Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی کارآموز روز پنجشنبه به مناسبت هفتم دی ماه سالروز تشکیل تهضت سواد آموزی به فرمان حضرت امام(ره) در سال 1358 در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد با کمک مربیان علاوه بر مباحث آموزشی در برنامه های مهارت آموزی و فرهنگی شرکت می کنند.
وی ادامه داد: تعدادی از سواد آموزان مهاجران ساکن در مهریز هستند که همانند سایر افراد، آموزش های لازم را فرا می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول بدون اشاره به آمار باسوادی منطقه به فعالیت یک مرکز یادگیری محلی در این شهر اشاره کرد که با حضور مربیان مجرب بر حسب نیاز و طبق مقررات، آموزش های مورد نیار را به سوادآموزان تعلیم می دهند.
کارآموز به اهمیت همکاری مردم و دستگاه های اجرایی در شناسایی بیسوادان ، حمایت و تشویق آنها برای شرکت در کلاس ها دعوت به همکاری کرد.
به گفته وی، توجه به نماز، برپایی طرح حلقه‌ کتاب ‌خوانی، دوره مقدماتی آموزش کامپیوتر و مسائل مربوط به خانواده جزو برنامه های مهم دوره های سوادآموزی است.
مدیر آموزش و پرورش مهریز از همکاری اداره های ثبت‌ احوال، بهزیستی ، بهداشت و درمان و فنی و حرفه‌ای با این اداره در شناسایی و آموزش سوادآموزان قدردانی کرد.
کلاس های نهضت سواد آموزی با همکاری 30 نفر تشکیل می شود و شامل دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم سواد است.
استان یزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یک‌میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.
آمار باسوادی استان بیش از 90 درصد است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7541/ 2047
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها بهداشت و درمان حضرت امام خانواده فنی و حرفه ای مدیر آموزش و پرورش جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد جواد زاده کمد عصر دوشنبه در همایش استانی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در ایلام گفت: به منظور مهارت آموزی کارکنان وظیفه در طول ۶ سال گذشته یک ملیون و ۶۰۰ هزار نفر از جوانان زیر پوشش این نیرو، دوره‌های مهارتی تخصصی و عمومی را فرا گرفته اند و حدود ۸۵۰ هزار نفر از آن‌ها نیز موفق به کسب یک مهارت تخصصی شده اند.

سردار زاده کمند افزود: در سال ۱۴۰۲ براساس برنامه، حدود ۲۴۰ هزار نفر از سربازان، دوره مهارت‌های تخصصی را طی کرده اند و استان ایلام سهم به سزایی در این زمینه دارد.

وی تأکید کرد: پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۳، ۲۵۰ هزار نفر دارای مهارت تخصصی و ۳۴۵ هزار نفر نیز موفق به آموزش مهارت‌های عمومی شوند

کد خبر 6092492

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند