Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکنون باید شرح مسئولیت‌های دستگاه‌ها در راستای برنامه‌ها و برش‌های استانی فرماندهی اقتصاد مقاومتی احصا و میزان تحقق آنها اعلام شود. ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، عزیزاله شهبازی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که امروز در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، درون زا و برون‌نگر است، اظهار داشت: با توجه به اهداف این ستاد باید تدابیر لازم در جهت مقابله با شرایط خاص و چالش‌های احتمالی اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بازدید از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری استان ادامه داد: در گذشته، گیاهان دارویی ایران به کشورهای دیگر در قالب مواد خام اولیه صادر می‌شد و محصول استانداردسازی شده با عنوان گیاهان دارویی با قیمت‌های به مراتب بالاتر وارد کشور می‌شد.

شهبازی گفت: اکنون با توجه به اقدامات صورت گرفته در پارک علم و فناوری البرز، تمامی این امور در داخل کشور انجام و جوانان این مرز و بوم مواد اولیه را تبدیل به محصولی صادرات محور کرده‌اند.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی ستاد اقتصاد مقاومتی، بهره برداری از مواد اولیه داخلی و اقدام در جهت‌گیری به سمت خودکفایی در کمبودها و تامین نیازهای داخلی در شرایط خاص احتمالی است.

قم| مشکلات بانکی و گمرکات مهم‌ترین موانع اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی استتکیه بر اقتصاد مقاومتی راهبرد پدافند برای مقابله با تهدیدات اقتصادی استبودجه 98 باید مولفه های اقتصاد مقاومتی را داشته باشد

استاندار البرز گفت: باید در چنین جلساتی اقناع شویم که واحدهای بزرگ مستقر در استان ارزش افزوده خود را چگونه صرف می‌کنند و آیا این امر برای البرز مفید واقع شده است.

وی افزود: ضرورت دارد بررسی شود که ذخایر استان در تامین نیازهای مردم و مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی چه میزان است و در راستای تقویت این امر برنامه‌ریزی شود.

 شهبازی عنوان کرد: ما به عنوان نمایندگان دولت در استان موظف به طراحی و سیاستگزاری هستیم از این رو گزارش اجمالی از برنامه‌ها مورد قبول نیست بلکه باید ریشه‌ای برنامه‌ریزی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه چنین جلساتی باید خروجی قابل قبولی داشته باشد، گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی، مسئولیتی خارج از وظایف عادی دستگاه‌ها تعریف کرده که باید گزارش قانع کننده‌ای در راستای برش‌های استانی اهداف این ستاد ارائه دهند.

استاندار البرز با اشاره به ضرورت ارائه آمار دقیق از اقدامات صورت گرفته و وضعیت طرح‌ها و پروژه‌ها، افزود: طبق آمارهای به روز و ارائه گردش کار دقیق، می‌توان سنجیده تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه باید بر اساس واقعیت‌ها، با مدیریت مشارکتی و بحث و تبادل نظر با صاحبان اندیشه به اقناع برسیم و اقدام کنیم، خاطرنشان کرد: اکنون در کشور دغدغه‌هایی وجود دارد ولی از این برهه حساس نیز با اتحاد و انسجام عبور می‌کنیم.

وی افزود: اکنون باید شرح مسئولیت‌های دستگاه‌ها در راستای برنامه‌ها و برش‌های استانی فرماندهی اقتصاد مقاومتی احصا و میزان تحقق آنها اعلام شود.

استاندار البرز بر لزوم اطلاع رسانی شفاف از عملکرد نظام در استان تاکید کرد و گفت: از مدیران دستگاه‌ها انتظار می‌رود با احترام به مردم در جهت تنویر افکار عمومی با رسانه‌ها تعامل داشته باشند.

وی افزود: دولت اقدامات بسیاری در حوزه اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید داشته که دستگاه‌ها باید گزارشی از تلاش‌های صورت گرفته در این راستا ارائه دهند تا مردم از توفیق ها یا دلایل عدم توفیق احتمالی آگاه شوند.

 شهبازی با بیان اینکه تیم‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و غیره در استان قوی عمل می‌کنند، ادامه داد: برخی آمارها و اطلاعات موجود در فضای مجازی با واقعیت‌ها مغایر است که بخش زیادی از این امر را ناشی از ضعف در اطلاع‌رسانی دستگاه‌ها می‌دانم.

وی گفت: اگر در استان‌ها بر اساس اهداف و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی اقدام شود به طور قطع شاخص‌های اقتصادی کشور ارتقا می‌یابد و از این برهه نیز عبور می‌کنیم.

استاندار البرز افزود: با توجه به اینکه در هزاره سوم بار بزرگی از اشتغال و تولید در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است از این رو مدیریت این بخش باید با اشراف به برنامه‌های تعریف شده در این راستا حرکت کند.

انتهای پیام/ن

R41451/P1361/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره تاثیر کاهش نرخ مالیاتها در ورود سرمایه مردم به بخش تولید و در نتیجه تحقق شعار سال ۱۴۰۳ پرداخت. - اخبار سیاسی -

محمد رضا دشتی اردکانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره تأثیر اعطای معافیت‌های مالیاتی در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر ترغیب شدن مردم به سرمایه‌گذاری در حوزه تولید، گفت: در بحث اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم که هم اکنون در کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح است و‌امیدواریم که تصویب آن به این مجلس هم برسد. می‌تواند به ساماندهی وضعیت مالیات ستانی در کشور منجر شود و همچنین مالیات تولید‌کننده را کاهش دهد.

طلافروشان ماهانه 800 هزار تومان مالیات دادند

دشتی اردکانی توضیح داد: ما باید مالیات را از بخش‌هایی که درآمد‌های خیلی بالایی دارند اخذ کنیم و برای مؤسسات، شرکت‌های کوچک و خرد و تولید‌کننده خرد معافیت‌های مالیاتی در نظر بگیریم که بتوانند سرمایه خود را در بخش تولید وارد کنند.

وی با بیان اینکه این مسیر با تصویب خیلی از قوانین مرتبط در مجلس تسهیل شده است، تصریح کرد: به عنوان مثال قانون مالیات بر عایدی سرمایه می‌تواند کمک شایانی برای ورود سرمایه مردم به بخش تولیدی و شفاف اقتصاد بکند و جلوی دلال بازی‌ها در عرصه طلا، سکه و ارز را بگیرد.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس توضیح داد: با این اقدامات می‌توانیم پول مردم را از بازار دلالی بیرون آورده و به سمت تولید ببریم. اگر این اتفاق بیفتد شعار سال یعنی مشارکت مردم در تولید هم محقق شده است.

دشتی اردکانی گفت: با این قوانین دیگر برای کسی صرفه اقتصادی ندارد که در حوزه دلالی سکه و ارز و... سرمایه‌گذاری کنند. با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مالیات تولید‌کننده کاهش یافته و در برخی موارد مثل سرمایه‌گذاری در مناطق محروم، به طور 100 درصدی از پرداخت مالیات معاف شده‌اند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس توضیح داد:‌ امیدواریم که هرچه سریع‌تر لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در مجلس یازدهم مصوب شود و به اتمام برسد؛ زیرا کمک شایانی به تشویق مردم به سرمایه‌گذاری در بخش تولید خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان