Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-03@03:56:24 GMT

داستان پزشک خیّر گرگانی در مستند «خانم طبیب»

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۲۶۵۶۸

داستان پزشک خیّر گرگانی در مستند «خانم طبیب»

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، جشنواره فیلم عمار از چند روز آینده آغاز خواهد شد و اکران‌های سراسری آن شروع می‌شود. یکی از مستندهایی که در جشنواره عمار اکران خواهد شد، مستند «خانم طبیب» به کارگردانی مینا پرندوش است. پرندوش که برای اولین بار مستند خود به این جشنواره ارسال کرده است، از موضوع مستند خود و تجربه‌های آن صحبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارگردان مستند «خانم طبیب» راجع به سوژه مستندش گفت: این مستند، پرتره‌ای از خانم دکتر میربهبهانی است. ایشان که یکی از پزشکان فوق‌تخصص اهل گرگان هستند، فعالیت‌های زیادی را در حوزه بیماران بی‌بضاعت انجام دادند. خانم دکتر میربهبهانی، علاوه بر این که یک پزشک موفق هستند، در خانواده‌شان نیز بسیار موفق عمل کردند و دلیل برجسته شدن ایشان برایمان همین مساله بود. در حقیقت، ایشان وظیفه مادری و همسری‌ را فدای کار بیرون خود نکردند و شاید بتوان گفت که خانواده‌شان برایشان در اولویت بیش‌تری بوده است. متاسفانه این روزها می‌بینیم که بعضی از خانم‌ها در شغل بیرون‌شان موفق هستند در حالی که در خانواده، موفقیت زیادی ندارند اما ایشان این‌گونه نبوده است و همسر و 2 فرزندش، از ایشان بسیار راضی بوده و خانواده‌ محوری‌شان را برای بقیه بانوان الگو می‌دانند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از کارهای برجسته‌ای که ایشان انجام دادند، تاسیس یک بخش ویژه برای کمک به بیماران تالاسمی و هموفیلی است. ایشان با تاسیس یک مرکز خیریه و دریافت کمک از بقیه خیریه‌ها امکانات بسیار خوبی را برای این بیماران فراهم کرده‌اند. وقتی با بیماران ایشان گفتگو می‌کردیم، متوجه شدیم که بسیاری از آنان به دلیل فقر مالی، حتی پول درمان نیز نمی‌دادند و ایشان به صورت رایگان خدمات درمانی را به آنان عرضه می‌کرد. نوآوری که ایشان در این زمینه داشتند. در شهر گرگان بی‌نظیر بوده است.

این کارگردان و مستندساز راجع به نحوه آشنایی خود با این سوژه صحبت کرد و گفت: بسیاری از بیماران تالاسمی و هموفیلی ایشان را به صورت کامل می‌شناسند و یکی از آنان، ایشان را به من معرفی کرد. باید بگویم که این فعالیت ایشان باعث شد که گرگان در زمینه درمان بیماری تالاسمی و هموفیلی به نوعی خودکفایی دست پیدا کند چرا که تا پیش از این، هر یک از همشهری‌ها برای درمان خود مجبور بودند که به تهران بیایند و به دلیل روند طولانی که درمان این بیماری دارد، بعضا مجبور می‌شدند که ماه‌ها کار و کاسبی‌ خود را رها کنند. اکنون و با تاسیس این بخش ویژه در بیمارستان شهر گرگان، تمام روند درمانی آنان در گرگان انجام می‌شود و البته هزینه‌های درمان نیز کاهش یافته است. باید بگویم که روند تاسیس این مرکز در این مستند از زبان ایشان بیان شده است. هم‌چنین ایشان بارها نیز در تلویزیون حضور یافته و صحبت کرده‌اند و از این منظر، چهره برجسته‌ای هستند.

پرندوش راجع به روند تولید این فیلم گفت: این مستند حدودا 40 دقیقه شده است و تولید آن بیش‌ از چند ماه به طول انجامید. در این مستند با همسر و فرزندانشان، خود ایشان، همکاران و بیمارانشان گفتگو کردیم و بخش‌های مختلف زندگی این پزشک را از زبان آنان می‌شنویم. این مستند را برای حضور در جشنواره عمار ارسال کردم که خوشبختانه پذیرفته شد. قبلا مستندی در این جشنواره نداشتم و این اولین کار من است که در جشنواره عمار حضور خواهد یافت.

عوامل ساخت این مستند عبارتند از : نویسنده و کارگردان مینا پرندوش، تهیه‌کننده و صدابردار عباس بهرامی، تصویربردار، مجید ایران‌دوست و علیرضا اولادیان.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • غرش شیران‌ گرگانی مدعی قهرمانی آسیا را در تهران به زانو در آورد
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان