Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه بهادری، روزنامه دنیای اقتصاد: مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ايران گفت: اين بانک در يک دهه گذشته به‌طور متوسط، سالانه ۳۰ درصد رشد منابع داشته که اين ميزان در سال ۹۶ به بيش از ۸۲ درصد افزايش داشته است.

به گزارش صدای ایران به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد، مرتضي اکبري با بيان اينکه بسياري از مردم، خواهان افزايش ميزان وام قرض‌الحسنه هستند، افزود: محدوديت منابع مانع از تحقق افزايش وام خواهد شد؛ زيرا هدف پوشش افراد بيشتري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سال گذشته پیشنهاد افزایش وام قرض‌الحسنه تاسقف ۳۰ ميليون تومان را به شوراي پول و اعتبار ارائه داد که اين شورا با افزايش آن به ۲۰ ميليون تومان موافقت کرد. 
وی با تاکید بر اینکه میانگين نرخ وام قرض‌الحسنه پرداختي در بانک قرض‌الحسنه مهر ايران ۱۱ ميليون تومان است، گفت: از نظر فراواني، بيشترين رقم وام‌هاي پرداخت شده بين ۱۰ تا ۱۵ ميليون تومان است. مديرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ايران اعلام كرد: در هشت ماه و نيم ابتداي سال حدود ۷۸۰ هزار فقره وام به ارزش ۸ هزار و ۴۰۰ ميليارد تومان پرداخت شده كه همه آنها وام تازه به افراد جديد بوده است.
اکبری با بیان اینکه اگر شرایط اقتصادي چند ماه گذشته اتفاق نمي‌افتاد، هدفمان جذب منابع يکصد هزار ميليارد توماني تا پنج سال آينده بوده است، گفت: در حال حاضر منابع بانک ۱۳ هزار و ۷۰۰ ميليارد تومان است. 
وی ادامه داد: مانده مصارف بانک نیز ۱۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است که نشان مي‌دهد تمام منابع جذب شده به پرداخت تسهيلات به نيازمندان اختصاص يافته است که مازاد نسبت مصارف به منابع از منابع سهامدار پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تصریح کرد: در چند ماه گذشته، با توجه به شرایط اقتصادي کشور، برنامه‌ها و اهداف ترسيم شده آن چنان که مورد انتظار بود محقق نشد و تركيب سپرده‌ها از پس‌انداز به جاري تغيير كرد. همچنين تركيب سپرده‌‌گذاران از افراد حقيقي به افراد حقوقي تغيير كرد. 
اکبری دلیل بالا بودن نسبت مانده مصارف به منابع را، تعهدات سال قبل اعلام کرد و گفت: بانک‌های تجاری در چنين شرايطي چند ابزار در اختيار دارند که بانك‌هاي قرض‌الحسنه از آن بي‌بهره است. به گفته وي، نرخ سود بالاتر براي جذب منابع، قرض در بازار بين بانكي، توقف تسهيلات‌دهي و اضافه برداشت از بانك مركزي از جمله ابزارهاي ساير بانك‌ها در شرايط خاص است. 
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران افزود: همه تعهداتمان را انجام داده‌ایم و قصد داریم رشد منابع‌مان را تا پايان سال به ۴۰ درصد برسانيم. 
اکبری ادامه داد: پرداخت وام به یک‌میلیون نفر به مبلغ حداقل ۱۰ هزار ميليارد ريال تا پايان سال جزو اهدافمان است که ۱.۲ درصد از جمعيت کشور را شامل خواهد شد. وي افزود: ميزان پرداخت تسهيلات به افراد در سال ۹۵، ۵۱۰ هزار نفر و در سال ۹۶، ۷۵۲ هزار نفر بوده است.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درخصوص ترویج قرض‌الحسنه در کشور گفت: فرهنگ قرض‌الحسنه در ۴۰ سال اخیر با وجود اعتقادات مردم، کمتر شده است. 
وی ادامه داد: انتظارات تورمی و کاهش ارزش پول، بلای جان منابع قرض‌الحسنه است که در چند ماه اخیر با کاهش قدرت خريد مردم، سپرده‌هاي قرض‌الحسنه نيز کاهش يافت. 
اکبری میزان معوقات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را یک درصد معرفي کرد و گفت: اين نسبت در بانك‌هاي دولتي و خصوصي بين ۱۰ تا ۱۵ درصد است و اگر بحث بازسازي تسهيلات نيز صورت نگيرد اين نسبت به ۳۰ تا ۴۰ درصد مي‌رسد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۹۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم