Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر اکبری مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران به منظور ارزیابي عملکرد شعب، شناسايي پتانسيل هاي اقتصادي و تبيين برنامه هاي راهبردي براي دستيابي به اهداف ترسيم شده در سه ماه پاياني سال، از مديريت شعب استان گيلان بازديد كرد.

به گزارش صدای ایران در این بازدیدها، مرتضي اکبري به ارزيابي عملکرد مديريت شعب استان در حوزه هاي مختلف بانکداري، بررسي پتانسيل هاي اقتصادي و افزايش سهم بانك از بازارهاي هدف، تببين مصارف و منابع، بانكداري الكترونيك و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پرداخت و ضمن تقدير از زحمات تمامي همكاران بيان داشت: مديريت شعب استان گيلان در اكثر شاخص ها عالي بوده و از نظر نسبت مطالبات به مصارف نيز فوق العاده عمل كرده است.
دکتر اکبری در جلسه هم اندیشی با روسای شعب و دواير ستادي استان گيلان نيز اظهارداشت: بانک قرض الحسنه مهر ايران توانسته است با توليد خدمات و طرح‌هاي تسهيلاتي متنوع و متناسب با نياز اقشار مختلف جامعه، استقبال بيش از پيش مشتريان را جلب کند.
وی تاکید کرد: روسای شعب متناسب با شرایط شعبه خود، مشتريان را به سوي استفاده از انواع طرح ها کوتاه مدت و بلند مدت بانک هدايت كنند تا بتوانند تعهدات بانك را در قبال مشتريان به نحو احسن انجام دهند و مأموريت اصلي بانك را كه اشاعه فرهنگ قرض الحسنه است با جذب سپرده هاي مردم، خيرين و سازمان‌ها در راستاي كمك به نيازمندان واقعي و تسريع در رونق اقتصادي به خوبي انجام دهند.
مرتضی اکبری با بیان اینکه در اين وضعيت اقتصادي بانک قرض الحسنه مهر ايران جزء بانکهاي اول كشور مي باشد، گفت: در چند ماه گذشته به دليل جبران كاهش منابع كه ناشي از مشكلات اقتصادي در كشور بود، بانك توانست با انعقاد تفاهم نامه هاي بزرگ كشوري نظير كميته امداد، بنياد بركت، بنياد مسكن، دانشگاه ها و ... از اين مرحله عبور كند.
وی افزود: در حال حاضر بانک در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد و وضعيت سودآوري بانک در سال ۹۷ نسبت به ۹ ماهه مشابه در سال ۹۶ بسيار بهتر بوده و با ادامه همين روند تا پايان سال نسبت مصارف به منابع نيز به زير۹۰ درصد خواهد رسيد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تصریح کرد: طرح همیاران مهر همسو با نيت خيرخواهانه هموطنان و هم راستا با توسعه و گسترش فرهنگ قرض الحسنه است و همکاران براي معرفي اين طرح از تمامي توان و تلاش خود استفاده نمايند.
وی ادامه داد: این طرح می تواند به تامین مالي جمعي براي حمايت از نيازمندان کمک کند تا از اين محل به اقشار ضعيف و متوسط جامعه در حوزه هاي اشتغالزايي، درمان، بانوان سرپرست خانوار و ... تسهيلات قرض الحسنه پرداخت شود.
در ادامه جلسه، نجدی مدیر امور استان ها نیز ضمن تشکر از زحمات پرسنل استان گیلان نکاتي را در خصوص مشتري مداري و رفتار مناسب با مشتريان، راهنمايي مناسب مشتريان از طريق مطالعه دقيق دستورالعمل ها و طرح هاي بانک، ارائه پيشنهادات، اجراي دقيق تفاهم نامه هاي کشوري، تشريح اهميت طرح همياران مهر و پشتيباني كامل پرسنل ستاد از شعب پرداخت و سخنان خود را با اعلام گزارش عملكرد استان در حوزه هاي دستگاه هاي خودپرداز، دستگاه پوز و خدمات الكترونيك به پايان رساند.
اخوان بیطرف، رییس اداره کل اعتبارات و بین الملل بانک قرض الحسنه مهر ايران نيز به ارائه گزارش آماري از مصارف و مطالبات استان گيلان و مقايسه رشد آن با کشور، عملکرد استان در خصوص وصولي اقساط ، طرح هاي اندوخته بانوان، ۲ در يك، پيوند مهر يكم و دوم ، بانكداري اجتماعي و ... پرداخت و نكات لازم در خصوص شفاف سازي دقيق پرونده هاي تسهيلاتي، نحوه واريز اقساط مشتريان، عدم تعميم طرح هاي حقيقي به حقوقي، پيگيري وصول مطالبات و تشريح نحوه وايز وام هاي دانشجويي وزارت علوم و دانشگاه آزاد را بيان داشت.
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه بلادی چولابي مديريت شعب استان گيلان، ضمن عرض خير مقدم به ميهمانان توضيحاتي را در خصوص ويژگي هاي استان از لحاظ جمعيت، اقتصاد، تعداد شهرها و تعداد شعب بانک در استان پرداخت و گزارشي از فعاليتهاي انجام شده در خصوص بازاريابي، جذب منابع، کنترل مصارف و وصول مطالبات ارائه کرد.
گفتنی است، در حاشیه این مراسم کارکنان بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان گيلان با اهداي لوح تقديري از مرتضي اکبري مديرعامل محبوب بانك تجليل كردند.
در این سفر، وکیل مشاور مدیرعامل و ریيس اداره کل حوزه مديريت، نجدي مدير امور استان ها، اخوان بيطرف رييس اداره کل اعتبارات و بين الملل، طبلشي رييس اداره کل پشتيباني و رحيمي رييس اداره كل مبارزه با پولشويي و تامين مالي تروريسم نيز حضور داشتند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از ۱۰ سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

بذرپاش با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته ای دارد.

وی در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از ۲۷ میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

بذرپاش ادامه داد: از این رو ایران به رغم سنگ اندازی های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی های جمهوری اسلامی ایران و شرکت های دانش بنیان در فناوری های نو و به ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم سازی زیرساخت های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت های ایجاد شده در بازرسی ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه های این امر می شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت های هوایی و شرکت های هواپیمایی پرواز حدود ۳۲۰ پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع تر به افق های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف ها و شرکت ها و بخش های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش تر نیز همکاری ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشارهایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده ای و ریلی باید هم زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به کارگیری همه ظرفیت ها برای راه اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده کننده های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق