Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: سیدعلی ضیا چهارشنبه شب در این برنامه میزبان علی سرتیپی تهیه کننده و پخش کننده مطرح سینمای ایران بود.

سرتیپی تهیه کننده و پخش کننده سینما در برنامه «فرمول یک» گفت: ۹ ماه گذشته بهترین سال مالی سینما بوده و تا پایان آذر سینمای ایران ۲۰۰ میلیارد فروش داشته است. اگر این مبلغ را با سال ۹۱ که ۳۰ میلیارد فروش با ۳ میلیون نفر تماشاگر داشتیم مقایسه کنیم اوضاع خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۹۶ هم ۱۷۵ میلیارد، فروش کل سینما بوده است.

وی در پاسخ به این سوال ضیا که وضع تهیه کننده‌ها حسابی خوب است، تاکید کرد: ۳۰ درصد معادل ۳ میلیارد از فروش فیلم ۱۰ میلیاردی به تهیه کننده می‌رسد.

 

تهیه کننده «توکیو بدون توقف» در پاسخ به اینکه آیا بازیگری داریم که ۱ میلیارد تومان دستمزد بگیرد، گفت: بله داریم. البته چند سالی است بازیگران در فیلم‌ها شریک می‌شوند و اینطور نیست که ۱ میلیارد پرداخت نقدی به آن‌ها داشته باشیم.
رضا عطاران دلی کار می‌کند

سرتیپی درباره رضا عطاران اظهار کرد: عطاران گاهی اوقات برای دل خودش کار می‌کند. مثلا در فیلم «خانم یایا» شاید به علت علاقه به رضا کاهانی بازی کرد. عطاران فیلم «دراکولا» را هم با هزینه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، دلی ساخت.

این تهیه کننده گفت:غیر از «مارمولک» که در زمان خودش در آمریکا خوب فروخت فیلم‌های ایرانی دیگر، اکران خارجی موفقی نداشته اند.

وی در این باره که برای اکران‌های خارجی بعضی وقت‌ها فیلم‌ها به دلیل تبلیغات و... بدهکار می‌شوند، یادآور شد: ما در دبی، آلمان، آمریکا و استرالیا اکران محدودی برای ایرانی‌های خارج از کشور داریم. غیر از فیلم «مارمولک» که در زمان خودش در آمریکا خیلی خوب فروخت فیلم‌های دیگر مثل «هزارپا» نهایتا در خارج از کشور ۳۵ هزار دلار فروخته اند. بازیگران زیادی بفروش هستند، اما اصل فروش به دلیل فیلمنامه و کارگردانی است.

تهیه کننده «نصف مال من نصف مال تو» درباره بازیگران بفروش و جواد عزتی تصریح کرد: عزتی بازیگر موفقی است و بازیگران زیادی هستند که بفروش هستند، اما به نظرم اصل فروش یک فیلم بابت فیلمنامه و کارگردانی است. «دختری با کفش‌های کتانی» و «من ترانه ۱۵ سال دارم» هم فیلم‌هایی بودند که به همین دلیل موفق شدند.

ضیا گفت: شهاب حسینی، صابر ابر و نوید محمدزاده پیش از معروف شدن در سینما، تلویزیونی بوده اند که سرتیپی هم در ادامه گفت: مهران مدیری و رضا عطاران هم از تلویزیون بوده اند.

وی با بیان اینکه سینما در دنیا صنعتی است، افزود: نسبت به سال گذشته در شهرستان‌ها فروش بیشتری داشته ایم. در سال‌های ۸۹، ۲۰ درصد فروش مربوط به شهرستان بود، اما با بازسازی سینما‌ها و ساخت سالن‌های جدید از جمله در مشهد و اصفهان اوضاع خیلی بهتر شده است.

سرتیپی ادامه داد: اگر سینما صنعت باشد قطعا جای خودش را باز می‌کند، بعضی فیلم‌ها هستند که فقط برای جشنواره‌ها ساخته شده اند و موفقیت دیگری هم کسب نکرده اند.
فروش ۱۴ میلیاردی «مغز‌های کوچک زنگ زده»

وی ادامه داد: امسال در ایران «مغز‌های کوچک زنگ زده» ۱۳، ۱۴ میلیارد فروخته است.

این تهیه کننده ادامه داد: ما باید سعی کنیم تا ذائقه مردم را بالا ببریم و بستری فراهم شود که فیلم‌ها از استاندارد به دور باشند و شرایطی را به وجود بیاورند که مردم زده نشوند.

سرتیپی به برخی تجربیات خود در عرصه کمدی اشاره کرد و گفت: من فیلم «آکواریوم» را با ایرج قادری ساختم و از آن راضی هستم البته از فیلم «ورود آقایان ممنوع» هم راضی هستم.


پول برایم مهم نیست، به سینما علاقه دارم

این پخش کننده سینما اظهار کرد: من کارم را دوست دارم و از دهه ۶۰ از دستیار دو کارگردان کارم را شروع کردم. دیگر واقعا پول برایم مهم نیست و واقعا به سینما علاقه دارم. ساخت سالن‌های سینمایی ناشی از علاقه من است.


فروش سالی ۲۲ میلیون بلیت سینما

سرتیپی گفت:در کشور سالی ۲۲ میلیون بلیت سینما فروخته می‌شود که باید به رقم ۱۰۰ میلیون برسد.

وی با اشاره به مخاطب ۲۲ میلیونی سینمای ایران در سال ادامه داد: ما باید به ۱۰۰ میلیون بلیت در سال برسیم. در آمریکا که ۵۵۰ میلیون جمعیت دارد ۲ میلیارد و ۶۰۰ هزار نفر به سینما می‌روند، اما در کشور ما ۲۲ میلیون نفر سینما می‌روند. ما باید سالن‌های بیشتری بسازیم. نبود سالن مشکل عمده ما در سینما است.

سرتیپی در پاسخ به این سوال ضیا که آیا علی سرتیپی مافیای سینما است؟ گفت: اصلا تعریف مافیا چیست؟ من ۳۲، ۳۳ سال تلاش و کار کرده ام و کارنامه مشخصی دارم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گران‌ترین بازیگر ایران کیست، گفت: رضا عطاران گلزار و دوستان دیگری از جمله حمید فرخ نژاد هستند.


من اصلا مهمانی نمی‌روم تا بخواهم بازیگر انتخاب کنم

تهیه کننده «شهر موش‌ها ۲» در پاسخ به این پرسش ضیا مبنی بر اینکه آیا درست است که بازیگران در مهمانی انتخاب می‌شوند، تاکید کرد:من اصلا مهمانی نمی‌روم.

سرتیپی در پاسخ به این سوال که آیا بازیگری بوده که به دلیل پول با شما کار نکرده باشد، گفت: در فیلم «رحمان ۱۴۰۰» با یک نفر سر دستمزد به نتیجه نرسیدیم.

وی در این باره که پرسودترین فیلمی که تهیه یا پخش کردید کدام بوده است؟ بیان کرد: «هزارپا» «آکواریوم» و «ورود آقایان ممنوع» در زمان خودشان فروش خوبی داشتند.

در ادامه علی ضیا نیز به خاطره تماشای ۱۴ بار «آکواریوم» اشاره کرد و گفت: در اتوبوس تهران کاشان یا آکواریوم پخش می‌کردند یا عطش و دیگر از دیدن این فیلم‌ها خسته شده بودم.
پیشرفت ترکیه، کره و چین در سینما

تهیه کننده «فصل انار» در خصوص راهکار‌های صنعتی شدن سینما گفت: برای صنعتی شدن سینما باید فضا‌های متعددی به وجود بیاید. باید شرایطی فراهم کنیم که فیلم‌ها در خارج از کشور نیز امکان نمایش داشته باشند. سینمای ترکیه پیشرفت خوبی دارد و کره و چین هم در این عرصه جلو افتاده اند؛ در چین هر هفته ۵ سالن سینما ساخته می‌شود. در دو سه ماه گذشته سه فیلم مشترک توسط ایران با ترکیه ساخته شده است.
دولت برای ساخت سالن یا ورود تجهیزات به سینما کمک کند

سرتیپی تصریح کرد: دولت نباید بی مورد به سینمای ایران پول تزریق کند. اگر دولت کمک کند سالن ساخته شود یا تجهیزات روز سینمایی وارد ایران شوند بهتر است تا اینکه به این فیلمساز و آن فیلمساز ۳۰۰ میلیون و ۵۰۰ میلیون بدهد.
یک فیلم آپارتمانی حداقل ۳ میلیارد هزینه دارد

وی در پاسخ به اینکه هزینه یک فیلم آپارتمانی چقدر است؟ گفت: حداقل ۳ میلیارد تومان با بازیگران محدود هزینه دارد. خرج پشت صحنه خیلی بالا نرفته است. دستمزد صدابرداری و صداگذاری و فیلمبردار جهش نداشته است، اما هزینه‌های جاری جهش داشته اند؛ دستمزد بازیگران را هم نمی‌شود کتمان کرد.

گفتنی است؛ «فرمول یک» با اجرا و تهیه کنندگی سیدعلی ضیاء شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت ۱۷:۴۰ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

منبع: فردا

کلیدواژه: علی سرتیپی فرمول یک علی ضیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام

به گزارش خبرنگار مهر، «سینما» یکی از هنرهای هفت‌گانه پرطرفدار در میان عموم مردم است که روزانه اخبار بسیاری را در سرویس‌ها و گروه‌های خبری رسانه‌ها به خود اختصاص می‌دهد و هنرمندان این رشته به ویژه بازیگران سینما، به نوعی زیر ذره‌بین جامعه هستند و به همین دلیل به محلی برای ایجاد حواشی تبدیل می‌شوند. در ادامه درصدد هستیم تا اخبار هفتگی این هنر پرطرفدار و پرحاشیه را به صورتی کوتاه و خلاصه در قالب یک گزارش، پیش‌روی مخاطبان همراه خبرگزاری مهر قرار دهیم.

صدور مجوزهای غیرسینمایی و انتصاب مجدد دبیر جایزه پژوهش سال سینما

تولید فیلم مهمترین بخش چرخه سینما است که با صدور مجوز ساخت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز می‌شود و پس از آن فیلمنامه‌ای که مجوز ساخت گرفته، می‌تواند در قالب فیلم تولید شود. در ابتدای هفته گذشته، شورای صدور پروانه ساخت آثار غیرسینمایی با ساخت ۴ عنوان فیلم کوتاه داستانی غیرسینمایی شامل فیلم‌های کوتاه داستانی «خاک» به تهیه‌کنندگی ایمان ایران‌منش و نویسندگی و کارگردانی فرهاد قربان‌پور، «دستبند» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی محمدعلی حسینی‌فر، «سمیه» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی عادل شکوری، «دو دوره گرد» به تهیه‌کنندگی اصغر صادقی، نویسندگی مصطفی رستگاری و کارگردانی اکبر صادقی موافقت کرد.

همچنین، در هفته گذشته قادر آشنا که معاون مطالعات و فناوری‌های نوین سازمان سینمایی است، به دبیری هفتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران منصوب شد. از هدف جایزه پژوهش سال سینمای ایران، بهبود روابط سینمای ایران با سایر حوزه‌های هنر نام برده شده است.

برگزاری پاتوق فیلم کوتاه/ فیلمسازی با یک ذهن فاجعه‌ساز!

ششمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه روز یکشنبه ۲ اردیبهشت‌ ماه در پردیس سینمایی بهمن برگزار شد و در این جلسه ۴ فیلم کوتاه «زوزه» به کارگردانی امیر نجفی، «پَر ویز» به کارگردانی پیمان فخرایی، «کورتیزول» ساخته دانیال نوروَش و «فلس» به کارگردانی هومن نادری به نمایش درآمدند و سپس مرتضی‌علی عباس‌میرزایی کارگردان و منتقد سینما به‌عنوان کارشناس با حضور عوامل فیلم‌ها به نقد این آثار پرداختند.

پیمان فخرایی کارگردان فیلم کوتاه «پر ویز» درباره تجربه ساخت این فیلم گفت: «پر ویز» فیلم اول من است، ما ابتدا کار را با تئاتر شروع کردیم. فیلمنامه «پر ویز» را چند سالی در ذهنم داشتم و در اولین فرصت آن را ساختم. این تجربه از چند وجه خیلی به من کمک کرد که رهایی در تفکر از آن جمله بود. ایده فیلم از آن جایی آمد که در زمان دانشجویی در کافه کار می‌کردم و مدیر کافه روی بهداشت حساس بود اما من می‌گفتم مثلاً اگر مگسی روی غذا بنشیند، غذایش را بخورد و برود، چه کسی می‌بیند و اصلاً مگر چه می‌شود؟ با توجه به اینکه ذهن فاجعه‌سازی هم دارم همیشه وقتی در آنجا سالاد درست می‌کردم و مگسی در آنجا بود، به این فکر می‌کردم که مدیر کافه الان سر می‌رسد! همانجا بود که فکر کردم چقدر زندگی مگس‌ها سخت است، چقدر استرس دارند. این استرس مگس‌ها برای من مهم بود و آن را زمینی کردم.

عباس‌میرزایی درباره مواجهه‌اش با فیلم‌کوتاه «پر ویز» گفت: یک فیلم کمدی یا یک فیلم فانتزی موفق به نظرم ناشی از این است که فیلم‌سازش ذهن خلاق و موفقی داشته و در این فیلم از همه نمادها استفاده شده است و به نظر می‌رسد کارگردانش هم آدم بامزه‌ای است. من حس می‌کنم آدم‌هایی سراغ کمدی و فانتزی می‌روند که جهان آنها با جهان ما خیلی متفاوت است.

تغییر ناگهانی دبیر جشنواره اقوام!

در حالی که دبیر جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، کمال تبریزی بود اما در روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه که نشست خبری این جشنواره برگزار می‌شد، کمال تبریزی حضور نداشت و گفته شد که او به دلیل مشغله کاری و تغییراتی که در تاریخ برگزاری جشنواره پیش آمده، از این سمت کناره‌گیری کرده است. البته دبیرخانه این جشنواره در ابتدای راه، با همراهی تعدادی از کارگردانان تبریزی همچون کمال تبریزی و برادران ارک آغاز به کار کرد اما با حواشی که درباره مالکیت این جشنواره (در سکوت خبری) پیش آمد، حالا در نشست خبری خبر کناره گیری کمال تبریزی رسانه‌ای می‌شود. جالب این‌جاست که تعداد بسیاری از هنرمندان به دلیل حضور تبریزی بود که به حضور ترغیب شده بودند.

حال در نشست خبری اعلام شد که با توافق شورای سیاستگذاری، در روزهای آینده نام دبیر افتخاری جشنواره را اعلام خواهد شد.

عاشقانه شمس و مولانا از کمدی‌های سبقت گرفت

فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی در هفته‌ای که گذشت، بالاخره به اکران سینماها رسید و این فیلم از روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه روی پرده سینماها رفت که با فروشی جالب توجه همراه بود. این در حالی بود که پیش فروش روز نخست اکران این فیلم توانست رکوردی کم سابقه بزند و سبب شد تا محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران ایران با ابزار خرسندی از موفقیت فیلم «مست عشق» در جلب نظر مخاطبان سینما بیان کند: فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در سینماهای سراسر کشور روی پرده رفته است در پیش‌فروش بلیت‌هایش توانست رکوردزنی کند که این اتفاق برای سینمای ایران اتفاق مهمی محسوب می‌شود.

همچنین، در حالی که «تمساح خونی» پرفروش‌ترین فیلم دو هفته گذشته بود، از میانه هفته که «مست عشق» به اکران رسید، این رتبه به فیلم سینمایی «مست عشق» اختصاص یافت. میزان فروش این فیلم نیز قابل توجه است و با وجودی که این فیلم از روز چهارشنبه به چرخه فروش سینما راه پیدا کرد، تا عصر جمعه ساعت ۱۸، با فاصله‌ای یک میلیاردی از «تمساح خونی» (در هفته گذشته‌اش)، ۱۴ میلیارد و ۴۵۵ میلیون و ۹۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان فروخت.

در «مست عشق» که به نویسندگی فرهاد توحیدی و به تهیه‌کنندگی مهران برومند ساخته شده، بازیگران مطرح سینمای ایران و ترکیه در این اثر گرد هم جمع شده اند به شکلی که این فیلم یکی از پرستاره ترین آثار سینمایی چند سال محسوب می‌شود؛ پارسا پیروزفر بازیگر مطرح و محبوب سینمای ایران نقش مولانا را بازی می‌کند و شهاب حسینی نیز با گریمی متفاوت نقش شمس تبریزی را عهده دار شده است. همچنین هانده ارچل ستاره تلویزیون و سریال‌های ترکیه است که نقش کیمیا خاتون (دختر خوانده مولانا) را بازی می‌کند.

حسام منظور در نقش حسام‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، بوراک توزکوپاران بازیگر مطرح سینمای ترکیه در نقش سلطان ولد (پسر بزرگ مولانا)، بوران کوزوم دیگر بازیگر مطرح ترکیه نقش علاءالدین (پسر مولانا) را بازی می‌کند، بنسو سورال در نقش مریم، سلما ارگچ در نقش کِرا خاتون (همسر مولانا)، ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر و خالد ارگنچ ستاره مطرح ترکیه و از بازیگران محوری سریال «حریم سلطان» در نقش پدر مولانا، از دیگر بازیگران ترکی این فیلم هستند.

فیلم پرویز دهداری راهی اکران آنلاین شد

علیرغم اینکه پیش‌بینی می‌شد فیلم سینمایی «پرویز خان» که به داستان مربی گری پرویز دهداری یکی از تاثیرگذارترین مربی‌های تیم ملی فوتبال ایران می‌پردازد، در اکران موفق باشد، این‌گونه نشد و در جایگاه پایینی در جدول فروش قرار گرفت. به همین دلیل هفته گذشته خبر رسید که فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی و تهیه کنندگی عطا پناهی از جمعه ۷ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

فیلم جدید عادل تبریزی با بازی سحر دولتشاهی و حامد بهداد

عادل تبریزی دومین فیلم سینمایی خود را پس از «گیجگاه» براساس فیلمنامه‌ای از نیما نافع و الهه سعادتی کارگردانی کرده است. فضای «مفت بر» کمدی و فانتزی است و پیش‌بینی می‌شود که به دلیل فضای متفاوت و مفرح از فیلم های پرمخاطب باشد. حامد بهداد در دومین همکاری خود با عادل تبریزی پس از «گیجگاه» نقش متفاوتی را ایفا کرده است.

سحر دولتشاهی بعد از ایفای نقش در فیلم «مستانه» به کارگردانی محمدحسین فرحبخش برای دومین بار با او همکاری کرده است. حامد بهداد، سحر دولتشاهی، بهرنگ علوی، فروغ قجابگلی، سیاوش چراغی‌پور، قدرت‌الله ایزدی، منوچهر آذری، گیتی معینی، بهزاد داوری، انوش معظمی، مریم شریف زاده، محمد نیکبخت، سیدمحمد موسوی و رضا بابک و شقایق فراهانی از بازیگران این فیلم هستند.

پخش «هفت» در فضایی نوستالژیک

روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه بود که خبر رسید سری جدید برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمد تنکابنی و با اجرای بهروز افخمی که در ایام چهل و دومین جشنواره فجر روی آنتن رفته بود، با وقفه‌ای کوتاه از جمعه شب ۷ اردیبهشت ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

در این دوره برنامه، میز «پرونده ویژه» با حضور بهروز افخمی و مهمان، میز «نقد سینمای ایران» با حضور امیر قادری و رضا صدیق و میز «نقد سینمای جهان» با حضور سید حمید قادری و آرش خوشخو و همچنین با پخش میان‌برنامه‌های متنوع روی آنتن می‌رود. همچنین سری جدید برنامه «هفت» با دکوری متفاوت در فضایی نوستالژیک از سینمای قدیم ایران روی آنتن خواهد رفت.

کد خبر 6089286

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند (فیلم)
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • (ویدیو) کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند