Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم استارت‌آپی «پیاده» با معرفی و پیشنهاد بهترین موقعیت‌ها و مکان‌های فرهنگی و هنری پایتخت باعث شدند دیگر هیچ فردی از تجریه بهترین جاذبه‌های دیدنی شهرش جا نماند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محیا معصومی- تصمیم گیری برای رفتن به یک گردش دوستانه یا خانوادگی قدری دشوار است درواقع هماهنگ و یکسان کردن روز‌ها و ساعات فراغت برای یک تور دسته‌جمعی زمان زیادی می‌برد، از طرف دیگر انتخاب یک مکان مناسب و جدید برای ساختن لحظاتی شیرین و خاطره‌انگیز موضوع را سخت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدون شک شما هم مانند سایر انسان‌های این کره خاکی همواره دوست دارید مکان‌های دیدنی و جذاب مختلفی را کشف و تجربه و حتی به ناکجاآباد سفر کنید این حس تنوع طلبی و رفتن به مکان‌هایی که تاکنون کسی ندیده و نرفته است در تمام انسان‌ها وجود دارد.

این سخت شدن و زمان بردن انتخاب یک مرکز و مکان تفریحی مناسب مربوط به این است که در اینگونه موارد معمولا فکر و ذهنتان به راه‌های دور و مسافت‌های طولانی می‌رود، اما چرا راه دور برویم؟ هیچ فکر کرده‌اید که در شهر و محله‌ای که زندگی می‌کنید چقدر نسبت به مکان‌ها و مراکز دیدنی اطرافتان آگاهی دارید؟

بعنوان مثال معمولا بیشتر ساکنان تهران در ایام تعطیلات دل به جاده و دریا می‌زنند و معتقدند که شهری مثل تهران برای گذراندن ایام فراغت دلنشین نیست، درحالیکه همین حوالی خودمان پر است از جاذبه‌های دیدنی و جالبی که کمتر کسی آن‌ها را دیده و تجربه کرده است.   پیاده با پیاده‌چی‌ها به کمک علاقمندان می‌آید
دنیای خوش رنگ و لعاب استارت‌آپ‌ها که چندی است از نفوذ و سرکشی در هیچ حوزه‌ای دریغ نکرده‌ است امروزه کار بسیاری از افراد را حتی در انتخاب‌های علاقمندان به کشف مکان‌های تفریحی جدید راحت کرده‌اند. یک تیم استارت‌آپی با ایده گرفتن از همین مشکل ساده و جزئی مجرد‌ها و متاهلان تیمی را به جریان انداختند که به واسطه فعالیت آن بتوانند بهترین مکان‌های دیدنی شهر را در زمانی اندک به علاقمندان معرفی کنند.

«استارت‌آپ پیاده» با تیمی جوان و نوآور و همراه با «پیاده‌چی»‌ها هر روز شهر را رصد می‌کند و بهترین اماکن فرهنگی و هنری، رویدادها، کافه‌ها، رستوران‌ها، فضا‌های عمومی، مراکز تفریحی برای گشت‌وگذار، موزه‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز خرید، تئاترها، فیلم‌ها، کنسرت‌ها و خلاصه هر اتفاق مثبت و استانداردی که ارزش تجربه داشته باشد را معرفی و پیشنهاد می‌دهد.

اوقات فراغت خود را با «پیاده» سر کنید کسری وفایی مدیر اجرایی استارت‌آپ «پیاده» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: استارت‌آپ پیاده با فعالیت در حوزه شهر هوشمند، نرم‌افزاری برای خوش گذرانی در شهر تهران است.     وی بیان کرد: اپلیکیشن «پیاده» با پیشنهادهایش باعث می‌شود افراد برای وقت‌های آزاد خود تصمیم‌های بهتری بگیرند. موقعیت‌ها و اتفاقات خوب را با دوستانشان به اشتراک بگذارند یا اگر فرصت ندارند آن‌ها را نشان کنند و در زمان بهتری به سراغشان روند.

وی در توضیح عملکرد نرم‌افزار پیاده ادامه داد: اخبار و رویداد‌های مختلف شهری، مکان‌های فرهنگی و هنری و به طور کلی تمام مکان‌هایی که افراد بتوانند اوقات فراغت خود را در آنجا بگذراند را به صورت رایگان در این نرم‌افزار معرفی می‌کنیم و با کاربران خود به اشتراک می‌گذاریم.

مدیر اجرایی استارت‌آپ «پیاده» بیان کرد: تیم «پیاده» تقریبا سه سال است که راه‌اندازی شده و فعالیت خود را آغاز کرده، اما نرم‌افزار ما از حدود یکسال و نیم پیش شروع به کار کرده است، با این وجود تاکنون توانسته‌ایم بیش از ۱۰۰ هزار کاربر داشته باشیم.

ساخت شهری هوشمند با ارگان‌های هماهنگ و در ارتباط وی یکی از دستاورد‌های بزرگ تیم پیاده را راه اندازی کمپین عید نوروز ۹۷ و دعوت از ۳۰ هزار نفر جدید در قالب تهران‌گردی به شهر دانست و اظهار داشت: برنامه ما این است، شهری بسازیم که ارگان‌های مختلف به صورت هوشمند با یکدیگر ارتباط مثبت و خوب داشته باشند.

به گفته وی، چنین حرکتی باعث می‌شود تا ارگان‌های مختلف بهینه‌تر بتوانند خدمات خود را ارائه کنند.

وفایی در پاسخ به این سوال که آیا در نرم‎افزار پیاده قابلیت بهره‌گیری از تور مجازی برای کاربران وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: درحال حاضر تنها مکان‌های مختلف شهر را معرفی می‌کنیم و در حال جمع‌آوری داده هستیم، اما بدون شک در سال‌های آینده با کمک همین داده‌ها می‌توانیم به تمام سرویس‌ها و کسب‌وکار‌های مختلف شهر کمک کنیم.

  پیاده‌چی‌ها مسئول معرفی جاذبه‌های شهر وی درباره تعداد افرادی که به واسطه راه‌اندازی این استارت‌آپ مشغول به کار شده‌اند، گفت: حال حاضر در دفتر کاری پیاده ۳۷ نفر فعالیت دارند، همچنین بیش از ۷۰ تا ۸۰ نفر تحت عنوان «پیاده‌چی» برای ما کار می‌کنند که در واقع این افراد خبرنگاران ما هستند و پس از گذراندن دوره‌های آموزشی به جمع‌آوری محتوای مناسب برای نرم‌افزار می‌پردازند.

مدیر اجرایی استارت‌آپ «پیاده» با اشاره به اینکه مدیریت فعالیت و هزینه‌های تیم تاکنون به صورت شخصی انجام گرفته است، بیان کرد: این موضوع در حالی است که چند شرکت مختلف برای سرمایه‌گذاری روی فعالیت تیم، درخواست دادند و قرار است بعد از بررسی‌های لازم، سال آینده با یکی از آن‌ها همکاری کنیم.

وی اعلام کرد: بزرگترین مشکلی که برای فعالیت هرچه بهتر تیم پیاده وجود دارد این است که متاسفانه هنوز یکسری زیرساخت‌های لازم برای تیم‌های استارت‌آپی هنوز به طور کامل جا نیفتاده است.

دسترسی به قوانین کاری استارت‌آپ‌ها آسان نیست وفایی یکی دیگر از مشکلات کاری خود را عدم دسترسی مناسب به قوانین مربوط به فعالیت استارت‌آپ‌ها بیان کرد و ادامه داد: به یکسری از قوانین به راحتی نمی‌توان دسترسی داشت. در بسیاری از کشور‌هایی که در حوزه تکنولوژی، فناوری و استارت‌آپی پیشرفت کرده‌اند زیرساخت‌های لازم فراهم و دسترسی به قوانین و مقررات کاری راحت است، اما در ایران برای حل مشکلات و یافتن پاسخ سوالات راه‌های زیادی باید دنبال شود.

به گفته وی، این موضوع در حالی است که برای انجام و پیشبرد فعالیت‌های استارت‌آپی معمولا مراکز رشد و صندوق‌های نوآوری و حمایتی مشاوره‌های لازم را در اختیار تیم‌ها قرار می‌دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نرم افزار پیاده گزارش بیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان در برنامه صف اول شبکه سراسری خبر وسعت دریاچه ارومیه را در حال حاضر ۲۰۰۰ کیلومتر مربع عنوان و اظهار کرد: وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش یافته و حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به دو و نیم میلیارد مترمکعب رسیده و از لحاظ ارتفاعی نیز تراز آب ۲۰ سانتی متر افزایش یافته است.

وی در ادامه سخنان خود مشکل دریاچه ارومیه را در دو بخش تغییر اقلیم و کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما و همچنین مداخلات انسانی از جمله توسعه بخش کشاورزی و افزایش کاشت محصولات پر آب بر عنوان کرده و افزود: از سال ۱۳۷۷ شاهد روند نزولی آب دریاچه ارومیه بودیم و در مدت ۲۵ سال اخیر وضعیت دریاچه ارومیه به شکل کنونی درآمده است.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف سخت‌افزاری در دولت‌های مختلف در راستای احیای دریاچه ارومیه، گفت: در این مدت در حوزه نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه کوتاهی شده و ما شاهد افزایش ۱۴۰ هزار هکتاری باغات حوضه آبریز دریاچه ارومیه هستیم و این مسئله موجب افزایش روند مصرف آب کشاورزی در این حوضه شده است.

معتمدیان با اشاره به حجم مصرف آب در برخی از محصولات پرآب بر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، عنوان کرد: مصرف آب باغات سیب و محصولات چغندرقند و یونجه ۵۷ درصد از آب کشاورزی حوضه دریاچه ارومیه است و این مسئله ضرورت استفاده از محصولات جایگزین از جمله محصولات کم آب بر و تغییر الگوی کشت را در این حوضه افزایش می‌دهد.

وی رویکرد اصلی ستاد احیای دریاچه ارومیه را اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری و تغییر الگوی کشت عنوان کرده و ادامه داد: علیرغم وجود مشکلات موجود در این مسیر از جمله ۷۳ هزار حلقه چاه غیرمجاز، با تاکید رئیس جمهور و مخبر رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، در کنار تأمین معیشت مردم الگوی مناسب مدیریت مصرف آب در این حوضه طراحی و اجرا می‌شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در ادامه با قدردانی از تلاش دولت‌های گذشته در اجرای پروژه‌های مختلف سخت‌افزاری احیای دریاچه، تصریح کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور و با اختصاص اعتبارات مورد نیاز، بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام احیای دریاچه ارومیه در این دولت به پایان رسیده و هر سه ماه شاهد افتتاح و بهره‌برداری از یکی از پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه هستیم.

معتمدیان افتتاح تونل انتقال آب از کانی‌سیب را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه عنوان کرده و گفت: با عزم جدی دولت و به ویژه وزارت نیرو و پیگیری‌های انجام شده و تأمین اعتبارات مورد نیاز، این پروژه به دست رئیس جمهور محترم در ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به رهاسازی آب از پشت سدهای استان در راستای احیای دریاچه ارومیه افزود: در کنار انتقال ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب از کانی‌سیب، از آذر ماه سال گذشته بر اساس مطالعات و برآوردهای انجام شده، حق‌آبه دریاچه ارومیه از پشت سدهای مهاباد، بوکان، تکاب و چراغ ویس سقز به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

معتمدیان با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ میلیون متر مکعب از طریق رهاسازی آب، به دریاچه ارومیه آب هدایت می‌شود و این روند تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به بارش‌های اخیر، پیش بینی می‌شود حجم آب دریاچه ارومیه تا ۳ میلیارد متر مکعب افزایش یابد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده در ستاد دریاچه ارومیه برای هدایت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب حق‌آبه از طریق رهاسازی آب از سدهای حوضه آبریز دریاچه و همچنین رودخانه‌های فاقد سد بود که خوشبختانه این میزان به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب نیز افزایش یافته و این نشان از اثرات مدیریتی و کنترل‌های لازم در روند رهاسازی و انتقال آب به دریاچه ارومیه و مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

معتمدیان گفت: در حوزه سخت‌افزاری پروژه نیمه تمام خط انتقال بادین‌آباد به طول چهار و نیم کیلومتر در راستای انتقال ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب به پشت سد کانی‌سیب و انتقال از طریق تونل به دریاچه که با تلاش‌های شبانه‌روزی در حال اجراست و پیش بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با قدردانی از حمایت‌های رئیس جمهور از مطالبه ملی احیای دریاچه، گفت: در دولت سیزدهم با حمایت ریاست جمهوری و تعامل و همکاری وزارتخانه‌ها و تمامی دستگاه‌های متولی، روند احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال شده است.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حق‌آبه تالاب‌های دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۵ میلیون مترمکعب تعیین شده بود، افزود: تاکنون ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدها به سمت تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه هدایت شده و این مسئله موجب تثبیت و احیای این تالاب شد.

وی همچنین با بیان اینکه شرایط خوب دریاچه ارومیه و تالاب‌ها، نشاط اجتماعی را برای جامعه به ارمغان آورده، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن، آثار خوب زیست محیطی و میزبانی از صدها هزار پرنده مهاجر را فراهم کرده است.

معتمدیان به استقبال گردشگران نوروزی و مسافران از بهبود شرایط دریاچه ارومیه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با همکاری دستگاه‌های مختلف در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی احیای دریاچه ارومیه، اخیراً برنامه باشکوهی در ساحل دریاچه برگزار شد که با استقبال بی نظیر مردم روبرو شد و این مسئله علاقه ویژه مردم به دریاچه ارومیه را نشان داد.

وی همچنین با بیان اینکه برای احیای کامل دریاچه ارومیه حجم آب آن باید به ۱۴ میلیارد مترمکعب برسد، اضافه کرد: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

معتمدیان در ادامه با اشاره به رویکردهای نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه در کنار اهمیت صیانت و ارتقای معیشت مردم، افزود: در راستای تغییر الگوی کشت در شمال آذربایجان‌غربی، طرح ۳ هزار هکتاری کاشت درختان کم آب‌بر پسته و گردو اجرا شده است و این طرح می‌تواند به عنوان یک طرح نمونه در جایگزینی کاشت درختان گردو و پسته به جای درختان سیب در راستای افزایش درآمد کشاورزان و کاهش آب مصرفی در حوزه کشاورزی به باغداران معرفی شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر مردمی‌سازی امور نیز اشاره کرده و یادآور شد: همراهی مردم در اجرای سیاست‌هایی چون تغییر الگوی کشت، نیازمند تبیین برنامه‌ها و آگاهی مردم با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها بویژه صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی است.

معتمدیان همچنین با اشاره به اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم، افزود: در کنار اجرای طرح کشت جایگزین، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و تداوم نهضت گلخانه‌ای نیز در خصوص احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم نقش اصلی را در حوزه نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه دارند، تصریح کرد: مردم منطقه در کنار همراهی برای اجرای طرح تغییر الگوی کشت که افزایش درآمد را نیز به دنبال خواهد داشت، با جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از حق‌آبه دریاچه ارومیه، همکاری لازم را با دستگاه‌های مربوطه داشته باشند.

کد خبر 751238

دیگر خبرها

  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • راهنمای دیدنی‌های تایلند: نقاطی که در سفر به این کشور حتماً ببینید
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • رویداد استارت آپی در گنبدکاووس با رنگ و بویی انتخاباتی
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • شیرجه در سرسبزی طبیعت با سفر به این مکان‌ها
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا