Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:09:47 GMT

تاثیر میکروبیوم روده بر اثربخشی داروهای دیابت

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۳۳۰۵۲

تاثیر میکروبیوم روده بر اثربخشی داروهای دیابت

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد: باکتری‌های موجود در سیستم گوارشی بر چگونگی اثربخشی داروهای دیابت تعیین کننده است.

به گزارش ایسنا، گروهی از محققان آمریکایی به بررسی نتایج بدست آمده از بیش از ۱۰۰ تحقیق روی نمونه‌های انسانی و جانوری پرداختند که نشان می‌دهند چگونه میکروبیوم روده می‌تواند اثربخشی داروهای دیابت را ارتقا دهد یا مختل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از محققان ارشد این مطالعه گفت: می‌توان دو نفر را در نظر گرفت که یک دارو و رژیم غذایی مشابه دریافت کرده‌اند اما گلوکز خون به یک شکل کنترل نمی‌شود چرا که میکروب‌های موجود در روده آنان با یکدیگر متفاوت است.

محققان همچنین تاکید کردند: برخی از داروها درصورتی‌که به شکل تزریقی دریافت شوند، اثربخشی مطلوبی دارند. هرچند ممکن است مصرف این داروها به شکل خوراکی نتیجه‌بخش نباشد. انسولین در گروه این نوع داروها قرار دارد همچنین دارویی همچون متفورمین درصورتی‌که به شکل قرص مصرف شود اثربخشی بیشتری دارد و دریافت آن به شکل تزریقی توصیه نمی‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث‌دی نیوز، متفورمین اولین دارویی است که برای بیماران مبتلا به دیابت نوع دو تجویز می‌شود. میکروبیوم روده به داروی متفورمین کمک می‌کند بیشترین اثربخشی را داشته باشد. هرچند تنها باید به شکل خوراکی مصرف شود و دریافت آن به شکل تزریقی سطح گلوکز خون را کاهش نمی‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داروی دیابت دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون