Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، هدایت حاتمی معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در نشست کارگروه آب خاک و کشاورزی استان اظهار داشت: توسعه کاریکاتوری و نامتوازن منجر به رشد غیرطبیعی یک بخش و مغفول ماندن بخش های دیگر می شود. باید طرح ها و برنامه ها را در چارچوب توسعه پایدار و همه جانبه دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
 وی بیان کرد:منابع آبی خوب و خاک حاصلخیز دو سرمایه بسیار بزرگ برای توسعه کشاورزی بهره ورانه و اشتعال قابل توجه کرمانشاه هستند و باید با تمام توان از تخریب و فرسایش این منابع ارزشمند جلوگیری کنیم. 
 
حاتمی افزود: طرح عظیم گرمسیری و مجموعه سدهای این سامانه، منابع آبی ارزشمندی را در اختیار استان قرار داده اند که با یک برنامه ریزی مناسب از آن ها برای توسعه اقتصادی منطقه و بهبود وضعیت معیشتی مردم بهره گرفت.
 
وی گفت:این مجموعه سدها ظرفیت بسیار مناسبی را برای توسعه صنعت شیلات به وجود آورده اند و باییتی شرکت آب منطقه ای بستر این کار رافراهم کند. 
 
 معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: طرح افزایش ۵ هزار تنی پرورش آبزیان را در سال ۹۸ با جدیت دنبال می کنیم. 
 
وی افزود: همچنین این سدها از پتانسیل گردشگری بسیار مناسبی برخوردارند که باید از حداکثر ظرفیت آن ها برای توسعه این بخش استفاده کرد تا بتواند زمینه نشاط و گردش مردم و اشتغالزایی پایدار را فراهم آورد.
 
حاتمی گفت: طرح جامع  اجرائی توسعه گردشگری و شیلات در سدهای استان را تدوین می کنیم تا ظرفیت های موجود به شکل مناسب تری به سرمایه گذاران معرفی شوند.
 
وی افزود:طرح بزرگ گرمسیری سال هاست در دست اجراست و مردم منتظر هستند که در سال زراعی پیش رو از منابع آبی این طرح بهره مند شوند.
 
 حاتمی گفت: شبکه های زیردست سدها مدت هاست که آماده بهره برداری هستند و با هر سال معطل ماندن استهلاک شبکه بیشتر می شود و اقتصاد و اشتغال کشاورزان از آن بی بهره است.  باید هرچه سریع تر بسترهای لازم برای تحویل آب به کشاورزان فراهم شود.
 
وی بیان کرد: قرار بوده است ۱۸۱۰۰ هکتار از اراضی زیردست سد گاوشان از منابع آبی این سد بهره مند شوند و با اینکه ۱۲ هزار هکتار از این شبکه اجرا شده است اما هنوز یک لیتر آب به این اراضی نرسیده و تلاش می کنیم موانع این مهم را رفع کنیم. 
 
حاتمی گفت:بخش عمده ای از اتلاف آب در حوزه کشاورزی اتفاق می افتد. اگر فقط ۲۰‌ درصد وضع موجود را  اصلاح کنیم از آب مازاد بسیار مناسبی برای توسعه این بخش و دیگر حوزه ها برخوردار خواهیم بود.
انتهای پیام/ز


 طرح بزرگ گرمسیری سال هاست در دست اجراست 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری