Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-ایران در تلاش برای امضای قراردادی در زمینه فعالیت‌های گمرگی با اتحادیه اروپا است.

به گزارش ترند، ایران و اعضای اتحادیه اروپا در حال بازبینی و بررسی یک قرارداد جامع گمرکی و سایر برنامه‌ها برای انجام همکاری‌ هستند.

حسین کاخکی، مدیرکل دفتر همکاری‌های بین‌المللی گمرک ایران درباره این موضوع گفت: «‌ایران در تلاش برای امضای یک قرارداد همکاری دوجانبه با اتحادیه اروپا است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخکی گفت: «ایران در واقع بیشتر از دو سال است که جلسات و گفت‌وگوهایی برای امضای قرارداد همکاری با اعضای اتحادیه اروپا برگزار می‌کند. آنها خواهان مدارک و اسنادی هستند که ما اکنون آنها را آماده کرده‌ایم. مدیران گمرک ایران و اتحادیه اروپا تاکنون دو جلسه تشکیل داده‌اند و تاکنون دو هیئت نمایندگی از اتحادیه اروپا برای بررسی این موضوع به ایران سفر کرده‌اند.»

وی ادامه داد: «هیات‌هایی به نمایندگی اتحادیه اروپا از گمرک ایران بازدید کردند و نشست‌های مشترکی با مقام‌های ارشد گمرک ایران و سازمان بنادر و کشتیرانی ایران تشکیل داده‌اند.»

کاخکی در ادامه توضیح داد که اتحادیه اروپا کشورهای زیادی را شامل می‌شود و طبیعتا هر کشور اروپایی ایده  و عقیده خودش را در این زمینه دارد. اما ایران همچنان منتظر امضای این قرارداد است.

این مقام خاطرنشان کرد که توافق با اتحادیه اروپا به معنی همکاری در دو حوزه زمین و دریا است. همچنین این توافق شامل همکاری‌های اجرایی بین ایران و اتحادیه اروپا است.

وی خاطرنشان کرد: «طبیعی است تجارت و همکاری گمرکی مرزی ایران با کشورهای اروپایی با هم متفاوت است. به عنوان مثال همکاری گمرکی ما با اتریش شامل همکاری فرودگاه بین‌المللی امام خمینی و فرودگاه بین‌المللی وین می‌شود»

این قرارداد، قراردادی جامع خواهد بود که ارتباطات اداری، مکانیسم تحقیقات و همکاری مشترک در تبادل اطلاعات را پوشش می‌دهد که این امر می‌تواند عوارض گمرکی را کاهش دهد.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیتر استانو روز جمعه در نشست با خبرنگاران در بروکسل گفت: من فقط می‌توانم آنچه را که بارها اعلام کرده‌ایم تکرار کنم. سپاه پاسداران و اعضای آن تمام توسط اتحادیه اروپا تحریم شده و نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) نیز درباره (موانع) شناسایی این سازمان به‌عنوان نهاد تروریستی توضیح داده است.

وی عنوان کرد که نام سپاه پاسداران زمانی ممکن است در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی اضافه شود که یک دادگاه اروپایی تصمیم مرتبطی را در این زمینه اتخاذ کند. اتفاقی که به گفته این مقام اروپایی تاکنون رخ نداده است.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

در انگلیس مقام‌های این کشور اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. بر اساس گزارش‌ها دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم به تازگی در سفر به سرزمین‌های اشغالی آب پاکی را روی دوست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ریخت و اعلام کرد که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

در اروپا هم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اعلام کرده است که چنین اقدامی بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست. جوسپ بورل هفته پیش در نشست با خبرنگاران گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

به گزارش آنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان پیشتر در گفت‌وگو با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تامین امنیت ملی ایران و منطقه، به خصوص در مبارزه با تروریسم داشته و دارد.

وی به آن دسته از مقام‌های اروپایی که خواستار شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی هستند گفت: آنها باید به تبعات منفی این رفتار احساسی خود بر اروپا بیندیشند و بر مسیر دیپلماسی، تعامل سازنده و عقلانیت تمرکز کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطر نشان کرد: ضرورت دارد در دنیای دیپلماسی به امنیت متقابل احترام گذاشته شود و به جای پیروی از زبان تهدید و اقدامات غیردوستانه، افزایش اعتماد متقابل در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم همکاری رم با سردار آزمون در گروی کسب‌ سهمیه لیگ قهرمانان اروپا
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • خوشحالی کاپیتان بارسا: تمدید با خیال راحت