Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@21:31:33 GMT

کانالSPV ، طعمه سر قلاب FATF است

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۳۰۹۸۶

به گزارش جهان نيوز، سایت «الف» درباره تعلل اروپا نوشت: در ابتدای مطرح شدن موضوع SPV مسئولان وزارت خارجه و بانک مرکزی با ذوق‌زدگی خاصی خبر از ارائه شدن مکانیسم مالی اروپا طی چند هفته و مدت زمانی محدود می‌دادند! در یکی از جلسات وزرای خارجه ایران و 4+1 که مهرماه 1397 در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، تمام طرف‌ها با صدور بیانیه‌ای بر لزوم تهیه سازوکار ویژه مالی با ایران تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما امروز و با روشن شدن سیاست تعلل اروپایی‌ها، وضعیت تغییر کرده و مقامات وزارت خارجه بدون قید زمان مشخصی از اعلام مکانیسم ویژه مالی اروپا، صرفا به بیان این مطلب که روند تهیه مکانیزم مالی اروپا در جریان است اکتفا می‌کنند!
  اروپا وابستگی خاصی به اقتصاد آمریکا دارد. چه در سطح واردات و صادرات و چه در سطح تبادلات بانکی. مطابق آخرین آماری که مرکز آمار اتحادیه اروپا منتشر کرده، در سال 2016م، صادرات کالای کشورهای عضو اتحادیه اروپا به آمریکا 362 میلیارد یورو بوده است.

بزرگ‌ترین بانک‌های اروپایی وابسته به آمریکا هستند و هرگونه تبادل بانکی ازسوی بانک‌های اروپایی توسط آمریکا رهگیری می‌شود؛ کانال مالی ادعایی اروپا 13 آبان باید راه‌اندازی می‌شد اما درعمل، اروپا از راه‌اندازی آن سر باز زده است. اروپا به دنبال همان اهداف آمریکا در تسری مذاکرات چندجانبه به مسایل موشکی و منطقه‌ای است. یعنی اروپا در ازای تاسیس کانال مالی، امتیازهای مختلفی از ایران می‌خواهد که یکی از آنها مذاکره در رابطه با مسایل موشکی و منطقه‌ای و تصویب لایحه FATF به طور کامل در ایران است. سند این موضوع نیز در سخنان ماکرون طی چند ماه گذشته است.

اتحادیه اروپا به دنبال سیاست وقت‌کشی و گرفتن امتیاز از ایران است. سیاست اروپا در این مقطع، پیگیری همان سیاست آمریکا است. یعنی کانال مالی و ایجاد سازوکار مالی به بعد از تحریم‌ها موکول شد، به گونه‌ای که ایران درقبال فشارهای تحریمی آمریکا، مجبور به قبول حداقل امتیازها شود. این حداقل امتیازها نیز برخاسته از تحمیل اراده اروپا بر ایران خواهد بود. به گونه‌ای که در برخی از منابع خبری از حذف نفت از مبادلات تجاری ایران و اروپا در کانال مالی خبر دادند. اکنون که نه میزبان کارگروه SPV مشخص شده و نه سازوکار خاصی برای آن تبیین شده، اروپایی‌ها به دنبال فشار بر ایران برای تصویب قوانینی همچون FATFهستند.

کانال مالی اروپا با ایران که با هدف دسترسی ایران به منافع اقتصادی باید ایجاد می‌شد، اکنون در مرحله‌ای است که تبدیل به یک تهدید برای کشور شده است. زیرا دولتمردان کشور به جای تمرکز بر مسایل و مشکلات موجود، عملا درگیر برجام اروپایی شده‌اند. 


منبع: کیهان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش

آرسنال چالش بسیار سختی برای حفظ استعداد دانمارکی و 16 ساله خود که سابقه زدن 10 گل به نوجوانان لیورپول را در کارنامه خود داشته دارد.

طرفداری | آرسنال برای حفظ یکی از بزرگترین استعدادهای آکادمی خود، چیدو اوبی مارتین، با چالشی سخت مواجه است.

به گزارش تلگراف، چیدو اوبی مارتین، مهاجم ۱۶ ساله آکادمی آرسنال، به دلیل قوانین و مقررات پیچیده نقل و انتقالات انگلیس، در معرض جدایی از این باشگاه لندنی قرار دارد. او به دلیل سنش نمی‌تواند تا ماه نوامبر با آرسنال قرارداد حرفه‌ای امضا کند، در حالی که باشگاه‌های اروپایی در سایر لیگ‌ها می‌توانند هم پیشنهاد حضور به چنین بازیکنان بااستعدادی ارائه دهند و هم با او قرارداد امضا کنند. این موضوع باعث شده است که باشگاه‌های بزرگی همچون بایرن مونیخ به دنبال جذب این بازیکن با استعداد باشند.

عملکرد درخشان استعداد 16 ساله آرسنال

اوبی مارتین در بازی‌های اخیر آکادمی آرسنال عملکردی چشمگیر داشته و در مقابل تیم‌های زیر 18 سال نوریچ و لیورپول گل‌های زیادی به ثمر رسانده است. ستاره نوجوان آرسنال، در پیروزی 14-3 مقابل تیم جوانان لیورپول، 10 گل به ثمر رساند و هفته گذشته هم در پیروزی 9-0 آرسنال مقابل تیم نوجوانان نوریچ 7 گل زد. چنین بازیکن مستعد و بااستعدادی مطمئنا توجه دیگر تیم‌های سرشناس اروپایی همچون بایرن مونیخ را به خود جلب می‌کند.

طبق قوانین اتحادیه فوتبال انگلیس، بازیکنان نمی‌توانند تا قبل از 17 سالگی با باشگاه‌های انگلیسی قرارداد حرفه‌ای امضا کنند. این در حالی است که در سایر کشورهای اروپایی این سن 16 سال است. اوبی مارتین همچنین سابقه بازی در رده‌های پایه برای هر دو تیم ملی انگلستان و دانمارک را دارد و اخیراً در ترکیب تیم زیر ۱۷ سال دانمارک به میدان رفته است.

پیامدهای پسابرگزیت برای فوتبال انگلستان

پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، قوانین نقل و انتقالات بین آکادمی‌های باشگاه‌های انگلیسی و اروپایی پیچیده‌تر شده است. در حال حاضر، باشگاه‌های اروپایی می‌توانند با پرداخت غرامت‌های کمتری به فیفا، بازیکنان جوان با پاسپورت اتحادیه اروپا را جذب کنند. این موضوع، اوبی مارتین را به گزینه‌ای جذاب برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا به خصوص آلمان تبدیل می‌کند.

مزایای حضور بازیکن در اتحادیه اروپا

اوبی مارتین با داشتن پاسپورت دانمارکی، امکان انتقال به باشگاه‌های اتحادیه اروپا با مبلغ جبران خسارت کمتری (جبران خسارت فیفا) را دارد، در حالی که در صورت انتقال به تیمی در انگلستان، مشمول جریمه‌های سنگین‌تری خواهد شد. غرامت فیفا در مقایسه با تعرفه‌های تعیین‌شده توسط برنامه عملکرد بازیکن نخبه (EPPP) که بر نقل و انتقال بازیکنان بین آکادمی‌های باشگاه‌های انگلیسی حاکم است، روشی بسیار مقرون به صرفه‌تر به شمار می‌رود. غرامت فیفا به باشگاه اصلی در هر انتقال بازیکن تا پایان فصل 23 سالگی او پرداخت می‌شود. محاسبه هزینه انتقال از باشگاهی مانند آرسنال به رتبه‌بندی دسته‌بندی باشگاهی که اوبی مارتین به آن منتقل می‌شود و تعداد سال‌هایی که پس از 12 سالگی در آرسنال بازی کرده است، بستگی دارد.

تلاش آرسنال برای حفظ اوبی مارتین

با وجود چالش‌های پیش‌رو، آرسنال برای حفظ اوبی مارتین در حال تلاش است. این باشگاه در حال مذاکره با نمایندگان این بازیکن جوان است و می‌خواهد او را در تیم خود نگه دارد. اوبی مارتین اخیراً با گروه پروژه الیت، که به خاطر تسهیل فرایند نقل و انتقالات برای بازیکنان همانند انتقال جیدون سانچو به دورتموند شناخته می‌شود، قرارداد امضا کرده است. الیت همچنین نماینده برخی از بازیکنان تیم اصلی آرسنال مانند بوکایو ساکا و ادی انکتیا است و این موضوع می‌تواند بر تصمیم او برای آینده‌اش تأثیر بگذارد.

گفتنی است آرسنال هنوز در مورد این گزارش و علاقه بایرن مونیخ به چیدو اوبی مارتین اظهارنظری نکرده است.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • رقص با پرچم فلسطین پس از کسب قهرمانی ووشوی اروپا توسط ورزشکار ترکیه‌ای (فیلم)
  • ضربه احتمالی لورکوزن به برنامه‌‌های اروپایی بارسلونا
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رده‌بندی جدید لیگ‌های اروپایی؛ سری آ پس از 17 سال در بین دو لیگ برتر اروپا!
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • گلایه امری از لیگ برتر: جلوی رویای تیم‌ها را می‌گیرند!