Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازی «آتش بار» ویژه تلفن همراه، امروز با حضور سردار سرلشکر صفوی دستیار و مشاور فرمانده معظم کل قوا، در سالن بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز رونمایی شد این بازی موبایلی با محوریت شهید سردار حسن شفیع‌زاده، از بنیانگذاران توپخانه سپاه، در تبریز آماده شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، بازی «آتش بار» ویژه تلفن همراه، امروز با حضور سردار سرلشکر صفوی دستیار و مشاور فرمانده معظم کل قوا، در سالن بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز رونمایی شد این بازی موبایلی با محوریت شهید سردار حسن شفیع‌زاده، از بنیانگذاران توپخانه سپاه، در تبریز آماده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر رحیم صفوی در مراسم رونمایی از این بازی اظهار داشت: سلام مقام معظم رهبری را به همه مردم آذربایجان عرض می‌کنم و خوشحالم که جسم و روح من با تبریز آمیخته شده و افتخار می‌کنم که در مکتب آیت الله قاضی پرورش یافته و بزرگ شدم.

وی خطاب به دانشجویان ادامه داد: امروز دنیا با بحران قدرت روبروست که اولین بحران جابجایی قدرت از غرب به شرق عالم است که به پیروی از آن منابع اقتصاد و فرهنگ نیز از غرب به شرق عالم در حال حرکت می‌باشد.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا تاکید کرد: سه قدرتِ شرق عالم هند، چین و انقلاب اسلامی هستند که آمریکایی‌ها از نظر اقتصادی با چین و از نظر نظامی با روسیه در چالش هستند.

وی افزود: چالش‌های دیگر قدرت پویایی سیاسی مردم جهان و افول قدرت آمریکاست که نمونه آن استعفای مقامات آمریکایی می‌باشد و چند روز پیش نیز وزیر دفاع آمریکا به دلیل دستور ترامپ مبنی بر خروج از سوریه استعفا کرد.

سرلشکر صفوی چهارمین چالش قدرت جهان را فناوری نوین دانست و گفت: ما در حال حاضر به سمت  فناوری‌های نوین در حرکت هستیم اما خوشبختانه پنجمین چالش قدرت یعنی تمدن و فرهنگ نوین اسلامی با پیروزی انقلاب اسلامی شروع شد و هژمونی آمریکا را به هم ریخت.

وی ادامه داد: فرهنگ آمریکا لیبرال دموکراسی غرب است و ما معتقدیم قدرتی که در مقابل فرهنگ و تمدن لیبرال خواهد ایستاد فرهنگ و تمدن اسلامی است.

این فرمانده عالی دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه مرحله اول فرهنگ و تمدن‌سازی در دوره صفویه از تبریز شکل گرفت، تصریح کرد:  دومین مرحله نیز با رهبری امام خمینی(ره) و در حال حاضر با رهبری مقام معظم رهبری رخ داده و قدرت نفوذ ما تا مدیترانه رسیده است.

وی افزود: ما می‌خواهیم این نفوذ فرهنگی را به سرمایه تبدیل کنیم که برای آن باید از هنرهای دیجیتال کمک بگیریم،  البته به برکت خون شهداست که ما این قدرت و ظرفیت را در جهان ارائه می‌دهیم.

سرلشکر صفوی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص شهید حسن شفیع زاده گفت: در فتح المبین عراقی‌ها را از پشت محاصره کردیم و توپخانه‌هایشان را گرفتیم و من شهید شفیع زاده و تهرانی مقدم و آقای زلفی را برای آموزش نیروهای توپخانه فرستادیم.

وی ادامه داد: یکی از علت‌های شکست ما در عملیات بدر و خیبر نبود پشتیبانی توپخانه بود اما در سال 64 با کمک شهید شفیع زاده جاده‌ای احداث و 50 گردان توپخانه احداث شد که زمانیکه بیش از 15 لشکر دشمن به ما حمله کرد توسط توپخانه شهید شفیع زاده به هلاکت رسیدند.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: یکی از عوامل پیروزی ما در جبهه فاو نیز طرح ریزی قدرتمندانه توپخانه توسط شهید شفیع زاده بود، این شهید بزرگوار از نظر قدرت فکری انسانی فوق العاده بود.

 

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر شهید محمد شفیع فیضی زاده در ایلام
  • استقبال از پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده محمد شفیع فیضی زاده -ایلام
  • پیکر مطهر شهید «محمد شفیع فیضی زاده» وارد ایلام شد
  • ورود پیکر شهید محمد شفیع فیضی زاده به ایلام
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد