Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز-ایرنا- رئیس اتاق اصناف استان فارس گفت: با هماهنگی این اتاق بیش از 90 بازرس رسمی و افتخاری، نظارت بر بازار شیراز را انجام می دهند.

به گزارش ایرنا سید محمود هاشمی، چهارشنبه در آیین تجلیل از فعالان برتر اتحادیه کمد و کاببینت سازان استان فارس در شیراز بیان داشت: هم اینک شرایط خاصی در بازار حاکم است و یکی از اقداماتی که در صنوف انجام شده است تا شاهد ایجاد عدالت در صنف ها باشیم، نظارت بر بازار است از این رو باید به موضوع اجرای عدالت صنفی در میان صنوف توجه ویژه ای شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شرایط حساسی در صنوف ایجاد شده و باید همان گونه که در 8 سال جنگ تحمیلی، صنوف توانستند نقش تاثیر گذاری در کنترل بازار داشته باشند اکنون نیز همانگونه باید رفتار کرده و نبض بازار را در دست گیرند.
رئیس اتاق اصناف استان فارس ادامه داد: اگر شاهد تولید محصولات بی کیفیت از سوی کارخانه ها باشیم و حجم تولید نیز پوشش دهنده نیاز مصرف کننده نباشد نباید انتظار داشته باشیم که چرخه توزیع، رسالت خود را به نحوی شایسته انجام دهد بلکه باید توجه داشت که چرخه تولید و روند توزیع محصولات مکمل یکدیگرند.
هاشمی بیان کرد: با مشکلاتی که در حوزه تولید و توزیع کالا وجود دارد نباید در این فرآیند، اصناف متضرر اصلی باشند.
وی در مورد پاره ای از مشکلاتی که در حوزه واحدهای صنفی وجود دارد گفت: برخی بدون دارا بودن جواز کسب در حال فعالیت هستند و بیشترین شکایت هایی که از واحد های صنفی به اتاق اصناف ارایه می شود مربوط به واحدهایی است که بدون مجوز و سیار فعالیت می کنند.
هاشمی ادامه داد: یکی از راه هایی که می توان از ادامه فعالیت افراد بدون مجوز جلوگیری کرد، مدون سازی فرآیند های فعالیت ساختمانی است.
او گفت: با همکاری دستگاه های مرتبط با حوزه ساختمان و 17 اتحادیه ساختمانی، تفاهم نامه ای تدوین و امضا خواهد شد که پس از این تفاهم نامه، شهرداری تنها زمانی اقدام به صدور پایان کار ساختمانی خواهد کرد که پیمانکاران با یکی از 17 اتحادیه مرتبط با حوزه ساختمان در فرآیند ساخت ساختمان، همکاری کرده باشند.

** اجرای آموزش های بهداشت حرفه ای برای اتحادیه های صنفی
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف استان فارس هم در این آیین اظهار داشت: 2 کار گروه بهداشت حرفه ای و بهداشت و ایمنی (HSE) برای اتحادیه های صنفی تشکیل شده و فعالان صنف کمد و کابینت ساز هم باید در این کار گروه ها شرکت کنند.
ناصر مهرتاش اضافه کرد: این آموزش ها به صورت یکپارچه است و 24 اتحادیه دیگر در این کارگروه ها شرکت خواهند کرد تا از این طریق، معلومات و دانسته های خود را در حوزه بهداشت ایمنی در محیط کسب و کار افزایش دهند.
وی گفت: همچنین تفاهم نامه ای با هماهنگی میان 17 اتحادیه و دستگاه های مرتبط با حوزه ساختمان تدوین شده که این تفاهم نامه افراد را ملزم به استفاده از نیروهای متخصصی خواهد کرد که تحت حمایت و عضو اتحادیه های مرتبط با ساختمان باشند.

** نرخ ارایه خدمات متفاوت، مشکل اتحادیه کمد و کابینت سازان شیراز
رئیس اتحادیه کمد و کابینت سازان شیراز هم در این آیین گفت: موازی کاری میان اتحادیه کمد و کابینت سازان و اتحادیه درودگران باعث شده تا 2 مشکل اساسی موازی کاری و ارایه نرخ خدمات متفاوت میان فعالان این صنف ایجاد شود.
یوسف گلچین اضافه کرد: بیش از 400 واحد صنفی دارای پروانه در شیراز در حوزه ساخت کمد و کابینت فعال هستند که تنها10درصد از شکایت های مردمی را به خود اختصاص داده اند و 90 درصد شکایت ها مربوط به افراد یا واحدهایی است که بدون مجوز فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به این که شرح درستی از وظایف 2 اتحادیه درودگران و کابینت سازان تعریف نشده است، هر 2 اتحادیه به ساخت کابینت و کمد مشغول هستند و این موضوع مشکلاتی برای فعالان این حوزه ها و همچنین مردم ایجاد کرده است به گونه ای که شاهد ساخت کابینت در اتحادیه درودگران هستیم.
گلچین افزود: از سال 1345تاکنون اتحادیه کمد و کابینت سازان وجود داشته و فعالیت این اتحادیه در زمینه ساخت کمد و کابینت بوده است اما از سال 1385 که موضوع تخته فیبر با چگالی متوسط (MDF) مطرح شد بسیاری از فعالان صنف درودگری نیز اقدام به ساخت کابینت کردند.
ع.پ /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اتاق اصناف بازرسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بازارچه‌ها در چهارمحال و بختیاری در دستورکار باشد

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر چهارشنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: چندین کار برای تنظیم بازار عید نوروز و ماه مبارک رمضان انجام گرفت که بسیار در کاهش تورم قیمت اقلام مورد نیاز مردم مؤثر واقع شد، برپایی بازارچه‌ها، نظارت بر تولید و توزیع کالا و تأمین بیش از نیاز کالا ازجمله این اقدامات بود.

وی افزود: موفقیتی که در تأمین بازار سال گذشته در چهارمحال و بختیاری به دست آمد منجر شد نرخ تورم در استان کاهشی شود، باید مراقبت کنیم که تورم در استان افزایش پیدا نکند.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: راه‌اندازی بازارچه‌ها در ۴۳ شهر استان و تبدیل آن به بازارچه‌های دائمی باید در دستورکار باشد.

حیدری عنوان کرد: هماهنگی‌های لازم ایجاد شود تا نمایشگاه‌های بهاره در سراسر چهارمحال و بختیاری برپا شود تا محیطی برای حمایت تولیدکننده و مصرف کننده فراهم شود.

وی با تاکید بر تأمین کافی کالا در چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: این مهم باید به صورت ویژه رصد تا ثبات در بازار در خصوص کالاهای مورد نیاز مردم ایجاد شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: با توجه به اینکه ۲۵ اردیبهشت روز ورود عشایر به استان است لذا نیازهای آنان ازجمله آرد روستایی و عشایری در دستور کار باشد که با مشکلی مواجه نشویم.

حیدری با بیان اینکه کمبود دارو به هیچ وجه در استان مشاهده نشود و مسئولان ذی‌ربط در خصوص این مهم تلاش کنند، بیان کرد: قیمت لاستیک و قطعات خودرو باید ثابت باشد، اینگونه نباشد که هر صنفی قیمت دلخواهی برای این کالاها مشخص کند.

وی تاکید کرد: بر کار بنگاه‌های املاک نظارت شود به‌ویژه اینکه مراقبت لازم صورت گیرد تا واحدهای نهضت ملی مسکن به فروش نرسد، این کار غیرقانونی است.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در ایام عید امسال شاهد کاهش چشمگیر تصادفات رانندگی در استان بودیم، این به دلیل همکاری کلیه دستگاه‌ها با اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه استان بود، این تجربه موفق باید در بحث نظارت بر بازار هم مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6086416

دیگر خبرها

  • معرفی کابینت های جدید
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • راه‌اندازی بازارچه‌ها در چهارمحال و بختیاری در دستورکار باشد
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • عملکرد بانکهای استان در حوزه مسکن روستایی خوب است و در حوزه مسکن شهری قابل قبول نیست
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در مراغه
  • پلمب ۸ واحد صنفی متخلف در لامرد