Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد رادمنش بعد از ظهر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه آرد و نان از اقلام و کالاهای استراتژیکی کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: تصمیم‌گیری در ارتباط با این مقوله توسط دولت و مسئولان عالی نظام صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به یکی از مواردی که رهبر معظم انقلاب نسبت به آن توصیه‌هایی داشتند، بیان کرد: خودکفایی در تولید گندم از جمله مواردی بود که ایشان نسبت به آن تأکید داشتند که در این راستا تمهیدات لازم از سوی جهاد کشاورزی اندیشیده شد و با تلاش شبانه روزی به خودکفایی رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور غله و خدمات بازرگانی قم با تأکید بر اینکه توزیع آرد و نان به صورت آزاد موجب بی نظمی و ایجاد شرایط غیر متعارف شده بود، تصریح کرد: در این راستا تصمیم گرفته شد تمهیداتی اندیشیده شود که کاهش واسطه‌گری و دلالی را به دنبال داشته باشد.

رادمنش، با اشاره به اجرای برنامه هدفمند کردن فرایند توزیع و فروش آرد به صورت نیمه یارانه‌ای و آزاد، بیان کرد: اجرای این برنامه در راستای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی و هدر رفت منابع کشور می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر سیستم فروش آرد در کشور به صورت آزاد و یارانه‌ای صورت می‌گرفت، عنوان کرد: با اجرای این برنامه تنها ۲۰ درصد نانوایی‌ها در فرایند آزادسازی قرار گرفته و برای تأمین آرد با کارخانه‌های آزاد همکاری دارند و یکی از دلایل تفاوت قیمت نیز همین مسئله است.

سال آینده قیمت گندم برای تهیه آرد آزاد به ازای هر کیلو ۱۶۰۰ تومان می‌رسد

مدیرکل امور غله و خدمات بازرگانی قم با تأکید بر اینکه در سال‌های اخیر شاهد تغییر قیمت گندم بودیم، گفت: قیمت گندم به ازای هر کیلو ۹۰۰ تومان برای تهیه آرد آزاد ارائه می‌شود که بر اساس شنیده‌ها سال آینده قیمت گندم برای تهیه آرد آزاد به ازای هر کیلو ۱۶۰۰ تومان می‌رسد که قیمت آرد برای دولت ۲ هزار تومان تمام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه واسطه‌گری و قاچاق آرد و گندم و فروش خارج از سیستم عامل تغییر در سیستم فرآیند خرید و فروش گندم در سطح کشور شده است، گفت: دولت سامانه‌ای به نام آرد سایر مصارف راه‌اندازی کرده است این سامانه در استان سمنان به صورت پایلوت اجرایی و نواقص و ضعف آن مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحات لازم انجام شد.

رادمنش با تأکید بر اینکه اکنون سامانه آرد سایر مصارف در سراسر کشور از ابتدای دی‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده است، بیان کرد: نانوایان می‌توانند با مراجعه به این سامانه برای خرید گندم از کارخانه‌های موجود در استان اقدام کنند.

مدیرکل امور غله و خدمات بازرگانی قم ادامه داد: در این راستا از سوی صنوف و فروشندگان، شاهد مقاومت‌هایی بودیم ولی به دلیل اینکه فعالیت این سامانه موجب شفافیت در توزیع آرد می‌شود که به‌ رغم مخالفت‌ها فعالیت آن به صورت رسمی آغاز شد.

وی با تأکید بر اینکه ثبت نام کنندگان باید شرایط لازم را برای دریافت آرد داشته باشند، گفت: مصرف کنندگان آرد آزاد برای نانوایی‌ها، کارخانه‌های تولید بیسکویت، واحدهای تولید ماکارانی، واحدهای سوهان پزی، کارخانه‌های تولید رشته و سایر صنوف تولیدی وابسته به آرد می‌توانند در این سامانه ثبت نام کرده و آرد دریافت کنند.

رادمنش اضافه کرد: واحدهای تولیدی وابسته به آرد می‌توانند با مراجعه به اتحادیه‌های مربوطه نام کاربری و پسورد دریافت کنند تا لینک لازم بین کارخانه‌دار، نانوا، شرکت‌های غله و بازرگانی یا مصرف‌کننده ایجاد شود.

۶۰۴ نانوایی یارانه‌ای و ۲۷۰ نانوایی آزادپز در استان قم وجود دارد

مدیرکل امور غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به شمار نانوایی‌های قم گفت: ۶۰۴ نانوایی یارانه‌ای و ۲۷۰ نانوایی آزاد پز در استان قم وجود دارد که از شمار واحدهای آزادپز ۲۳۱ واحد در سامانه ثبت نام کرده‌اند ولی با وجود اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته برخی از واحدهای آزادپز ثبت نام نکرده‌اند.

وی اضافه کرد: ۱۰۰ نفر از ۲۳۱ نفر ثبت نام کننده در سامانه خرید مرحله نخست خود را انجام داده‌اند و ۱۳۱ نفر باقی مانده با وجود اینکه ثبت نام خود را تکمیل کرده‌اند نسبت به خرید آرد اقدام نکرده‌اند.

رادمنش با اشاره به سیاست‌های ایجاد این سامانه اذعان کرد: با راه‌اندازی چنین سامانه‌ای آن دسته از نانوایی‌هایی که بدون پروانه به فعالیت می‌پردازند مورد ساماندهی قرار می‌گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عکسی مبنی بر اینکه «آرد واحد نانوایی تمام شده و آرد نامرغوب است» که در فضای مجازی منتشر شده است، اشاره کرد و گفت: با پی گیری‌های صورت گرفته مشخص شد که این واحد فاقد پروانه و بهداشت است و آرد به این واحد تعلق نمی‌گیرد.

مدیرکل امور غله و خدمات بازرگانی قم به عکس برخی نانوایان قمی که در فضای مجازی منتشر شده و دست‌هایشان براثر آرد نامرغوب زخمی شده است، اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیش از ۶۰۰ واحد نانوایی دولتی در قم وجود دارد باید دست ۶۰۰ نانوا زخمی می‌شد ولی اینکه اندک شماری دستشان زخمی شود نشان از حساسیت دست این نانوایان است که قابل قبول نیست.

کد خبر 4496532

منبع: مهر

کلیدواژه: آرد قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، با اشاره به ساماندهی و کنترل اجاره بها املاک مسکونی، اظهار داشت: در ماده 11 این طرح، امکان بسیار خوبی فراهم شده تا امور مربوط به معاملات خرید، فروش و اجاره در سامانه‌های الکترونیکی و بدون نیاز به حضور در دفاتر مشاوران املاک انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به مزایای دیگر طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی ادامه داد: این طرح دارای نکات و ویژگی‌های بسیار خوبی است که امیدواریم دولت بعد از تایید شورای نگهبان و ابلاغ، تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند. از جمله ویژگی های این طرح مداخله دولت برای تعیین سقف متعادل افزایش اجاره بهاست در مواردی که نرخ تورم مسکن افزایش پیدا می‌کند تا حقوق مستجر و موجر حفظ شود.

شاکری در رابطه با تقابل این سامانه‌ها با فعالیت دفاتر ثبت اسناد و مشاوران املاک تصریح کرد: این سامانه ها با دفاتر مذکور رقابتی نداشته و تنها به عنوان تسهیلات اختیاری و کاملا به روز در کنار دفاتر اسناد رسمی در اختیار مردم قرار داده شده و منجر به تعطیلی مراکز یاد شده نمی‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هم اکنون این تجربه برای سامانه املاک و اسکان با عنوان "سامانه خودنویس" انجام شده و مردم خود مختار هستند برای ثبت قراردادهای خود به دفتر مشاوران املاک مراجعه و یا از این سامانه استفاده کنند. تاکنون نیز بیش از 180 هزار قرار داد در این سامانه ثبت شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: در طرح ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی ایجاد سامانه‌ها اکترونیکی را در اختیار سازمان ثبت اسناد و املاک قرار دادیم تا تمامی ملاحظات قانونی و نظارتی در آن دیده شده و قوانین حاکم اعمال کند و از توسعه قراردادهای دستی و  قولنامه‌ای غیر استاندارد جلوگیری شود. این یک اتفاق رو به جلو و یک امکان مناسب برای مردم بوده در که در طرح مذکور دیده شده است.

دیگر خبرها

  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود