Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بیش از ۱۴۰۰ خدمت به استارت‌آپ‌ها ارائه می‌شود، گفت: مجموعه کتابی با ۷ برنامه مختلف برای پرهیز استارت آپ‌ها از ارائه پروژه‌های تکراری تدوین شده است.

سورنا ستاری معاون علمی فناوری ریاست جموری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه جدیدا مجموعه کتابی از سوی معاونت علمی منتشر شده است، اظهار کرد: مجموعه کتابی با ۷ برنامه مختلف در حوزه‌های آلودگی هوا، محیط زیست، خدمات بهداشتی، اصلاح مسائل اجتماعی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. تدوین و به استارت‌آپ‌ها معرفی کرده‌ایم تا استارت آپ‌ها به جای کار در حوزه‌های تکراری در این حوزه‌ها کار کنند. 

وی ادامه داد: از حوزه‌های تکراری، استارت آپ موفقی خارج نمی‌شود و آن‌هایی که در ابتدا کارکرده و سرمایه گذاری کرده‌اند موفق هستند، اما بقیه کسانی که پیرو بوده و با الگوگیری از گذشته در حال راه اندازی کسب و کار جدید هستند موفقیت کمتری به دست می‌آورند.

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری افزود: ما در حوزه استارت آپی باید محیط مناسبی را آماده کنیم، این محیط راجع به تمام کسانی است که در این اکوسیستم فعالیت می‌کنند.

ستاری تصریح کرد: حمایت‌های مالی ما باید محدود باشد به طوری که فقط استارت آپ‌ها بتوانند از سرمایه گذاران خطرپذیر برای توسعه خود استفاده کنند، ولی باید محیطی داشته باشند که در این محیط شکوفا شوند.

وی با تاکید بر ایجاد یک محیط مناسب، تاکید کرد: محیط مناسب یعنی بحث‌های مالیاتی، کمرگی، بیمه، خدمات کسب و کار حل و رفع شود تا هزینه‌های آن‌ها پایین بیاید، همچنین محل کسب و کارشان بخش‌هایی است که عمدتا با سرمایه گذاری بخش خصوصی حل می‌شود.

ستاری گفت: ما بیش از ۱۴۰ خدمت به شرکت‌های دانش بنیان ارایه می‌دهیم که در حوزه‌های متعدد وجود دارد. ممکن است که فقط این بحث باشد که ما بخواهیم با حمایت مالی این شرکت‌ها را توسعه دهیم، اما بحث اصلی ما محیط کسب و کار است وقتی محیط درست شود استارت آپ‌ها از همین محیط حمایت مالی را جذب کنند و در واقع آن ۱۴۰ خدمتی که ارایه می‌شود همه در راستای این است که ما بتوانیم محیط مناسبی داشته باشیم تا یک جوان بتواند کسب و کار خود را راه بیندازد.
وی افزود: عناصر مختلفی وجود دارد که این محیط را می‌سازد و در ابتدا قوانین و مقررات باید اصلاح شود. اینکه استارت آپ با شکایت یک شرکت و یا بخش دولتی فیلتر شده یا جلوی کسب و کارش گرفته نشود، این‌ها ضوابط قانونی می‌خواهد که باید درست شود.

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: مسئله بعدی حمایت‌های مالی است که بخشی از آن به صورت وام و بخش دیگر آن توسعه بازار بورس است تا این استارت آپ‌ها بتوانند بخشی از خدمات خود را در بورس عرضه کنند.   وی تصریح کرد: بحث‌ دیگری که در توسعه بازار باید اتفاق بیوفتد، دسترسی به منابع انسانی مناسب است، در واقع شرایطی باشد تا  این استارت آپ‌ها بتوانند آدم‌های درست را در سیستم خود جذب کنند، همچنین دسترسی به محیط کسب و کار مناسب که شامل مواردی مثل بیمه و مالیات، تمام عناصری است که محیط کسب و کار را می‌سازد.
ستاری گفت: ما در حوزه دانش بنیان توانسته‌ایم یک محیط کسب و کار مناسب برای شرکت‌ها ایجاد کنیم، بحث فقط حمایت مالی نیست خیلی از این شرکت‌ها حمایت مالی به این شکل را نیاز ندارند بحث مالی همیشه در توسعه یک شرکت در رده فاکتور پنجم و ششم قرار دارد و دسترسی به محیط از همه چیز مهمتر است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اینکه بچه‌های ما در ایران نمی‌توانند پیشرفت کنند، ولی در خارج از کشور پیشرفت می‌کنند به خاطر محیطی مناسب کسب و کار است که آنجا به وجود می‌آورند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاون علمی فناوری ریاست جمهوری استارت آپ کسب و کارهای جدید محیط کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد