری و روانشناسی، ثبت این پرونده ها در سامانه و ... گفت: در حال حاضر برای ۶۶ نفر از این کودکان مستمری برقرار شده است، ۹ نفر از مجموع ۴۸۸ نفر نیز تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند و وضعیت مابقی نیز پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته ۴۱۷ میلیون تومان برای تجهیز مراکز و خدمات مختلف این کودکان کار هزینه کرده ایم، گفت: پرداخت کمک هزینه تحصیلی، کمک هزینه معیشتی، برگزاری کارگاههای فنی و حرفه ای و ارائه این آموزش ها به ۱۱۰ نفر از مادران کودکان کار، رایزنی با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اشتغال این مادران، اختصاص تسهیلات به کارگاهها و کارفرمایانی که جامعه هدف بهزیستی را تحت پوشش قرار می دهند و ... از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.

لزوم پای کار آمدن همه دستگاه‌های متولی در زمینه ساماندهی کودکان کار مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان از سوی بیمارستان شفا به ۲۱۰ نفر از این افراد، بیان داشت: همچنین با همکاری آموزش و پرورش ۵۸ نفر از کودکان کار که از تحصیل باز مانده بودند به چرخه تحصیل برگشتند.

توکلی با اشاره به اجرای برنامه های ورزشی و فرهنگی برای کودکان کار، تصریح کرد: برگزاری ۳۰ جلسه آموزشی پیشگیری از اعتیاد، ارائه مهارت های زندگی، فرزند پروری و بیماری های پر خطر برای این کودکان و خانواده های آنها نیز انجام شده است.

وی بر لزوم پای کار آمدن همه دستگاههای متولی در این زمینه تاکید کرد.

کد خبر 4496378

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی لرستان کودکان کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

پروین محمدپوری مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در استان، گفت: در این مدت ۵ هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روان‌شناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای هزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیب‌های‌اجتماعی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب‌دیدگان‌اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده‌اجتماعی است، افزود: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروه‌های هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیب‌های‌اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهاد‌های مربوطه و شناسایی مناطق آسیب‌زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان هم طی پارسال، گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حادخانوادگی، کودک‌آزاری، سالمند‌آزاری، همسرآزاری و معلول‌آزاری با اورژانس‌اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد ۳ هزار مورد پذیرش مداخله انجام شده و ۵ هزار نفر از خدمات‌سیار بهره‌مند شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • ۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی